Ukeź Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Mi to bardziej wygląda jak osoba zmarnowana życiem a nie mhroczna, ale co ja tam wiem XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 We occultism now. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 (edytowany) Były wiedźmy, czas na egzorcystę. http://imgur.com/Bc99HrM Edytowano Maj 24, 2015 przez Po prostu Tomek 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Były wiedźmy, czas na egzorcystę. http://imgur.com/Bc99HrM Combo-krzyż, takich ludzi sobię cenię. Jak już podejmować inicjatywę, to z pierdolnięciem. Brawo, kolego Tomku. Zyskałeś sobie mój szacunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 KOTEK Były wiedźmy, czas na egzorcystę. http://imgur.com/Bc99HrM Wyglądasz jak kleryk na 15 levelu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 (edytowany) (+zdjęcie z moją córką jako bonus, najmniej "mhroczne") Estherenn, a uśmiechnęłabyś się na jakimś zdjęciu jak wystarczająca ilość osób Cię poprosi? Żeby nie było, też się wrzucę. Dołączam się do zabawy: Mam zaciesz, bo muzyka :3 Edytowano Maj 24, 2015 przez OjtamOjtam 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 (edytowany) Widzę że populacja neopogan w fandomie zwiększa się. Doskonale . Swoją drogą - zrobienie tak z oczami nic nie da, poza tym że dziwnie to wygląda. Łapcie. Tak Cahan wygląda, kiedy znajduje kwiatki w waszych fanfikach. A tak kiedy liczy ilość stron do przeczytania. Edytowano Maj 24, 2015 przez Cahan 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. 1stChoice Napisano Maj 24, 2015 Popularny post. Share Napisano Maj 24, 2015 (edytowany) Łapcie. Tak Cahan wygląda, kiedy znajduje kwiatki w waszych fanfikach. What the..? Tylko ja to zauważyłem? No way... I see what you did here. Edytowano Maj 24, 2015 przez 1stChoice 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Cahan taka ładna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 A pokaże się co mi tam Takie tam na rowerku ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 A pokaże się co mi tam Takie tam na rowerku ^^ Damn, ty na pewno jesteś młodszy ode mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Damn, ty na pewno jesteś młodszy ode mnie? Tak ale przecież tylko o rok więc raczej dużej różnicy nie ma ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 A wyglądasz na przynajmniej o 2 lata starszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 lol, nie wiem XD to głupie uśmiechne sie jak ktoś mi napisze suchara o martwych płodach którego jeszcze nie znam, bo tak sztucznie to kijowo wychodzi, dlatemu sie nie usmiecham na zdjęciach xd ps. faceci grający na saksofonach>>>>>>faceci nie grający na saksofonach Kurcze, a ja gram tylko na jednym No i btw. UWAGA - spoiler może zawierać suchara o martwych płodach Spotykają się dwa martwe płody no i jeden mówi do drugiego: - Cześć ziom, dawno się nie widzieliśmy, co tam u ciebie? - A no, wiesz, złożyłem papiery na studia... - O! No i co, przyjęli cię? - No co ty? Płoda? Widzę że populacja neopogan w fandomie zwiększa się. Doskonale . Swoją drogą - zrobienie tak z oczami nic nie da, poza tym że dziwnie to wygląda. Jesteś neopoganką? Also, ładnie ci w tych słuchawkach. Niebieski jest fajny :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 What the..? Tylko ja to zauważyłem? No prawie że zabawne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Ano jestem neopoganką, owszem. Twór wiccapodobny, czyli wicca eklektyczna (samotna droga), jeśli chodzi o ścisłość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 No prawie że zabawne Ekhem, wiem, dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 wicca eklektyczna Przeczytałem "wicca elektryczna" i się zastanawiałem, o co tu chodzi Nie, by wersja poprawna miała dla mnie więcej sensu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 (edytowany) Rysiu kiedyś się już pokazywał, ale to było z dwa lata temu, więc pokaże się jeszcze raz. Wiem, wiem. Jakość kamerki internetowej ~ Edytowano Maj 30, 2015 przez Ryś Raindrops 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Taka ładna, a jeszcze nielegalna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 wicca eklektyczna Picca elektryczna! @Tomek A u nas to od 15 nie można już? Może i nielegalna ale zgodnie z prawem chociaż. A jak nie, to w hiszpanii podobno od 14 można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Picca elektryczna! @Tomek A u nas to od 15 nie można już? Może i nielegalna ale zgodnie z prawem chociaż. A jak nie, to w hiszpanii podobno od 14 można. A kogo to obchodzi Ważne żeby z ochotą obu stron 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Sabina Napisano Maj 30, 2015 Popularny post. Share Napisano Maj 30, 2015 (edytowany) >uszko Edytowano Czerwiec 17, 2015 przez Sabina 19 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 (edytowany) >uszko Dziewczyna z kocimi uszami geeeeeeeeeeez. Wiesz... hehe... słyszałem, że nic nie robisz w przyszłą sobotę... Edytowano Maj 30, 2015 przez 1stChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się