Magrat Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Obyś się mylił, szczególnie, że druga odsłona EG była imho całkiem fajna, szczególnie z Sunset Shimmer udało się stworzyć interesującą postać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2015 Share Napisano Marzec 10, 2015 Doczekaliśmy się najgorszego (prawdopodobnie): szkoła vs szkoła... Typowa "komedia" o nastolatkach... Mam nadzieję, że będę się mylił. Popieram.Było by to troszku nudne.Seriale o tym jak nastolatki z swych różnych szkół rywalizują ze sobą mogę sobie na Disney Channel oglądać ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stellarQueen Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 O rany. Trzecia część w planach, a ja o niczym nie wiem? Trochę mnie przeraża stylizacja do nowego filmu, ale będę dobrej myśli. Oby Sunset wreszcie miała więcej swojego udziału jako dobry kucyk - pf człowiek. I opowiedzieli coś ciekawego ze strony ludzkiej Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Ja w trójce liczę na rozwiązanie tajemnicy drugiej ludzkiej twilight i sunset shimmer. I jeszcze ten tytuł- friendship games kojarzy mi sie troche z hunger games.. Może troszke bedzie zapożyczenia z tego.. Tak jak w premierze 5 sezonu zaporzyczyli z komuny i w 5 odcinku "winter is coming" xD Takie moje fantazje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Z tego co widziałem, to w Sunset nadal pozostaje ta jej mroczna część którą będzie się starała zwalczać, czy jej ulegnie nie wiadomo jeszcze. Ps Hell, wszystkie filmiki niedziałają... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Chociaż powiem,że dla mnie to nie robi różnicy czy 2015 czy 2016 skoro i tak jest 5 sezon.Chodź nie ukrywam,że fanie by było mieć EQG po 5 sezonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkKlownPL Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 W sumie jak to sport to aż się prosi o dobrą ścieżkę dźwiękową, ale jak to w bajkach bywa 1 szybki utwór bo zawody a reszta motywacyjne coś o nie poddawaniu się. Ps. Dalej czekam na utwór typowo rockowy z poprzedniego filmu bo jak dla mnie w Rainbow Rocks było electro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Może w końcu będzie jakaś inwazja zombie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Inwazja zombie? WTF?! mam nadzieje,że Hasbro nie wpadnie na żadne nawiązanie do zombie,jak mnie to wku$#ia.Ludzie ile można z tymi zombie to się zrobiło dawno nudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Przecież w EqG 1 było nawiązanie do zombie. Armia nastolatków z zielonymi (chyba) oczodołami; w RR nawet Pinkie nazywa ich "teenage zombie army" . Mi się bardzo podoba kierunek, w który poszła postać Sunset. Niechaj Hasbro jakoś to tam umiejętnie wykorzysta, oby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Podmieńce wyglądają trochę jak zombie. A co do klipów, to radzę wymienić, bo te tutaj ktoś usunął/sprywatyzował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Pojawił się pierwszy zwiastun nowego filmu: http://www.fge.com.pl/2015/07/equestria-girls-friendship-games.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook hyyypeeee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 W linku mi się nie wyświetlił. Na Equestria Daily działał: http://www.equestriadaily.com/2015/07/equestria-girls-friendship-games-gets.html?m=1 https://youtube.com/watch?v=bofs3nWd_3c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Czyli w tym filmie nie wystąpi nikt z kucykowej Equestrii nie licząc Sunset? Dla mnie bomba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Zastanawiam się kto jest dyrektorem tej drugiej szkoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Aha... czyli Step Up 10 czy tam inne szkoła vs szkoła... Ech. Może tragedii nie będzie :/ Twilight, która: "nie chcem, ale muszem" być przeciwko przyjaciółkom". Wyjdzie, że ta druga szkoła jest "be", jej dyrektork/a chce zawładnąć światem (Chrysalis, Sombrero?). Poczekamy, zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secular Haze Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Myślałem, że następny film pełnometrażowy dopiero w 2017, a tu niespodzianka...Fajnie, że nie będzie w nim kucy z Equestrii. Jeśli będzie na co najmniej tym samym poziomie, co ostatni, będę zadowolony. Widzę, że Sunset skończyła się na "Rainbow Rocks" Przynajmniej pod względem wyglądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 A więc pojawi się ludzka Twilight (czego spodziewali się chyba wszyscy) i zapewne okaże się, że tak jak kucykowa Twilight jej ludzka wersja też jest elementem magii. No to ja się pytam gdzie w tym wszystkim miejsce dla Sunset Shimmer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secular Haze Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 A o to bym się akurat nie martwił. Ona na pewno zdążyła już sobie wyrobić dobrą opinię wśród tamtejszych i stała się ważną częścią tej dziewczyńskiej paczki. Teraz będą musiały oswoić Twalota z zewnątrz, który pod koniec filmu zostanie ich kumpelą, a magia przyjaźni wygra...jak zwykle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Trudno mi się wypowiedzieć na temat tego co będzie w tym filmie. Sunset na pewno będzie odgrywała kluczową rolę w tym wszystkim - w pewnym sensie to ona jest taką Twilight (zna się na magii, uczy się przyjaźni, etc) i może nie będzie chciała, żeby w szeregi jej grupy weszła ludzka Twilight 0:35. Albo będzie totalnie na odwrót. Postanowiłem dogłębniej zobaczyć trailer i zauważyłem kilka ciekawych rzeczy: 1) Twilight wciąż nosi jakiś wisior (chyba puderniczkę), który widać, że jest przepełniony magią. 2) W 1:09 przy grupie Shadowbolts mamy jakąś dorosłą postać. Dyrektorka Crystal Prep Academy? 3) Będziemy mieli do czynienia z ludzką Twilight, która nie posmakowała magii przyjaźni 0:45 + będzie CHYBA chciała się dostać do Equestrii (wnioskuje z jej zainteresowania magią i grupą Rainbooms 1:03 oraz ataku z jej wisiora w 1:10 w stronę statuy) Tyle znalazłem i wywnioskowałem. Co o tym sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 TAKE THAT! (oh....umm if you want to ) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) Edytowano Lipiec 8, 2015 przez BRONIESiPEGASIS 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foo Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Czy tylko mnie przychodzi namyśl patrząc na tą zapowiedź Igrzyska Śmierci w tym przypadku przyjaźni? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 (edytowany) Czy tylko mnie przychodzi namyśl patrząc na tą zapowiedź Igrzyska Śmierci w tym przypadku przyjaźni? Zamiast Katniss dajcie Twilight Edytowano Lipiec 10, 2015 przez Magrat 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 12, 2015 Share Napisano Lipiec 12, 2015 Igrzyska przyjaźni też mi coś. To w 4-tej części (gdyby była) niech pojawią się tam gigantyczne maszyny ,które będą niszczyć uczniów Centerlot High . Mam jedno pytanie: Kto będzie kapitanem drużyny przeciwnej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się