Nevermore Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 3 klasa technikum Informatycznego w Zielonce. Odradzam profil, 4 dziewczyny na 23 chłopa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarlockBrony Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Zespół szkół nr 2 im Królowej Jadwigi w pile. II gim, ze mną do klasy chodzi mój wybawiciel który mnie nawrócił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Aktualnie teraz idę do Technikum w Warszawie - organizacja reklamy 1AR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halucynowaa Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 teraz pójdę do 2 gimnazjum same gimbusy tam dobrze że nie jestem taka jak inni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryś Raindrops Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Teraz do II gimnazjum. Szkoła jest nawet w porządku. Nie jestem jakoś specjalnie zadowolona, no ale szkoła jak szkoła. Czasami jest fajnie, a czasami trochę mniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leah Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Ja idę do Ogólnokształcącej Szkoły Muzycznej II stopnia w Katowicach. Zobaczy się czy fajnie. Podstawówkę skończyłam jedną z najgorszych w okolicy, ale żyję Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloyth 06.0 Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Teraz chodziłem do gimnazjum nr 27 im. Generała Maczka w Poznaniu ale po wakacjach chyba przenoszę się do gimnazjum nr 26 (też w Poznaniu) Pozdro z tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB_RedFox Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Szkola Podstawowa nr 3 im. Przemysla II w ****** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halik Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Zespół Szkół Elektrycznych im. prof. Janusza Groszkowskiego w Białymstoku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garin Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Zespół Szkół Elektronicznych im. Bohaterów Westerplatte w Radomiu, siódme miejsce pośród szkół technicznych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajback Gray Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Zespół Szkół Elektrycznych w Gorzowie WLKP >_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Advilion Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 (edited) Najlepsze (jedyne) w okolicy gimnazjum, zwane oficjalnie Gimnazjum im. Jana Pawła II w Czarnej Białostockiej. Edited January 6, 2015 by Advilion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Zespół Szkół Elektronicznych im. Bohaterów Westerplatte w Radomiu, siódme miejsce pośród szkół technicznych. Radom. Takie znane miasto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spring Apricot Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 2 klasa ISLO w Warszawie (pierwsza szkoła niepubluczna w Polsce), rozszerzona mat i fiz (u nas każdy ma indywidualny plan z dowolnie przez siebie wybranymi rozszerzeniami, temu nie piszę o "profilu"). Ah, w sumie to jeszcze angielski R, ale nie możemy go nie rozszerzać, więc nigdy go nie liczę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 (edited) Ok, to i ja opowiem o moich byłych szkołach... Pierwszą moją szkołą była Podstawówka nr 67 w Poznaniu, szkoła już nie istnieje i przemianowali ją na Gimnazjum nr 12, ja byłem ostatnim rocznikiem z Podstawówki, który przeszedł, klasy niższe przeniesiono do innej szkoły. Po tym Gimnazjum udałem się na 2 lata do Technikum Elektyczno - Elektronicznego, gdzie kształciłem się na elektronika, ale nie odpowiadał mi ten kierunek i porzuciłem szkołę, w wieku 18 lat. Następnie zacząłem zaocznie chodzić do Liceum, ale i ją porzuciłem, bo kolidowała z moją pierwszą pracą. Obecnie już nie chodzę do żadnej szkoły. Edited October 17, 2014 by BRONIESiPEGASIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radmor Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Aktualnie uczę się w ZST Suwałki. Druga klasa technik elektryk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeDanielosek Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 (edited) To teraz ja. Moja pierwsza szkoła to Podstawówka z Oddziałami Integracyjnymi nr 144 w Krakowie, w tym momencie chodzi tam moje rodzeństwo. Kolejna szkoła to Specjalne (bo dla niewidomych i słabowidzących) Gimnazjum nr 68 przy ulicy Tynieckiej (też w Krakowie jak coś). Przy okazji pozdrawiam wszystkich Bronies z tego gimnazjum, jeżeli w ogóle jacyś tam są (niestety obawiam się że nie :( ). Aktualnie jestem w pierwszej klasie w Zespole szkół Poligraficzno-Medialnych im. Zenona Klemensiewicza w Krakowie jak technik organizacji reklamy. Edited December 27, 2014 by DeDanielosek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szeregowa WW Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Aktualnie - Gimnazjum nr. 75 im. Polskich Kawalerów Maltańskich w Krakowie. 1 klasa :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystalla Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Aktualnie Gimnazjum (z Szkołą Podstawową) w Pałecznicy. Takie zadupie, że pewnie nikt nie zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wafel Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Zespół Szkół Integracyjnych im.Jana Pawła II w Radomiu,a potem będę tam chodzić do gimnazjum,bo teraz to jestem w 6 klasie :pinkie: :pinkie: :pinkie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
waterpony Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Gimnazjum druga klasa profil matematyczny (w liceum albo technikum jeszcze nie wiem chcę informatykę) i nie ma żadnych brony w klasie (a może są ukryci bardziej niż ja). Jak ktoś jest bronygimbem z Lubelszczyzny to niech pisze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merszyt Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Ja jestem gimbusem w Katolickim Gimnazjum i Liceum im. Tomasza z Akwinu w Gorzowie Wlkp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżuma Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 (edited) Technikum Inżynierii Środowiska i Agrobiznesu w Poznaniu - klasa weterynaryjna Pierwszy raz widzę Pegasis w Poznaniu! Miło poznać! Mi również Edited January 6, 2015 by Dżuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuJ Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 A taki gimbus z Zespołu Szkół w Ostrowicach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linds Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Uniwersytet Warszawski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts