Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 (Lawl, nie przeczytałem jej ostatniego posta. xD) Pies podbiegł do piłki, złapał w pysk i wrócił oddając Franklinowi, który właśnie wyłonił się zza rogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Zobaczy się - Rin uśmiechnął się i zobaczył Franklin'a. - Co tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Nudzę się - powiedział rzucając piłkę za siebie. - Nie myślałem, że tu może być tak nudno, nawet jako diabeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Hah, jak chcesz to za 30 minut idę pobiegać - Powiedział Rin - Dla rozrywki możesz dołączyć, aa i patrz narysowałem nas wszystkich - Rin pokazał szkic Franklin'owi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Ja za ten czas w jakiś sposób postaram się obmyślić jak się usprawiedliwić w pracy... - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 - No chętnie - Franklin wziął do ręki rysunek i oglądał go przez chwilę. - Ja rysować nie potrafię, ale wyszło ci to super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Dzięki - Rin uśmiechnął się szeroko - Lorance, ja cie usprawiedliwię. Magia diabłów potrafi takie rzeczy, dobrze idę się przebrać w dres, Franklin chcesz też jakiś dres? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Jonathan wstał. Poszedł do łazienki. - Przydało by się wrócić do orginalnego koloru tych kudłów. - stwierdził przeglądając się w lustrze. Westchnął, poszedł do siebie, wziął coś z półki i wyszedł, poszedł w kierunku opuszczonej szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 - Jak miło. Dzięki wielkie. - powiedziała i uśmiechnęła się do niego ciepło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 Rin się zarumienił, spuścił wzrok. - Nie ma za co - Ruszył do budynku. (( Wyraz twarzy Rin'a był prawie taki sam jak na moim avku, oczywiście jak się odwrócił)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Jonathan puścił sobię muzykę, po pewnym czsie na jego barku usiadła wrona. Blair. Jonathan spojrzał na nią. - Jak myślisz, Rin może zmieniać kolor włosów innym osobom? Sobie zmienił. - mruknął do Blair upewniwszy się że w pobliżu nikogo nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 (edytowany) - Ja sobie jeszcze pośpię. - powiedziała, zdjęła bluzę i położyła się na niej. Edytowano Lipiec 12, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Jonathan przechodził przez centrum. Ludzie patrzyli zdziwieni na wronę na jego ramieniu. Nie był to codzienny widok. Nawet jakaś dziewczyna zapytała go o to ale Jonathan odpowiedział tylko że to tresowana wrona. Był już niedaleko od starej szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Teraz już nie było tak fajnie jak wcześniej bo Lorence nie mogła się ułożyć. Przekręcała się z boku na bok ale to nie wiele dawało. Po jakimś czasie po prostu usiadła opierając się o drzewo i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 Rin wrócił do swojego pokoju. - Co to jest - Potrząsnął głową, czuł się dziwnie. - Ehhh, jeju muszę się uspokoić. - Rin zdjął koszulę i spodnie założył bluzkę i spodnie dres'owe i założył mini mp3 do ćwiczeń. Wyszedł przed szkołę i zaczął rozgrzewkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Vergil wszedł do kpjasczonej szkoły. -Idę pićwiczyć.- neilnął zakładając fred ściągając koszukę i piechodząc do drzewa na którym był powieszony worek treningowy. Zrobił kilka pompek i zaczął udeżać w worek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Vergil wszedł do kpjasczonej szkoły. -Idę pićwiczyć.- neilnął zakładając fred ściągając koszukę i piechodząc do drzewa na którym był powieszony worek treningowy. Zrobił kilka pompek i zaczął udeżać w worek. Co to znaczy kpjaszczonej, pićwiczyć, neilnął, fred, piechodząc i udeżać? Jonathan był już blisko szkoły, zobaczył Lorence siedzącą pod drzewem. Wyciągnął słuchawki z uszu i podszedł bliżej, - Hejka, - powiedział cicho i usiadł obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Co... - mruknęła i otworzyła na chwilę oczy. - O cześć... Co tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Wybacz, nie chciałem cię obudzić. - powiedział. - A u mnie nic ciekawego. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Nic nie szkodzi... - powiedziała i przeciągnęła się. - A ja za to do pracy nie poszłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - A co się w sumie stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) - Mamy nowego. I... No trochę od niego dostałam. - powiedziała. Edytowano Lipiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Och, nic ci nie jest? - zapytał. - A temu nowemu chyba coś wbiję w brzuch... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Już w porządku. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Trochę mnie wcześniej głowa bolała i brzuch ale już jest dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Ten nowy powinien panować nad agresją. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts