Mały Hehesz Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 -Napijesz sie czegoś? -powtórzył pytanie ShowTime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 ShowTime - Bardzo chętnie. - Odpowiedział na pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Writer przybliżył się trochę do Loli. - T... to ty już spotkałaś kiedyś króla? - spytał niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 - Dobra, powinniśmy się pośpieszyć. - powiedział do Salt i otworzył drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Day Pojawili się zwycięscy konkursu. Byli nimi nieśmiały pies i niebieska suczka. Po pewnym czasie wraz z królem i jego gośćmi skierowałeś się do holu z witrażami. Król wyjaśnił tam że nagrodą jest prośba do króla, która zostanie natychmiast spełniona. Writer - Tak, dawno temu. To była jednak tylko szczenięca miłość. - Odpowiedziała. Power Mad - Racja! Lepiej nie tracić czasu. - Powiedziała po czym wyszła na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 - Szczenięca...? To ty znałaś króla, gdy jeszcze był szczeniakiem? - spytał Writer nie dowierzając trochę słowom suczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Writer - A owszem znała. - Wtrącił się Oxy. - Miała być mi przeznaczona za żonę. - Powiedział król, a Lola lekko się zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 - "Przeznaczona"? - zdziwił się Writer. - Co przez to Wasza Wysokość próbuje powiedzieć? - spytał. Czuł jednak, ze nie powinien się tyle pytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Power wyszedł i zamknął za sobą. Ruszył w kierunku zamku. - Ciekawe gdzie niby mamy jechać... - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 ShowTime podal mu szklanke (czy tam miske) z wodą. Potem usiadł i zamyslil sie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Writer - Król ma prawo wybrać sobie swoją królową. Zakochaliśmy się w sobie, a potem została oficjalnie zatwierdzona przez moich rodziców jako kandydatka na żonę. - Wyjaśnił Oxy. ShowTime Ponownie pojawił się głos w głowie. Był to głos tego szczeniaka. - Ja wolę bardziej wyrafinowane napoje... - Powiedział głos. - O czym myślisz? - Zapytał Arcade pijąc wodę ze szklanki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 - Rozumiem. - powiedział Writer po krótkim namyśle. Chciał się jeszcze o coś spytać, ale uznał, iż nie wypada. Do tego nie lubił zadawać dużo pytań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Writer Oxy zauważył że Writer chce jeszcze o coś zapytać. - Tak. Niestety nam nie wyszło. - Tylko dlatego że cię porwano... . - Dodała suczka. - To co było to tylko przeszłość. - Stwierdził król. - Lecz przejdźmy do konkretów. Jaką twoją prośbę mam spełnić? - Zapytał się ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Writer się spłoszył. Za to, ze wygrał król miał spełnić jedną jego prośbę, ale nie wiedział, o co ma poprosić. - A... a... ale... ja... n... nie wiem... - wyjąkał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Writer - Możesz poprosić o cokolwiek. - Przewrucił oczami. - Umowa to umowa. Wygrałeś, więc masz nagrodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 ShowTime wstal gwaltownie przewracając przy tym lampe. Nie nawidzil tych dziwnych glosów. -Nie, o niczym-powiedzial jakby nigdy nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 - A... a... ale... ja na prawdę nie wiem... - odpowiedział. - Niczego nie potrzebuję... - W momencie przypomniał sobie Dharmie. - ... M... może jednak jest coś... - oznajmił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 ShowTime Arcade zauważył twoją reakcję. - Widzę że jednak coś nie tak... . Nie musisz mi mówić, ale jak tylko będziesz chciał to cię wysłucham. W końcu jesteś moim przyjacielem. Writer - Świetnie! Wiedziałem że jest coś. Zawsze coś jest. A więc słucham. - Powiedział podchodząc bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 - Nie wiem czy to się liczy, ale... - Writer wziął wdech. - Mam pewnego przyjaciela. Ma on na imię Dharma i bardzo by chciał się spotkać z królem... czy byłaby taka możliwość? - spytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Writer Oxy spojrzał na ciebie jakby nie rozumiejąc pytania. - Chcesz.... oddać prośbę dla przyjaciela? Pierwszy raz spotykam taką osobę... . A więc dobrze. Niech twój przyjaciel spotka się ze mną. Lecz dopiero jutro, ponieważ muszę gdzieś wyruszyć. Power Mad Wraz z twoją towarzyszką byłeś już przy zamku. Straż poznając cię przepuściła do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Power mimo iż znał miejsce, rozglądał się. Jednak nie by podziwiać a po to by znaleźć Oxy'ego. - Dobra, gdzie on jest... - powiedział sam do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) -Znowu te głosy w głowie...-powiedział ShowTime Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) Power Mad - Król jest w sali mileniów. - Odpowiedział jeden ze strażników. - I oczekuje cię. - Dodał. ShowTime - Głosy w głowie? - Zapytał zaciekawiony. - Możesz mi śmiało o tym opowiedzieć. Znam się na psychologii i mogę pomóc. Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez Sajback Aliquam Gray VFV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 -Wątpie żebyś mógł mi pomóc-powiedział po czym usiadł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Power ruszył ku rzeczonej sali. Po chwili dotarł i wszedł. - Nie spóźniłem się? - zapytał stojąc jeszcze w progu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts