Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Dobrze moi mili . Omg. wzruszyłam się Hoff. Ogólnie się wzruszyłam. Koniec imprezy, idę zgłosić, że archiwum, przenosimy się. Mogę zrobić konfę poczekajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaher Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Tak czy siak Sesja zostanie na długo we mnie. Kiedy wędrowałem po Google szukałem informacji Fol vs Poz i dowiedziałem się o tej Sesji i o forum MLP. Na początku czytałem jak fan fica, oraz jestem rozczarowany ,że mój udział w zakończeniu Temat do archiwium.. to się rozpisałem.., to na koniec mogę rzec że miło się że wszystkimi grało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 A i jeszcze jedno żeby nie wyszło że jestem łysy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 mimo wszystko miło się grało i czekam do następnego razu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shey Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Ubrałbyś się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) Dobra je też napiszę mocniejsze podziękowania Eliza-Dzięki za stworzenie wspaniałej gry. Podziwiam cię ile pracy w to włożyłaś Mam nadzieje że jeszcze się w jakąś wkręcę Saj- Szkoda że odszedłeś w połowie gry bardzo podobała mi się nasz współpraca Pado- Polubiłem Graya druga postać też była bardzo fajna. Fajnie się wspólnie grało Hoff- Super postać jak zacząłeś się zmieniać przez chaos coraz bardziej lubiłem twoją postać Komputer- Ostry był z ciebie rzeźnik lubiłem czytać o twoich pojedynkach z Gandziom Gandzia- Stworzyłeś naprawdę super FOL Po Prostu Tomek- Twoja postać była naprawdę super. Fajnie grałeś z tym kościołem na boku Lightning Energy- Fajnie się współpracowało w POZ i Equestrii. Szkoda że później zniknąłeś Halik- Podziwiam cię za twoją walkę ze spamem. Shatter- Morderca z ciebie ale fajnie się z tobą grało Shaher- Byłeś z nami krótko dzięki za ostatnie punkty:) Tworzyłeś fajne posty Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 tak... wyobraźcie sobie że wracam odpalam MLP-PL a tu 58 powiadomień... wiadomo skąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shey Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Morderca? Zrobiłem to by zakończenie było bardziej... dramatyczne i szokujące. Jak widać raczej się udało. I teraz te wyrzuty sumienia... :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts