Velvie Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 *myśli* Właściwie to po nic. Moje zacne pseudoselfie ląduje w otchłani śmietnika. Żegnaj, moja urocza mordko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Tak.. postnij coś, ktoś skomentuje, wykasuj, komentarze teraz nie mają sensu D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Tak.. postnij coś, ktoś skomentuje, wykasuj, komentarze teraz nie mają sensu D: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 (edytowany) >uszko strikes again tak w sumie to mam niewyjściowy pysk, ale mi sie nudzi i wrzucam bo tak (uwaga, bo w tym spoilerze jest pierwsze zdjęcie na którym się uśmiecham) i tak sie zastanawiam, czy z nostrilem (tj, kolczykiem w nosie) wyglądam ładnie czy bardzo ładnie Damn w końcu uśmiechła się troszkę ale się uśmiechła! Edytowano Czerwiec 3, 2015 przez 1stChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 Ładnie wyszłaś nawet bez śmiertelnie ponurej miny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 3, 2015 Share Napisano Czerwiec 3, 2015 Kojarzysz mi się z Wednesday z Addams Family, tak przy okazji Mimo że warkoczyków i czarnych włosów brak :3. Ta mina taka zawsze smutna i poważna, a jak już się uśmiechniesz to jesteś urocza. Szkoda tylko, że tak lekko, ale cóż, może kiedyś się doczekamy szerszego uśmiechu ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 [...] Twój delikatnie zarysowany i bardzo kobiecy uśmiech pozwolił mi ponownie ujrzeć cię w lepszym świetle. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 (edytowany) Ćwiczymy na forum pisanie komplementów, ojej :3 Ja dodam od siebie tylko tyle, że znam jedną osobę która jest kobietą i też zawsze wygląda dość ponuro. Nawet się nie uśmiecha, gdyby nie tajne wieści, byłbym skłonny twierdzić, że nie jest w stanie mówić. Nie wiem czemu, ale bawi mnie to xD Edytowano Czerwiec 4, 2015 przez 1 Warmen 1 Forume Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 Teraz jest idealnie :3 taka troszku starsza Wednesday. Tak w sumie to i ja zarzucę parę swoich zdjęć , może nawet będzie na nich widać twarz No dobra dużo tego nie ma, ale fragment jakoś złapało Ostrzegam tylko, że zdjęcia robione były pralką polową, więc jakością zniewalać nie będą 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 >uszko strikes again tak w sumie to mam niewyjściowy pysk, ale mi sie nudzi i wrzucam bo tak (uwaga, bo w tym spoilerze jest pierwsze zdjęcie na którym się uśmiecham) i tak sie zastanawiam, czy z nostrilem (tj, kolczykiem w nosie) wyglądam ładnie czy bardzo ładnie Uszki c: Nostril jak jest z kółeczkiem jest ładny - moje zdanie, więc jest ładnie. Chociaż osobiście wolę septum. Albo to i to ^^ Za to sam kryształek w nostrilu kojarzy się tylko dziwkarsko, btw XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 No ja wiem jak to jest z noszeniem innych kolców póki się coś nie zagoi, serio. Ej w ogóle, może by tak w zainteresowaniach oddzielny temat o piercingu? Chyba założę, jeśli takowego nie ma c: A z kółeczkiem Ci ładnie. Co do septuma, to w sumie masz całkiem ładny nosek, więc myślę, że też by źle nie wyglądał, pod warunkiem, że nie byłoby to kółeczko, tylko jakaś podkówka, o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 To maska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 kontempluję cebulę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 "Cebulo, powiedz mi, wziąć kredyt na wakacje czy nie?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Weź kredyt i jedź na Komory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 >ciąża >fajek Nie jestem jakimś wybitnym znawcą ale chybavl ktoś tu oczadział chyba... Nawet jeśli to artystyczna wizja to ja jestem zdecydowanie przeciwny takiemu połączeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 >ciąża >fajek Nie jestem jakimś wybitnym znawcą ale chybavl ktoś tu oczadział chyba... Nawet jeśli to artystyczna wizja to ja jestem zdecydowanie przeciwny takiemu połączeniu. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 A co tam, macie moją mordkę. I pamiętajcie: dzień bez tulaśnego Sticha - dzień stracony. https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11425398_831863840216452_1270125979417434513_n.jpg?oh=31f2f9df8fd416faa002df8e7b693639&oe=55FE70DC 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
228km Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 [emoji38][emoji106] 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 OJENY MARZĘ O TAKIM STICZU OD ZAWSZE GDZIE GO KUPIŁAŚ? Dostałam od siostry. Kupiła gdzieś w Krakowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 PS. czuję się dziwnie z tym, ze wrzucam tu tyle fotek, a inni ludzie tak mało :C E tam, ja też dodawałam dość często jakieś, zresztą masz ładne zdjęcia więc nie martw się, że jest ich za dużo ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 Łohohoho, a ile ja dodawałem, z 238472 było, jak dobrze policzyłem! : O Ale kartki na atencje mi się skończyły, to nie dodaję już. I >uszko też się skończyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 15, 2015 Share Napisano Czerwiec 15, 2015 Ja nie będę zapuszczał włosów, bo w długich wyglądam niezwykle kijowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 15, 2015 Share Napisano Czerwiec 15, 2015 meh... raz, że wyglądam kijowo dwa, że nie chce mi się bawić z długimi włosami. Nie wiem po prostu uważam, że nie pasują mi długie włosy, choć w zasadzie nigdy długich nie miałem... i tak ojciec mnie wyzywa od zarośniętej małpy, jak mam włosy tylko trochę dłuższe, niż na tym zdjęciu https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11026582_963263300390373_1574388543210173577_n.jpg?oh=344420ba03022921697a61a059387fff&oe=55F74AA8 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 15, 2015 Share Napisano Czerwiec 15, 2015 Pewnie jeszcze jakieś 2-3 lata i nie opędzisz się od wzdychających do Ciebie lasek FASZYSTOWSKIE KŁAMSTWA! >tfw no gf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się