Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) - Kolejna wypadkowa- mruknęła nauczycielka - Zlećie na dół!- krzyknęła- Co jej się stało?- zapytała Alexandra Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ari widząc, że Amy i Alex są na ziemi natychmiast do nich podleciała - Co się stało? - zapytała zbliżając się do nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Zeszłam z miotły nauczycielki i odeszłam jak najdalej od miejsca lotów. Nie miałam już ochoty nigdy wsiadać na miotłę. Raz mi wystarczy. Usiadłam pod murem i czekałam na koniec lekcji. Miałam szczerze gdzieś, czy pani Hooch zamierza coś z tym zrobić, czy nie, jednego byłam pewna. Ten przeklęty kijek już nigdy mnie nie zobaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Chyba się uderzyła. Nie wiem... - odparł. - I chyba straciła przytomność... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Pani Hooch wzięła dziewczynę na ręce i powiedziała: - Biorę ją do skrzydła szpitalnego, a wy wracajcie do zamku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Po jakimś czasie Amy powoli dochodziła do siebie. Nie zupełnie wiedziała co się stało. -Hmm...-zamruczała- co jest? Otworzyła oczy i zobaczyła uczniów w około niej. Zamrugała powiekami i próbowała się podnieść ale głowa bolała ją tak że nie miała siły wstać. Poparła się tylko na ręce i zapytała: -Co to było? Co się dzieje? Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Czarnowłosy również wylądował zaraz potem. No to tyle byłoby z latania. A szkoda. Podszedł do siedzącej pod murkiem dziewczyny. - Nic ci nie jest? Spokojnie, nie każdy musi to lubić - stwierdził ze spokojem. - Wracamy do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - To ja się pytam co się dzieje?- odparła pani Hooch kładąc ją na murawię, aby ją przebadać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Nic mi nie jest, w sensie medycznym. Po prostu nie mogę przebywać na otwartej przestrzeni. Mam agorafobię. Pani wybaczy, ale kolega ma rację. Lepiej będzie, jeśli wrócę do zamku. Bardzo przepraszam za przerwanie lekcji. Nie chciałam, aby pani Hooch się o mnie martwiła. To jest tylko moją winą, że spadłam z tej miotły. Wstałam na nogi i ruszyłam w stronę zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Chyba w coś uderzyłam. Coś twardego... Nie wiem drzewo czy coś...-odparła rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Ty też tu chodź, rozumiem, nie lubisz. Ale muszę sprawdzić czy nic ci sie stało- podeszła do dziewczyny, kazała jej wykonać parę ćwiczeń. Upewniwszy się ze jest dobrze odesłała ja do zamku- A ty do skrzydła szpitalnego- powiedziała do poszkodowanej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Amy popatrzyła w kierunku Ari i Alexa. Pomachała im i wstała. -Dam radę.-powiedziała gdy nauczycielka próbowała jej pomóc i poszła. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Może lepiej z nią pójdę... - powiedział podbiegając do Amy. - W porządku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Jako, że lekcja się jeszcze nie skończyła, a ja nie zamierzałam wracać, aby po praz kolejny doznać ataku fobii, postanowiłam udać się do pokoju Ravenclawu. Chciałam mieć teraz chwilę spokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Trzeba na ciebie uważać- powiedziała pani Hooch i zaprowadziła dziewczynę do szkrzydła szpitalnego - Ciekawe co jej się stało- głośno się zastanawiałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Cóż, wyszło na to, że lekcja pewnie się na tym skończy. A do następnej zostało sporo czasu. I co tu teraz z sobą zrobić? Chyba miał pomysł. Udał się do wieży Gryffindoru z zamiarem pobrzdąkania sobie przez chwilę na gitarze. Przynajmniej nikt nie będzie słuchać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Chyba tak ale muszę z tobą pogadać... Ale to później.- Pokazała głową na nauczycielkę dając Alexowi do zrozumienia że to zły moment.- Przyjdźcie do mnie później... Dobra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Ari popatrzyła za biegnącym Alexem. Sama miała zamiar odwiedzić Amy trochę potem. Aktualnie zastanawiała się co ze sobą zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Alexander przytaknął i wrócił do Ari. - Powiedziała żebyśmy później do niej przyszli. - powiedział gdy już stał obok dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Nie było chyba lepszego miejsca w tej szkole niż pokój wspólny Krukonów. Siedziałam w fotelu, patrząc przez okno na te piękne góry. Chciałabym móc je zmniejszyć i zabrać ze sobą. Charlie leżał na moich nogach, domagając się pieszczot, co uczyniłam. Kot mruczał przymilnie. Spojrzałam na plan zajęć. Następna jest OPCM z prof. Lupinem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 "Wymyśliłam sobie lekcję na przemyślenia."- myślała ze złością Amy. W tym momencie leżała w łóżku w skrzydle szpitalnym. Pani Pomfrey właśnie mierzyła jej temperaturę i owijała jej bandaż na głowie. Dopiero się dowiedziała, że z głowy cieknie jej krew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (Właśnie, co z planami lekcji?) Alderamin grał na gitarze jeszcze przez chwilę. Szczerze mówiąc, mógłby posiedzieć tak jeszcze dłużej, ale uznał, że niekoniecznie wie jak ma trafić na kolejną lekcję, więc lepiej będzie jak szybciej zacznie szukać sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (Plany lekcji znajdziesz w komunikatorze, albo tu Poniedziałek 1. Lekcja zapoznawcza 2. Latanie 3. Obrona przed czarną magią 4. Opieka nad magicznemu zwierzętami 5. Uroki 6. Astronomia Wtorek 1. Eliksiry 2. Zaklęcia i uroki 3. Zielarstwo 4. Obrona przed czarną magią Gryffindor i Slytherin. Ravenclaw i Hufflepuff transmutacja 5. Ravenclaw i Gryffindor ONMZ. Slytherin i Hufflepuff historia magii) - Obrona przed czarną magią! Jak świetnie!- Zawołałam patrząc na plan lekcji- Ale jedna rzecz mnie intryguje: w co ona się mogła udrzerzyć? Bramkę by chyba widziała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (Na Pw Ukesiu, na PW) Szłam korytarzem, prosto do sali. Znajomość z duchami, a szczególnie z Szarą Damą, niezwykle się przydaje. Pokazała mi, jak dotrzeć do wszystkich sal lekcyjnych za pomocą tajnych przejść. "Czasami wydaje mi się, że lepiej dogaduję się z martwymi i zwierzętami, niż z ludźmi"pomyślałam i usiadłam pod drzwiami klasy. Czekałam albo na profesora, albo na innych uczniów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) - Dobra, Ari. Spotkamy się później, ja na razie idę do skrzydła szpitalnego. - powiedział ruszając w kierunku skrzydła szpitalnego. Po kilku minutach dotarł. Podszedł do Amy. - Hej. - powiedział na powitanie. - W porządku? - Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts