Szczygiel Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Cóż, z krótkimi włosami wygladam fajniej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Dawno nic nie wrzucałam, a że akurat dziś aparat poszedł w ruch, w kwestiach udokumentowania swoich lalek dyplomowych, to nie zabrakło jakichś zdjęć na których jestem z tymi lalkami~ To taki tam Ukeź i jej dyplom 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 To za robienie animcowych lalek dają dyplomy? fajna podłoga, ślizgałbym się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 To jest inspiracja współczesną młodzieżą, konwentowiczami ogółem Plastyk w Nałęczowie pozdrawia, jedyna szkoła w Polsce z projektowaniem zabawek. W czwartej klasie robi się dyplom na zakończenie, a że byłam na projektowaniu zabawek, zrobiłam lalki, według jednego z zatwierdzonych przez dyrektora projektów, także ten, tak w kwestii wyjaśnienia. A podłoga jak to podłoga na malarstwie, ma swój klimat i ubolewam, że będą odnawiać tą szkołę ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Kapelutek i lalki bardzo ładne Dawno swojego zdjęcia nie wstawiałem 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Imeś w takiej rozdzielczości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ja też dam swoje. Choć jestem no... Nie grzeszę urodą Zrobione podczas mówienia "Yay" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Imeś w takiej rozdzielczości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Myślę, że on tylko na to czeka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ręka skojarzyła mi się z maską Bane'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Takie tam wygłupy w internacie i dałem się namówić przez kumpla by się ogolić na łyso. xD Jednak wolę siebie w jakiejś normalnej fryzurce. xD Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez Bluedraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Aż prosisz się by zrobić z tego zdjęcia mem. Internet to pokocha. Ja sam nie mogę z tej miny. Bez obrazy, ale.... wyglądasz jak chińczyk przed monopolowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Aż prosisz się by zrobić z tego zdjęcia mem. Internet to pokocha. Ja sam nie mogę z tej miny. Bez obrazy, ale.... wyglądasz jak chińczyk przed monopolowym. A czy wiesz że wykorzystanie cudzego zdjęcia bez zgody autora jest karalne ? Tak więc prosił bym bez tego typu pomysłów. Hah chińczyk... no cóż nie przyszedł mi jeszcze ten motyw do mej teraz łysej głowy. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Seksowna tapeta na ścianie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Ach ten szpan na 2 monitory xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Tym razem trochę lepsza jakość bo miałem inny telefon w łapie (przy okazji macie mój burdel na stanowisku pracy i moją nieogarniętą fryzurę ) Zgól ten koper synu! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Ostatnio moja moc się zwiększyła. Zdobyłem władzę nad magią światła. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Nie ma co, ja też wkleję swoje zdjęcie. Ten gość po prawej, to ja Jakby ktoś chciał, wkleję bardziej nie rozmazane zdjęcie, bo to jest sprzed roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 zrobiłam cosplay. 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 *Liczy* Z tego co się oriętuję, to mój czwarty internet na forum. Dziękować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Ostatnio moja moc się zwiększyła. Zdobyłem władzę nad magią światła. Jak mogłeś tak po prostu wziąć sobie tak zacne światło ? Wygrałeś internety, jestem twoim osobistym dostawcą *dostarcza internety i odchodzi z dumą* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 (edytowany) Uwaga... Triste Cordis się ujawnia... Jako recenzent gier, przebywa również w świecie wirtualnym, towarzyszy bohaterom, obserwuje ich, ale nigdy nie jest sam. Ma ochroniarza i to nie byle jakiego... Jakość przedpotopowa ponieważ Sony dała do konsoli PS Vita takie a nie inne aparaty "Materiały": -Tandetne, "rynkowe" okulary (ledwie zmieściły się na nosie) -Jakieś "coś" dodane do edycji specjalnej gry Ghost Recon kupionej za 60zł w bankrutującym sklepie -Czapka -PS Vita + gra Little Big Planet Założenia były proste: "te coś", czapka, okulary. 10 min i gotowe. Tja... pół godziny z tym walczyłem. Jak nie światło, to "to coś". które jest śliskie i raz miałem rysunek pod kątem, raz na policzku. Całość jest długa, bo ma ok 30cm. Po wywróceniu i schowaniu "czachy" do środka zamienia się w idealny szalik nakładany przez głowę. Warstwa na szyi jest gruba, a do tego góra zakrywa nos. Niestety w tym przypadku miałem niezłe przeboje. Pomijam non stop spadające z nosa "rynkowe" okulary. Ale po nastu próbach się udało... Edytowano Kwiecień 10, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Notka: Nie chodzić z kumplami na imprezy, a po imprezach chodzić po sklepach i kupować jakieś rzeczy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 skąd żeś taką grę dorwał? Ja jakoś nigdy takiej nie widziałem nigdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Z okazji, że wróciłeh, bardzo fajne nowe zdjęcie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się