Flippyn Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 (edytowany) Dobra, to ja się idę przewietrzyć, najwyraźniej oparu coli spsuły mi receptory w oczach Ps. Tak wgl. dobrze na nim wyszłaś, a wojskowe ciuchy by ci pasowały Edytowano Luty 26, 2014 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Nie wydaje mi się widzę tą zieleń i ładownicę na koszuli to jest szara koszula z kieszeniami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Tak wgl. dobrze na nim wyszłaś, a wojskowe ciuchy by ci pasowały Dzięki. ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Lisica-chan zdjęcie spoko i w ogóle, koszula też fajna. Tylko nie ogarniam tego języka, ale ok XD A to w tle wyglądało jak wielki banan, lol, przynajmniej dla mnie XD Sierżant Guardian bezapelacyjnie kocham Twoją minę na zdjęciu z padem XD A jakoś tak mnie naszło, że akurat wczoraj mierzyłam białego wiga.. XD Takie tam w internacie. Ale chyba jednak lepiej mi w ciemniejszych wigach XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Fajna fota, Lisku. Takie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Postanowiłam w końcu dać swoje zdjęcie, efekty dodałam, nie wiem dlaczego. I taka tam słit focia z świnką morską. Jeśli ktoś jest uczulony na czyjąś brzydotę, nie radzę zaglądać w spojler. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Postanowiłam w końcu dać swoje zdjęcie, efekty dodałam, nie wiem dlaczego. I taka tam słit focia z świnką morską. Jeśli ktoś jest uczulony na czyjąś brzydotę, nie radzę zaglądać w spojler. Heeej, świnka wcale nie jest taka brzydka ;___; 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Heeej, świnka wcale nie jest taka brzydka ;___; Wiem, chodziło o mnie.... ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Wiem, chodziło o mnie.... ;_; E tam. Fałszywa skromność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Wstydzem się więc macie moje włosy i z kostkami do gry ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Dobra, jest nowsze. Tak wiem, jestem taka brzydka. Przepraszam za jakość. Nie nosisz już warkoczyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 Postanowiłem się dołożyć do tego jakże kompromitującego tematu. Wszyscy jesteśmy równie paskudni 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Siper Napisano Luty 27, 2014 Popularny post. Share Napisano Luty 27, 2014 Zdjęcie z Krulem Tak, ktoś nie umie Focusa ustawić i zepsuł zdjęcie ;x 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 Tak, ktoś nie umie Focusa ustawić i zepsuł zdjęcie ;xTak się tłumaczy, a to po prostu Photoshop! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 (edytowany) Boję się co będzie po tym ;_;. Trochę rozmazane ale jest :3. Moja sukienka na komers . Edytowano Marzec 3, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Sympatyczna twarzyczka. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczyca Szarka Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Boję się co będzie po tym ;_;. Trochę rozmazane ale jest :3. Moja sukienka na komers . Ta sukienka to nawet, nawet xDoto cała ja: Oczywiście nie licząc RD xD 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Obie wyglądacie bardzo sympatycznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 WW, no ładnie. Szarka taki derp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Boję się co będzie po tym ;_;. Trochę rozmazane ale jest :3. Ale piękniee ładnie Ci w tej sukience Cute! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Boję się co będzie po tym ;_;. Trochę rozmazane ale jest :3. Moja sukienka na komers . *Zagląda w spoiler So. Much. CUTIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Obie pięknie wyszłyście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 You talk something to me? You little shit. #Poła taka brzydka#No nie mogę#Lans rudymi włosami#Luk et mi#włoski takie czyste#koszula taka biała#wow#czarne kropki tak bardzo#naszyjnik tak mocno#tak, jestem gimbusem#Yolo#Swag#[tu wstaw inne gimbusiarskie rzeczy, yoł 8))] 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 pjęnkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się