Serox Vonxatian Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 (edytowany) Dobra, Advilion off. Co najwyżej odpiszę coś na komórce, ale bez koloru i tym podobnych bajerów. I tak zrobiłeś już dziś naprawdę wiele, dzięki. Edytowano Grudzień 16, 2014 przez Serox Vonxatian 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Mam nadzieję że dobrze napisałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Według mojego systemu 2+1 masz tak. Użycie magii, znowu użycie magii by utwardzić krew i zrobić z niej to co chciałeś i nie przymierzony strzał. Jak dla mnie Choco, powinna bez problemu może zrobić unik. Ale sądzę, że twoja postać powinna otrzymywać obrażenia, za używanie własnej krwi do walki. Wiesz, krwawisz To byłby balans za możliwość zbierania krwi z ziemi i wrogów oraz możność dowolnego jej kształtowania w rzeczy twarde. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Rozumiem. Na edyt już chyba za późno prawda ? A co do krwawienia. Jedyna krew jaka się wydostała to ta do grotów. Po zebraniu dostatecznej ilości krew krzepnie by przeciwdziałać niepotrzebnej utracie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Serox, twa postać używa zwykłego muszkietu? Tzw. Bez żadnych przeróbek czy takich tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 (edytowany) To już nie mnie pytaj. Ale po co chcesz edyt skoro akcja jest dobra. Po prostu używasz magii, która się rani. Bo ty z krwi możesz robić tarcze, pociski, pomocników, broń, w sumie nawet meble jak ci się nudzi i żeby nie było OP ranisz się jak używasz swojej krwi ze swoich ran itp. No ma tam lunetę. I co jeszcze może chcieć snajper? Nie potrzebny mi bagnet, laser, podwieszany granatnik, dwójnóg, trójnóg, świnia podporowa, bo to moje umiejętności się liczą. Na bliższy zasięg mam pistolet to wszystko. Edytowano Grudzień 16, 2014 przez Serox Vonxatian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 To wiem, takie są założenia tej magi. Rozumiem ze po napisaniu posta przez Choco mogę kontynuować tak ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Rex. Nie. Wykorzystałeś już wszystkie swoje segmenty w tej turze i dopiero jak Sombra odpiszę masz znowu dwa plus jeden segment. Plus dla kompka zedytowałem posta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Rozumiem. Dziękuję za odpowiedź Serox. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Ja za to mam pewne obiekcje co do wypowiedzi Choco Nie ten temat! Jest oddzielny temat na dyskusję o walce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Nie ten temat! Jest oddzielny temat na dyskusję o walce! O kurczę masz rację pomyliłem tematy już się przenoszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Mam pytanie dotyczące listów od do. Czy to też może działać między grupami na zasadzie kruka i kanarka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Co to za zasada( ta kruka i kanarka)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) Zapewne chodzi o transport poczty przez gołębie, sowy, nietoperki, motyle i inne tatałajstwo latające. Edytowano Grudzień 17, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 No dokładnie. Tylko pytanie brzmi czy jest taka opcja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) Podoba mi się ten pomysł, też jestem ciekawy czy to możliwe. (Już to sobie wyobrażam, po przegranym pojedynku: "I fart in your general direction! Your mother was a hamster and your father smelt of elderberries!" ) Edytowano Grudzień 17, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Mam pytanie dotyczące listów od do. Czy to też może działać między grupami na zasadzie kruka i kanarka? Tak. Od teraz możecie wysyłać do mnie lub do Adviliona prośby o sesje tylko dla dwóch osób, gdzie możecie robić wszystko, co Wam się podoba. Wtedy pojawia się coś w stylu listu, kiedy go zaakceptujemy. Są tam też ważne ogłoszenia o sesjach i inne informacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Jak wykonałem akcję która wiąże się z innym graczem czyli wymagająca jego udziału (np.atak, rozmowa itd.) oczywistym jest iż muszę czekać na jego odpowiedź by mieć następny ruch. Jednak nie czekając na jego reakcje wolno mi wykonać czynności nie wpływające zbytnio na rozgrywkę i moją sytuacje (np.skomentował, pomyślał itp.)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Raczej to jest na zasadzie na zmianę. Jak w walce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) Czy w postach mamy zapisywać swój stan HP ? Edytowano Grudzień 17, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperStarPL Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Od razu sorka za jakiekolwiek błędy. Jestem, że tak powiem, w nieoczekiwanej podróży i nie dam rady nic napisać aż do piątku wieczorem. Mam nadzieję że sie nie pogniewacie za tą zwłoke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Eee tam, każdemu się może zdarzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 18, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2014 Od razu sorka za jakiekolwiek błędy. Jestem, że tak powiem, w nieoczekiwanej podróży i nie dam rady nic napisać aż do piątku wieczorem. Mam nadzieję że sie nie pogniewacie za tą zwłoke. Nic się nie stało. Ważne, że piszesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 A ja mam pytanie, czy można wyzwać kogoś na treningowy pojedynek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 18, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2014 A ja mam pytanie, czy można wyzwać kogoś na treningowy pojedynek? Owszem, można. Do tego nie trzeba mieć relacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts