Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -Och... Nie bój się maleńka- powiedziała Claude i pogłaskała klacz za uchem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) - Tak właściwie to możemy pójść do mnie, ale nie wiem jak inne kucyki zareagują na widok ludzi. A patykowilki... - Cherry przełknęła ślinę - Coffe wystarczająco dobrze to wyjaśniła. Ale w Everfree żyją nie tylko patykowilki... Edytowano Listopad 14, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Patyko wilki...? W sumie mogę to sobie wyobrazić, ale sama nazwa jest trochę śmieszna - powiedziała Lenka - A tak w ogóle jestem Lenka Kagamine - dodała po chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Co do noclegu... Jeśli ktoś chce może zostać na noc u mnie. Mieszkam niedaleko , wątpię by jakieś kucyki miały zamiar przyjść do mnie akurat dziś w nocy. A jutro może ... pójdziemy z tym do Cele... nie bo zawału dostanie... Lu... hm... Twi... dobra nie wiem... ktoś chętny na nocleg?.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Ja z chęcią, lepsze to od snu na trawie... oczywiście jeśli mnie przyjmiesz - rzekła Almudena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Ja jestem Deft - Powtórzyłem ponieważ przybyło więcej człowieków - Mój dom odpada, bo jest z chmur. Mój kuzyn mógłby wam dać zdolność chodzenia po nich bo jest jednorożcem, ale mieszka w Canterlocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Ja mogę pójść do Cherry. - powiedział Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -A dasz nam rano kawy?- powiedziała Claude zanim ugryzła się w język. W odniesieniu do kucyka o imieniu Coffe takie pytanie, było chyba lekko nie na miejscu.- Sorry... Ja jak najbardziej jestem chętna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) Oczywiście, że przygarnę Almudeno. - uśmiechnęła się nieśmiało. (jeśli tak się da) po czym usłyszała słowa Claude - wpadaj, ale to nie moja wina, że mam tak na imię... to przez kolory... Edytowano Listopad 14, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -Ja z chęcią skorzystam.-odparła Alice która nadal nie za bardzo orientowała się co i jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Tak, Law, chętnie ciebie przyjmę - uśmiechnęła się znowu. Zdążyła polubić tego człowieka - ktoś jeszcze chce pójść do mnie? A wy, ludzie, to dopiero macie ciekawe imiona, takie długie i skomplikowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Można je skracać. U ludzi tylko jedna część jest używana podczas rozmów. Druga jest głównie na dowodach osobistych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Czy ja wiem czy długie i trudne... raczej są dość proste - powiedziała Almi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Ja chętnie wpadnę do was, ale uprzedzam. Mam lekki sen.- powiedział Dante przeciągając się i zapalając papierosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Cherry zakaszlała cicho, kiedy dym dotarł do jej nozdrzy. - Dlaczego ty wdychasz ten dym? - zapytała się Dantego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - To dal ludzi taka używka, uzależniają się od tego. Bez powodu w zasadzie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Bardzo brzytkie uzależnienie. Przepraszam.- powiedział zgniatając papierosa w dłoni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 No bién huele, prawda? No cóż, ja też nie przepadam za tym zapachem - powiedziała Almi do Cherry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Nie mogę ugościć was w moim domu, ale posiadam mniejszy domek, w którym czasami zatrzymują się rodzice kiedy mnie odwiedzają... więc gdyby ktoś chciał to mógłbym go tam przenocować. - Zniżyłem lekko uszka. Czułem się niesfojo. - Oczywiście nie musicie jeśli nie chcecie.... jesteście uzależnieni od dymu? U nas smoki często coś takiego wypuszczają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Nie wszyscy. Jest naprawdę wiele rzeczy od których można się uzależnić, papierosy, narkotyki, alkohol, cukier, leki. Wszystko praktycznie. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Można się też uzależnić od gier, ciasteczek, oglądania seriali dla małych dziewczynek...-wymieniała dalej Claude.- To będziemy tak stać czy idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - W sumie możemy już iść jeśli nie chce wam się tu stać obok lasu. Tym bardziej, że robi się ciemno... Ci co idą do mnie.. em... po prostu kierujcie się w tą stronę co ja , to niedaleko . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 ((Ok, każdy już wyszedł, wybrał gdzie mieszka itd?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (( z tego co wiem to wszyscy idą do mnie , ty do Cherry a postać saja zostaje sama ;_; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - A ja jestem uzależniona od słodyczy~ - zaśmiała się Melody. - A tak w ogóle to też mogę u kogoś z was przenocować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts