Sosna Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 (edytowany) Fajne zdjęcie, choć kapelusz jakby przypomina mi bardziej Fedorę, niż kapelusz kowbojski, ale co ja się tam znam jestem tylko prostym Sosnem Edytowano Lipiec 10, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 On nie jest i zapewne nie ma być kowbojski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Nie, to taki... adventure hat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 (edytowany) Ostatnie foto w Sarbinowie Edytowano Lipiec 10, 2014 przez BRONIESiPEGASIS 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 (edytowany) ale nie widzę twojej twarzy. Na tej fotce lepiej widać... A tutaj już w Drawsku, obok Zamku... Edytowano Lipiec 11, 2014 przez BRONIESiPEGASIS 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 No teraz widzę, ale kadr ucina ci trochę głowę. W tym samym dziale jest temat o Lunaniu, tam jest więcej fotek ze mną i lepiej widać twarz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Tak dawno nie było tu mojego zdjęcia Od razu mówię: Tak te okulary są sztuczne, oczy mam jeszcze zdrowe 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Tak te okulary są sztuczne, oczy mam jeszcze zdrowe Ale pasują ci one Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Ale pasują ci one A dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 (edytowany) Ale pasują ci one Potwierdzam Szeregowa ^^ ładnie ci w nich x3 Edytowano Lipiec 12, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Bez nich i tak wyglądasz lepiej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Pozdrowienia z dzisiejszego ASG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 No nareszcie wyglądasz jak facet. W Niemieckim mundurze. Fajne okulary. Eter mi pożyczył, jak i całą resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 To jest niemiecki mundur? Tia, tuż przed tymi fotkami były widoczne flagi, ale zostały usunięte... Z resztą, na tej fotce są jeszcze na swoim miejscu. (patrz na raniona) Zrób sobie może w polskim mundurze, to będziesz wyglądał bardziej Polsko. Jak zdobędę takowy to chętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Teraz każdy jest za Niemcami BiP, każdy airsoftowiec zaczynał od flecktarn-u. Eternal już cię poprowadzi w słuszną stronę! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) BiP, każdy airsoftowiec zaczynał od flecktarn-u. Eternal już cię poprowadzi w słuszną stronę! Zrobię z niego wesołka z Krymu; ku chwale Gazpromu Also fota z dzisiaj, BiPę też tam się znajdzie Edytowano Lipiec 13, 2014 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Also fota z dzisiaj, BiPę też tam się znajdzie Perteks i Green też... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Muszę Cię pochwalić, że jesteś naprawdę ładną i ciekawą osobą. Jest mi niezmiernie miło, że tak sądzisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Będzie więcej zdjęć? Coś się wymyśli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Zdjęcie z któregoś tam meetu w Szczecinie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Srsly. Nie mam pojęcia o co chodzi z miłością kotałków do mnie. Dzisiaj byłem sobie z przyjacielem na tripie rowerowym, którego celem był klasztor St. Marienthal (Górna Saksonia jakby co). Siadam sobie na ławce, żeby dać rzyci odpocząć, a po chwili dołączył się do mnie nowo poznany kolega. Muszę sobie sprawić kota 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Dawno nie wrzucałam tu swoich zdjęć, a mam coś, czym trzeba się pochwalić. Mam fotę z Conchitą z Animatsuri! Moja mina wyraża wszystko, ale ogółem, serio kocham to zdjęcie. Jest takie ułomne... Izaya z kocimi uszkami i Conchita. Serio, to jest piękne. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 zapuszczam brodę przez wakacje :/ https://docs.google.com/file/d/0B0ehTVn-_mWkOXBWeF9WZVpUbzg/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Random bo od temperatury mi mózg wyparował (że niby go wcześniej miałem ) 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) zapuszczam brodę przez wakacje :/ https://docs.google.com/file/d/0B0ehTVn-_mWkOXBWeF9WZVpUbzg/edit Eternal jeszcze trochę a będziesz wyglądał jak Al-Fulani z Coda 4 Edytowano Lipiec 20, 2014 przez WilkU 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się