Burning Question Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Błonia miały być otwarte 3 tygodnie a tym czasem nie minął chyba tydzień a mogą zostac zamknięte. To jak w koncu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) Błonia miały być otwarte 3 tygodnie a tym czasem nie minął chyba tydzień a mogą zostac zamknięte. To jak w koncu? Zostało skrócone o 1 tydzień. Wtedy zostanie otwarte Wielkie Wyzwanie i będziesz walczyła z Sombrą. EDIT: Właśnie zajrzałam do ogólnej dyskusji i widzę, że Ciebie nie będzie, dlatego postaram się zacząć WW szybciej. Edytowano Grudzień 27, 2014 przez Cava Schreave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Mam pytanie do WW. A tak właściwie to kilka. -Dlaczego DS w ogóle miałoby się godzić na branie udziału w byle turnieju? -Czemu DS ma obchodzić honor i zasady skoro można jednym ruchem noża wygrać wojnę? To nielogiczne. -Czemu ST w WW zmienił się w MP? -Czemu walczymy po kolei? -Czemu pary są dobierane przypadkowo i są niezbalansowane? Przecież wcześniej mówiłaś, że Sombra i Cadence będą walczyć razem. -To Wyzwanie promuje pojedynczą użyteczność jednostki, a nie jej użyteczność w drużynie. W naszej drużynie jest kilka osób, które polegają na wspieraniu innych. I co? Oni teraz muszą zmienić swoje zdolności, czy mają polec od razu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Mam jedno pytanie: Czy w trakcie walki można pomagać innym osobom? Dla przykładu, atakować ich oponenta albo leczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Mam jedno pytanie: Czy w trakcie walki można pomagać innym osobom? Dla przykładu, atakować ich oponenta albo leczyć. Miało tak być, jednak pierwsze wyzwanie będzie solowe. W drugim już będzie można tak robić. I myślę, że tam będą już normalne tury, żebyście znowu nie przesadzali z postami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Mam pytanie do WW. A tak właściwie to kilka. -Dlaczego DS w ogóle miałoby się godzić na branie udziału w byle turnieju? -Czemu DS ma obchodzić honor i zasady skoro można jednym ruchem noża wygrać wojnę? To nielogiczne. -Czemu ST w WW zmienił się w MP? -Czemu walczymy po kolei? -Czemu pary są dobierane przypadkowo i są niezbalansowane? Przecież wcześniej mówiłaś, że Sombra i Cadence będą walczyć razem. -To Wyzwanie promuje pojedynczą użyteczność jednostki, a nie jej użyteczność w drużynie. W naszej drużynie jest kilka osób, które polegają na wspieraniu innych. I co? Oni teraz muszą zmienić swoje zdolności, czy mają polec od razu? *Ehem* A potem się dziwisz, że jestem niemiły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 *Ehem* A potem się dziwisz, że jestem niemiły. A później się dziwisz, że mam to w nosie... Tak naprawdę to po prostu nie zauważyłam posta.... Robię kilka rzeczy równocześnie i to sama, a jeszcze mam życie prywatne, więc się uspokoisz albo znajdziemy kogoś, kto nie będzie narzekał i uprzykrzał wszystkim życia. Proste, bo wiecznie cię znosić nie będę. 1. Bo nie masz wyboru? Chyba po to się zapisałeś... 2. Tak. To spróbuj sobie polecieć do kraju, w którym trwa wojna i wygrać ją jednym ruchem noża. Powodzenia. 3. Na to pytanie nawet nie odpowiem... 4. To zostanie usunięte ze względu na nadciągającą "Erę Chaosu". 5. Będę OSTATECZNIE walczyli razem. Są najsilniejsi z drużyny i wspierają wszystkich. 6. Patrz punkt 4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 2 pytanka 1 czyli co dalej z rozmową Raymonda i Amberly? 2 Cavo czemu ten typek w sygnie nie ma strzały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ode mnie też jest pytanie: - Czy koniecznie muszę stosować ten ubiór, jaki miałem przy symulacji, czy na WW mogę jednak założyć coś innego niż same juki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ode mnie też jest pytanie: - Czy koniecznie muszę stosować ten ubiór, jaki miałem przy symulacji, czy na WW mogę jednak założyć coś innego niż same juki? Możesz być ubrany w co tylko chcesz. 1 czyli co dalej z rozmową Raymonda i Amberly? 2 Cavo czemu ten typek w sygnie nie ma strzały? 1. Gdy otworzę tematy ponownie, to zostanie kontynuowana. 2. Legolas nie ma strzały, gdyż to scena, gdy otrzymał nowy łuk od Galadrieli i po prostu testował, czy dobrze się napina cięciwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Tak by się upewnić (przeczytałem edit w WW1) wszyscy walczymy jednocześnie ze swoimi przeciwnikami na pustyni a zwycięscy mogą kogoś atakować i komuś pomóc. Czy po zwycięstwie można pomagać komuś kto jeszcze nie pokonał swojego pierwszego przeciwnika (tego z losowania)? Czy możemy tylko atakować innego "zwycięzcę"? "...Tylko proszę, aby większość z Was nie atakowała bossów grupowo (Sombra i Cadance)..." Nie zazdroszczę Rexowi i Light Shield, to zdanie potwierdza że ich szanse na zwycięstwo wynoszą 0%. Jeszcze jedno, to ile nas w końcu jest po 9 osób w każdej drużynie + Sombra i Cadance? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Tak się zastanawiam, czy skoro przeprowadzony jest restart to czy istnieje możliwość dokonania zmian w swej postaci bądź stworzenia nowej ? ( Sorry za tą zmianę miejsca tego pytanie. Powód jest niedorzeczny, mój siostrzeniec pomyślał że będzie "śmiesznie" jeśli usunie to z stąd i przemieści do rozmowy na temat rozgrywki ). I z tego co rozumiem z odpowiedzi Seroxa, mogę dokonać drobnych zmian na postaci ale stworzyć już nowej nie, tak ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Musisz poszukać, bo to pytanie już padło i padła też odpowiedź. O ile się nie mylę zmiany zrobił w swoim KP KubaGR8 (Nie jestem pewien na 100%) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Pozwoliłam na zmianę KP podczas restartu. Pozwolę Ci na zmianę postaci, tylko jak już skończysz - poinformuj swojego drużynowego o tym, aby mógł się z nią zapoznać. " Nie zazdroszczę Rexowi i Light Shield, to zdanie potwierdza że ich szanse na zwycięstwo wynoszą 0%. Niekoniecznie. O wygranej decyduje osoba oceniająca. Jeśli ktoś będzie pisał lepsze posty, to ma szansę na wygraną. Tak by się upewnić (przeczytałem edit w WW1) wszyscy walczymy jednocześnie ze swoimi przeciwnikami na pustyni a zwycięscy mogą kogoś atakować i komuś pomóc. Czy po zwycięstwie można pomagać komuś kto jeszcze nie pokonał swojego pierwszego przeciwnika (tego z losowania)? Czy możemy tylko atakować innego "zwycięzcę"? Oczywiście możesz atakować już walczącego, bądź kogoś, kto również zakończył. Być może pomożesz komuś w tarapatach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Drobne pytanko (jak zwykle ) Mój przeciwnik w WW1 Bluesky Star (Hoshidesu) ciągle nie odpisuje na mój post (5 stycznia) z czego niemożliwym jest dla mnie kontynuowanie walki. Chciałem się zapytać czy on informował gdzieś o swej ewentualnej nieobecności lub czy on w ogóle wie że WW się zaczęło? Nie proponuje że należy go jakoś karać przecież jakieś nieprzewidziane nieobecności zawsze mogą się zdarzyć ale czy w przypadku sporego przedłużania się tej sytuacji (np. kolejne 2 dni) czy mógłbym atakować kogoś innego? Niby mogę poczekać zwłaszcza że na forum głównie mam czas wchodzić tylko wieczorami ale troszkę mi smutno że inni walczą w najlepsze a ja czekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Pisałeś do niego? Może po prostu zapomniał o sesji po tym "zamknięciu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Pisałeś do niego? Może po prostu zapomniał o sesji po tym "zamknięciu". Tak ale przyznam niedawno i tylko na forum więc nie spodziewam się szybkiej odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 (edytowany) Takie pytanie: Czy Rex mógłby przejść z DS do DC? Edit: Oczywiście po WW. Edytowano Styczeń 13, 2015 przez Rex *Monster* Crusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Mówisz rotacja? Jak chcesz mogę się zamienić. Nawet Kompek podsunął mi ciekawy pomysł. Jakby mi się udało dogadać z Cavą było by to dość ciekawe i odpowiednio uzasadnione przejście ale to się dopiero okaże, może księżniczka nie zechce współpracować :/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Mówisz rotacja Ano mówię( bo się skapnąłem, że w żadnym poście Rex nie składał przysięgi Sombrze) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 No cóż... Mogłabym tak zrobić, gdyby było więcej miejsca w drużynie. Jednak wolę dać szansę Tarrethowi na pogranie, niż na zmienianie komuś drużyny. Pogadaj się z kimś. Może będziesz mógł sie z kimś zamienić. Wtedy przeniosę Wam KP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Znalezienie mu zamiennika to raczej nie problem. Wystarczy spojrzeć na Arceusa, który już się zgłaszał. A jeśli on się rozmyśli, to ja też mógłbym to zrobić, jednak ze zmianą KP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 Nieee. Nie chce stracić Thorna. ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Spróbuj zrobić biznes na tych transferach Cava. Wyceń nas w goldzie i zrób aukcje najemników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 W ten sposób Shining móg£by pospłacać alimenty Charysalis A tak na poważnie szczerze mógłbym się przenieść z tym problemu nie ma. Problemem jest brak odpowiedniej motywacji no bo "Ray od tak pistanowił olać rozkaz i kryształowe królestwo i zwiał do Sombry" tak bardzo prawdziwe :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts