ToffiLove Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Nową AJ jakoś przeżyję, ale Babcia Smith? Jak oni mogli jej to zrobić?! Piosenka cool, minusem jest "epl". Pinkie . 9/10 odcinek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 No odcinek naprawdę świetny był! Piosenka też powalała, jednak głos tej babci i Apple Bloom... Trochę słabo wyszedł, ale reszty postaci był spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aspitia Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Obejrzałam dziś odcinek Pinkie Apple Pie. Stwierdziłam po tym odcinku że głos Babci Smith był okropny. Tamten był lepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Myślałem, że już z polskim dubbingiem nie może być gorzej, ale teraz oddałbym wszystko za stary dubbing, nawet jak byśmy mieli dłużej czekać :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Cóż, polska wersja w najnowszym odcinku wyszła naprawdę dobrze, prócz JEDNEGO błędu... Spitfire to OGIER??? (znowu ten sam błąd, co wcześniej...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Cóż, polska wersja w najnowszym odcinku wyszła naprawdę dobrze, prócz JEDNEGO błędu... Spitfire to OGIER??? (znowu ten sam błąd, co wcześniej...) Tego nie wyłapałem, ale fakt odcinek z dubbingiem wyszedł ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malvagio Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 (edytowany) Spitfire to OGIER??? O ile dobrze pamiętam, to sama Spitfire w jednej ze swoich wypowiedzi powiedziała "WIDZIAŁEM to w akademii". Rainbow i Soarin' określali ją jako... no cóż, "ją". Cytat z pamięci - "Spitfire i Fleetfoot POWIEDZIAŁY mi...". Wniosek jest jeden - to sama Spitfire postrzega siebie jako ogiera. Drżyjcie, straszliwy/a Król (jak Jadwiga!) Gender zaatakował/a kuce! A tak na serio, podejrzewam, a przynajmniej mam nadzieję, że to potknięcie aktorki. W końcu tym samym albo bardzo podobnym głosem operowała w roli Timmy'ego z "Wróżków chrzestnych" (o ile się nie mylę). Może się jej już mieszać, do jakiej płci w danej chwili go używa. A tak poza tym, to pan Klimek jako Biceps wypadł bardzo bicepśnie. Bardzo, bardzo dobrze. Mały edit: zapomniałbym o najważniejszym! Rainbow Falls to Rainbow Falls! Z jednej strony szkoda, że zostawili to tak po prostu, z drugiej jednak cieszę się niezmiernie, że nie otrzymaliśmy Tęczogrzmotów Małych. Edytowano Czerwiec 10, 2014 przez Malvagio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 #GENDERPONY Co do dubbingu; mam dziwne wrażenie, iż im dalej w odcinek tym głos aktorów się poprawia (pomijając piosenki). Apple Bloom - miejscami potrafi zaryczeć, ale przez większość odcinka jest ok. Tylko ok. No cóż poziom spadł, lecz nie aż tak bardzo żeby przestać oglądać polską wersję. Co do innych aktorów: Pinkie czasami nie daje rady, a Fluttershy still ! Jak dla mnie Polska Flutterka jest lepsza nawet od angielskiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) Mam jedno "ale" - pod koniec, kiedy leciała RD na konkursie, dlaczego Twilight, która była przebrana za cheerladerkę, krzyczała dziwnym głosem? xD Twórcy nie pojęli, że to ona? Nie lubię głosu Spitfire, Fleetfoot też dziwny. Bulk Biceps był spoko, ale mógł więcej emocji wkładać. Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Mam jedno "ale" - pod koniec, kiedy leciała RD na konkursie, dlaczego Twilight, która była przebrana za cheerladerkę, krzyczała dziwnym głosem? xD Twórcy nie pojęli, że to ona? Też to wyłapałem, widocznie spod tej tęczowej włóczki nasi genialni dubbingowcy nie zauważlyli że to ona...eh A i Bulk Biceps, to jest niesamowicie wspaniałe! Nowy mem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Honor Pinkie. Świetne tłumaczenie i głos Cheesa, ale wciąż tęsknię za starą Pinkie w piosenkach, mimo to wypadło świetnie oprócz ostatniej piosenki. 10/10 IGN. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Cheesee Sandwich miał bardzo dobry głos, ale za nic nie przyzwyczaję się do nowego głosu Pinkie, Piosenki dobre, ale często po prostu dziwne tłumaczenie. No nic, było ok. Nie mogę się doczekać piosenki Discorda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Tyle sera, tyle piosenek! Chesse według mnie brzmiał świetnie! I ta jego zmiana głosu kiedy zdjął mhroczne ponczo Nadal się trochę nie mogę przyzwyczaić do nowego głosu Pinkie w piosenkach ale same piosenki były na plus I jeszcze dwa pytania: Czy w wersji polskiej ten gumowy kurczak miał na imię "Bones"? Bo nie dosłyszałem I jeszcze jedno- kto to wodzirej? Czy co tam było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) Oficjalnie uznaję odcinek "Honor Pinkie" za najlepszy polski odcinek. Piosenki wyszły świetnie 10/10, ostatnia chyba za bardzo z autotune'm, ale tak to wieeelki plus. "The goof off" wyszło na prawdę dobrze. Na to czekałam w polskim dubbingu! 10/10 cały odcinek i wybaczam Cheesowi, że starego dziadka nazwał Panią. I jeszcze dwa pytania: Czy w wersji polskiej ten gumowy kurczak miał na imię "Bones"? Bo nie dosłyszałem I jeszcze jedno- kto to wodzirej? Czy co tam było Tak, nazywany był "Boneless" (bezkostny) Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez ToffiLove Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Meh, tylko dlaczego puścili to zamiast Discorda? Jestem zniesmaczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aspitia Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Ja się właśnie zniesmaczyłam tym, że zamiast odcinka Three's a Crowd puścili Pinkie Pride. Mam nadzieję, że jutro już ten 11 odcinek dadzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Ten Cheese miał naprawdę świetny głos podobnie Pinkie! Piosenki doskonałe, ogólnie odcinek 10/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Odcinek dobrze wyszedł ale... Ja nie na ten odcinek czekałem dzisiaj cały dzień czekałem na piosenkę Discorda po polsku. A tu zamiana odcinków Więc się nieco wkurzyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Widocznie wiele osób tutaj nie wie, że odcinki z dubbingiem są puszczane według kolejności produkcji, nie numeracji Zawsze tak było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Po obejrzeniu całego odcinka stwierdzam, że był to jak dotąd najlepszy odcinek, świetnie przetłumaczony i bardzo dobre głosy. Najlepsi byli Cheese i PINKI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) Ale dubbingowcy nie pojęli też chyba "Smile Song" śpiewana przez Cheese'a. Mogli dać oryginalne tłumaczenie. Kurnn.. dziś też nie będzie Discorda - on już chyba był. Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Kurnn.. dziś też nie będzie Discorda - on już chyba był. Musi być dziś, jestem na każdym live, więc wiem, że go jeszcze nie było. A jak nie dziś, to jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Meh, ale ja wiem, jest takie coś jak "program TV". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Dziś ma być odcinek z Discordem, i nie rozumiem zniesmaczenia, Cheese posiada podobne umiejętności co Discord, więc nie wiem co jest nie tak I kto to jest wodzirej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Wodzirej to osoba organizująca wesela, czy coś takiego xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się