Pan E Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) ALCYONE: Jakie Ty masz długie nogi... Lepiej bym tego nie ujął człeku. Acylone, planujesz zostać modelką? bo jeśli nie, to zacznij. Nie mogę przestać się paczać. Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez ESH3R Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Lepiej bym tego nie ujął człeku. Acylone, planujesz zostać modelką? bo jeśli nie, to zacznij. Nie mogę przestać się paczać. Popieram, masz predyspozycje do tego Alcyone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Linds już na bani Ja to na bani całe życie jestem, z alkoholem lub bez W sumie tamto moje zdjęcie bym podsumował komentem "Why so serious". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Wrzucam zdjęcie z radości po zmieleniu wiatraka i przeżuciu paru liści laurowych i garści zieła angielskiego. Have fun ^&^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Warmiś jak zawsze uroczy ♥ A to może ja dam zdjęcie z meetu? Jak zawsze zdjęcie z moim "partnerem zyciowym w samotności", czyli bobulem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 @Up Ładne. Wrzuciłabym swoje, ale... nie. :ming Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Stachul, czy ktokolwiek w to wątpi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Stachul, czy ktokolwiek w to wątpi? Nigdy w to nie wątpiłem i nie będę xD Co to, to nie @Up Ładne. Wrzuciłabym swoje, ale... nie. :ming Ale skoro ładne... to może... nie każ się prosić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 czy to dwa nagie miecze Boba i Stachula? :3 if you know what I mean Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ech, te programy robiące fotke kiedy chcą ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ładni jesteście nawet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Warmiś jak zawsze uroczy ♥ Tric, pewnie. Wszyscy jesteśmy piękni, zastanawiam się tylko czy powinienem się cieszyć, że podobam się Stachulowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Takie tam z Meet'u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ja daję foto ino na PW Jak chcecie to piszcie Wszelkie prawa zastrzeżone. Edytowanie, rozpowszechnianie i kopiowanie publikowanych zdjęć jest zabronione bez pisemnej zgody autora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Tric, pewnie. Wszyscy jesteśmy piękni, zastanawiam się tylko czy powinienem się cieszyć, że podobam się Stachulowi Oj tam, narzekasz... jak się mnie podobasz, to i innym też się podobasz. Tak to działa Zdjęcia iście urocze ^^ A jak znajdę swoje, to jeszcze podrzucę, bo coś mało xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) St'chulhu w przeszywanicy wyglądasz zdecydowanie drapieżnie Ja ze swojej strony wrzucę coś, co w sumie nie miało wyjść poza wąskie grono, ale czuję się zobligowany faktem, że Yarvin trzasnął w swoim wątku rysunek z dedykacją dla mnie ._. A więc - z dedykacją dla Yarvina: Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez EverTree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 kozackie włosy. Rainbow ci je ukladała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 *Gryzie klapkę, pod którą znajduje karta pamięci* Nosz w pietruszkę. *Przestaję gryźć. Klapa otwiera się. Yay~* To nie ja, ale panicz, który pomógł mi w robieniu zdjęć.Pan skarpeta Ale to coś to już ja I tu też. Zdjęcia mają słabą jakość ,ale tak to jest jak takie małe stworzonko chce sobie zrobić zdjęcie, a tu trzęsą się łapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Jesteś ładna. Zazdroszczę ci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ty Un też nie brzydka jesteś, widziałem Twoje zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) Czas znowu postraszyć ludzi moim wyglądem. UWAGA!!! Obejrzenie tych zdjęć może (ale nie musi) spowodować zgon na miejscu lub trwałe kalectwo psychiczne bądź fizyczne. Oglądacie na własną odpowiedzialność. Odszkodowania nie będą wypłacane. Jakby ktoś się pytał to na tym zdjęciu się uśmiecham. W tle widać mnie i czołg bodajże IS-2. Edit: jednak to Sherman Edytowano Czerwiec 10, 2013 przez Qebor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 W tle widać mnie i czołg bodajże IS-2. Yargol się nie zna na czołgach ale według niego to M4 Sherman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Yargol się nie zna na czołgach ale według niego to M4 Sherman W Muzeum Wojska Polskiego raczej nie ma shermanów. Poza tym na 100% to było coś ruskiego i był to czołg ciężki, a KW nie ma w MWP, więc najprawdopodobniej to jest IS-2 (bo wiem, że IS-2 jest w MWP) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 W tle za tobą, jest Sherman, towarzyszu. To jest IS-2 A to jest KV, w tym wypadku KV-2. Widzisz różnicę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) akby ktoś się pytał to na tym zdjęciu się uśmiecham.Spoiler http://img833.imageshack.us/img833/8286/imag0166lz.jpgW tle widać mnie i czołg bodajże IS-2. To jest Sherman ale to drobny szczegół A to jest IS-2 Dobra, myślę, że zrozumiał. Kolejne posty tego typu będą usuwane i/lub nagradzane odpowiednią ilością drewna i ognia ^&^ ~Warmen Edytowano Czerwiec 10, 2013 przez Domine Nie cytujemy z IMG~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się