Guest Littlebart Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Twilight użyczyła swojemu księciu Bartkowi korony na chwilę. Nie wypadało by z tej okazji nie zrobić zdjęcia xD Na chwilę chociaż mogłem poczuć się powiernikiem klejnotu magii Jestem chory. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airlick Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Twilight użyczyła swojemu księciu Bartkowi korony na chwilę. Nie wypadało by z tej okazji nie zrobić zdjęcia xDNa chwilę chociaż mogłem poczuć się powiernikiem klejnotu magii Jestem chory.Kemotx, is that you? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Littlebart, zazdro. Też bym chciała, aby Emiś robił ze mną takie fotki :c Moja ciocia jest psychologiem, przepisać Ci jakieś tabletki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Littlebart Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Kemotx, is that you? Niee, ja jestem tylko jego bratem ;_; Littlebart, zazdro. Też bym chciała, aby Emiś robił ze mną takie fotki :c Moja ciocia jest psychologiem, przepisać Ci jakieś tabletki? Pewnie, bo czuje że już długo nie pociągnę bez nich xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Psycholog + tabletki? To się łączy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs.Octavia Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Psycholog + tabletki? To się łączy? Bo ja wiem. Rozmawia z jakimiś pijakami i ćpunami, ma jakieś tabletki w domu, ja się nie znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLO_pl Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Twilight użyczyła swojemu księciu Bartkowi korony na chwilę. Nie wypadało by z tej okazji nie zrobić zdjęcia xD Na chwilę chociaż mogłem poczuć się powiernikiem klejnotu magii Witaj. Wielki Król z rodu Rastafari'ów: Bartis( http://mlppolska.pl/rastafari-bartis-m284/ ), aktualnie znajdujący się(prawdopodobnie już nie długo) banicji, z mocy złego prawa, bedącego tu defektem... Pozdrawia Cię, a zarazem poucza(no na pouczenie to raczej nie wyglądało). Poucza Cię i nakazuje Ci się zachowywać przy Jego Wysokiej Mości oraz nie bezcześcić jego jakże zacnego imienia, iż Pan twój nie jest zadowolony z plugawienia swym imieniem w te i we te... Także JA, MLO, mocą nadaną przez twego Króla, grzecznie Cię proszę o poprawienie swego posta i dalej byciem posłusznym i oddanym... Pozdrawiam: Premier MLO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Everlong Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 (edited) Że niby se grumpy księżniczka. Wynieście mnie na tron! >:C Edited April 29, 2014 by Everlong 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Littlepip Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Life is beautiful. Sometimes Ładny kangur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Słyszałem ze na Ukrainie coś się zaczyna dziać wiec sie przygotowałem 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Słyszałem ze na Ukrainie coś się zaczyna dziać wiec sie przygotowałem Ja tyż, ale stoję po "Moskiewskiej" stronie barykady http://puu.sh/8mWNg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Ok macie foty z mini meeta z Lunania 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Jezusmaria dlaczego nigdy nie spojrzałam na twoją płeć na forum i przez cały ten czas myślałam, że jesteś dziewczyną? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Jezusmaria dlaczego nigdy nie spojrzałam na twoją płeć na forum i przez cały ten czas myślałam, że jesteś dziewczyną? Nie Ty pierwsza zapewniam Ps ja jestem tylko na 2 zdjęciach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 (edited) Jezusmaria dlaczego nigdy nie spojrzałam na twoją płeć na forum i przez cały ten czas myślałam, że jesteś dziewczyną? Ja się też na to naciąłem myśląc że to pegasis z mojego miasta... a tu lipa Ale to dobrze bo trafiłem w lepsze ręce Edited May 1, 2014 by Eternal 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedzio Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 (edited) Hedzieł rozkminia nad sensem czegoś Edited May 1, 2014 by Hedzieł 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Ja się też na to naciąłem myśląc że to pegasis z mojego miasta... a tu lipa Ale to dobrze bo trafiłem w lepsze ręce <ekhem> W kontekście pierwszego zdania, drugie brzmi źle. XD Czy tylko ja to widzę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordek Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Lordkełe ma poszetkę i muchę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imeshovy Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Wreszcie wiem, jak wygląda BiP (chociaż zastanawia mnie ta osoba w kamizelce, strasznie mi przypomina mojego nauczyciela od historii z gimnazjum ). Żeby nie było offtopu - również zdjęcie. Również z ponymeeta. Dla mnie dość wyjątkowa fotka, bo spełniłem moje najskrytsze marzenie: WRESZCIE CYKNĄŁEM SOBIE FOCIĘ W FEDORZE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 (edited) (chociaż zastanawia mnie ta osoba w kamizelce, strasznie mi przypomina mojego nauczyciela od historii z gimnazjum ). Powiadasz że wyglądam na człowieka który potrafi przekazywać wiedzę? ( oraz że ją mam ) Edited May 2, 2014 by Eternal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imeshovy Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Powiadasz że wyglądam na człowieka który potrafi przekazywać wiedzę? ( oraz że ją mam ) To jak najbardziej komplement. Mój ulubiony nauczyciel, dzięki któremu polubiłem historię . A jeśli z wyglądu dostrzegam podobieństwo, to zdolności też mogą być obecne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ChrisEggII Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 (edited) A co mi tam... Edited August 21, 2014 by ChrisEggII Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisica Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Tak mrocznie~ Bo dawno nie dawałam. Wybaczcie jakość. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 To jak najbardziej komplement. Mój ulubiony nauczyciel, dzięki któremu polubiłem historię . A jeśli z wyglądu dostrzegam podobieństwo, to zdolności też mogą być obecne Prawdą jest że historię lubię Aby nie było offtopu, fedora super Ja chcę sobie sprawić Kaszkiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 A tak sobie sprawdziłem jakość selfie-camera w telefonie http://i.imgur.com/IaeDVSS.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts