Omega Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Super koszulka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Zgadzam się z przedmówcą całkowicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Mam zagadkę dla osób mieszkających w GOP: Jakie to miasto? Obawiam się, że na Śląsku to te miasta są podobne do siebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 SŁAG 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Nawet jesteś podobny do swojej sygnatury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Wiem że to bład wstawiać swe zdjęcie, ale niech się stanie...tylko nie bijcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Śmierć wygląda inaczej niż myślałem. Już nie boję się umrzeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Wyglądasz super, ale na poprzednim zdjęciu wyglądałeś jeszcze lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Przecież to i tak powłoka zewnętrzna Mani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Fakt, pewnie wewnątrz jesteś maniakiem prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 jestę hipsterę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Włóczykij wrócił z wyprawy do spożywczego xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 (edytowany) Z okazji moich urodzin odwiedziła mnie dzisiaj Fluttershy: Pragnę tutaj podziękować Zorzy ze Świdnicy za pomoc w sprowadzeniu Flutterki z Equestrii, jak również samej Fluttershy za to, że zgodziła się przybyć. Pragnę również podziękować Mruczkowi za pomoc w negocjacjach. A tutaj drobne nagranie z imprezki, urządziłem sobie z Flutterką karaoke Nie mogłem się zdecydować na jeden utwór, więc zaśpiewałem jej dwa równocześnie. Drżypłoszka odwdzięczyła się zaś moją ulubioną piosenką z jej repertuaru (no, w sumie ulubioną w ogóle ). Sama Flutterka chciałaby pozdrowić wampir-Dash widoczną na zdjęciu Mellie. Jakoś mało kucyków w tym wątku, ale bardzo się ucieszyła, że jej przyjaciółki też tu czasem zaglądają. Edytowano Maj 17, 2013 przez Xinef 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemampojęcia Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Dziwna Emma jest Dziwna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Co ty wiesz o byciu dziwną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Łubudubu. Bu. ._.Sztraszne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Tja, moje minki mnie rozwalają Jedna zacenzurowana postać bo nie chciała być na forum o osiołkach :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Eliza nie ma ust Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Chcecie zobaczyć Lisa który jeszcze nie oglądał MLP? To się nazywa strach na wróble Teraz zapuszczam brodę ale nie pokaże się wam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Eliza nie ma ust .... aha... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 jestę potworę.. To nie ty to twój aparat.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Dziękuję za komplementy, ale to aparat w laptopie -,- Mogłaś dać inne filtry które by poprawiły jakość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 (edytowany) Mogłaś dać inne filtry które by poprawiły jakość. no niestety ... XD Edytowano Luty 16, 2015 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 A tutaj zdjęcie z dedykacją dla MLOsia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Lol, nowe zdjęcia. JESTĘ THORĘ! *THOR SQUEE* Thor i gościnnie Młot Thora (aka Neon) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się