Sumek Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Kolejny Brony z dłuższymi włosami. Pozdrawiam :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathorn Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Dam znowu swoje foto, bo ktoś ciągle chcę moich wąsów ^^' Proszę: http://s9.postimage.org/ual997lcv/Stachul.jpg I Ty się jeszcze dziwisz że ci 28 lat dają Zaraz.... GORDON FREEMAN MA 28 LAT ! A TY WYGLĄDASZ JAK ON ! :OOOO GORDON FREEMAN JEST WŚRÓD NAS ! xd Bez cytatów z bbcode bym prosił ~solaris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Jestem paskudną dwunastoletnią brzydulą,ale ok Jeśli nie wybuchłeś śmiechem to brawo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 nie narzekaj młoda jesteś xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Jestem paskudną dwunastoletnią brzydulą,ale ok Jeśli nie wybuchłeś śmiechem to brawo Woow, jesteś trochę podobna do mnie, ale ja w twoim wieku nie byłam taka ładna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Ok trez moja kolej. Trzymajcie sie mocno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 WOW!!! JESTEŚ KUCEM!!! A nie sory to tło... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 NADZESZŁA CHWILA KIEDY TO JA ! Wielki i wspaniały wyłaniam się z mroku po waszych mężczyzn ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 i tym sposobem nie będę dzisiaj spał w nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 I Ty się jeszcze dziwisz że ci 28 lat dają Zaraz.... GORDON FREEMAN MA 28 LAT ! A TY WYGLĄDASZ JAK ON ! :OOOO GORDON FREEMAN JEST WŚRÓD NAS ! xd W sumie ktoś mnie tak kiedyś nazwał Ale ja tam podobieństwa aż takiego nie widzę... jeszcze. NADZESZŁA CHWILA KIEDY TO JA ! Wielki i wspaniały wyłaniam się z mroku po waszych mężczyzn ! http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/76519_487629097928638_1535546666_n.jpg ...Yyy chyba pora przygotować schron any-matjasowy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Jako że wyjeżdżam sobie na studia, a na laptopku nie będę miał z czego wrzucać, o, tu postnę swoje zdjęcia. Oto forumowy Cygnus! Zdjęcie zrobione przez Niklasa, na meecie w Zgorzelcu. 08.09.2012 rok. Jako że modne tu jest wciepywanie siebie w garniaku, oto ja ze studniówki. Szpalerek. Tak, ja to ten blondyn xD A to ja w gimbazie. Takie włosy zamierzam odzyskać Oglądajcie, komentujcie, róbcie co tam chcecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 * w głowie słyszy cutie głos Cygnusa* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 kogo ja zatrudniłem. z kim ja pracuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Macie. Eto ya. Możecie w nocy straszyć tym niegrzeczne dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 Cygnus, na tym zdjęciu w garniaku przypominasz mi Dante z dmc Chociaż im dłużej porównuję, tym mniej podobieństw widzę to i tak jakoś mi się z nim kojarzysz ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 To po co porównujesz? xD Serio jestem podobny do Dantego? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Cygnus, ja Cię już gdzieś kiedyś na mieście widział To ja, robione wczoraj telefonem. Może nie wygląda, ale robione znienacka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 http://i.imgur.com/cI9hB.jpg Ten no... moje zdjęcie w lepszej jakości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Och Xyziu. Światło oświetla tylko część twojej twarzy xP Nie widzę jej dokładnie. Bóóó. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Hay Xyziu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 toż to sweet focia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Ten no... moje zdjęcie w lepszej jakości. Teraz mozemy zaobserwowac twoj tradzik w jakosci HD! I tak zeby nikomu nie umniejszac oraz ze wgledow czysto ignorancyjno - narcystycznych (3 fotka w tym watku ^^) wrzucam zdjeciotko z wczoraj: Kumpel posiada konto na forum ale i tak go zategesowalem memem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Patrzę na foty Cygnusa. Cholero, wyglądasz jak Hyoga! Perfekcyjnie sobie dobrałeś ulubionego rycerza. A wyobrażałem sobie ciebie jako jakiegoś emo-gimbusa... MY LIFE IS RUINED. Za karę nowa fotka ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Linds, przez Ciebie nigdy nie wyjdę z alkoholizmu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 A ja przez ciebie Linds chyba zacznę więcej alkoholu pić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się