Amolek Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Tyle Amola! Włosy odrastają, i w grze na gitarze pomagać zaczynają xD http://puu.sh/1HHvI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Widzę że sporo Bronies ma długie włosy, i w sumie to bardzo dobrze . Dłuższe są lepsze od krótkich moim zdaniem, ale nie robię offtopu. Guardian, te drugie zdjęcie jest zacne. Ile dałeś za strój, broń itp? Bo kurde, też bym się na jakieś ASG lub coś podobnego wybrał kiedyś :>. Amol, genialna bluza \m/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Tak wyglądam, kiedy wydaje mi się, że szlafrok idealnie nadaje się na kimono (zdjęcie sprzed ładnych paru lat, ale niewiele się zmieniłem jeśli nie liczyć faktu, że włosy noszę na co dzień spięte w koński ogon i sięgają mi tak do połowy pleców - tutaj zaś demonstruję tradycyjny samurajski koczek ;] ): Tak wyglądałem jak miałem 16 lat (EPICKI zarost :{D ): A tak wygląda mój wierny asystent numer jeden: I nasz pełen arsenał na wypadek inwazji zombie i temu podobne sytuacje: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Celestor, wyglądasz całkowicie inaczej, niż sobie Ciebie wyobrażałem :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Soon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Wejście na własną odpowiedzialność: http://img33.imageshack.us/img33/8730/777pm.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Oh my ... Piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Wejście na własną odpowiedzialność: http://img33.imageshack.us/img33/8730/777pm.jpg Jesteś gotką ? (ciekawość ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Gotką? Czy ja wiem, chyba już z tego wyrosłam i jestem po prostu sobą. A malować się muszę, coby mnie za piętnastolatkę nie brali. Poza tym czerń i czerwień to nadal jedne z moich ulubionych kolorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Hmm, to zdjęcie było robione kiedy byliśmy na zielonej szkole. (Ja to krótkie włosy szara bluza i ręce w kieszeni, po prostu patrzę się w obiektyw.xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylittleword Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Jak szaleć to szaleć xD Czyli ja i moje buciki <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 No...słaba jakość zdjęcie sprzed bodajże roku Nie chce mi się robić nowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Ale wy wszyscy fajnie wychodzicie na zdjęciach... a ja jakoś tak... nijak PS Phinbella781 - fajne słuchawki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Dj, no nie gadaj też fajnie wyszedłeś. Ja bym tylko polemizował, odnośnie sprawy mojego wyglądu bo nie podobam się za bardzo sobie, ale to już inny temat Dark Rose, ładna jesteś ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Wybaczcie za zmrużone oczy' date=' byłam chora i śpiąca[/quote'] Hah... ja mam zdjęcie na bilecie miejskim zrobione, jak miałem mocny katar i jakoś nijak wyglądałem, że aż nawet raz się zdarzyło, że kanary nie chcieli mi uwierzyć, że to ja jestem na zdjęciu ;P Dopiero jak zdjąłem czapkę to dali spokój. A co do krytyk i pochwał, to fajne futerko pod kolor włosów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 A tutaj w dużej dawce PitPl, Fender, i trochę mnie Cała trójka pochłania zupki krewetkowe na sucho Tutaj mamy Pita, który pokazuje jak kocha wolność Fender Dash szykuje się do lotu Adanorshy pokazuje jak kocha przyrodę Pinkie Pit pożera swojego ulubionego batona ^^ Fender podąża do białej czekolady, kiedy wzrok nie działa, kierowany zmysłem Pinkie Teraz i Fender zdecydował się "wziąć drogę", a czy ty masz już swoją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Zdjęcie z Obozu Wojskowego Jakis czas temu XD Wektory dodałem dla fanu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Panzerschreck Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 O, widzę kolejnego fana brytyjskich uniformów Jaką masz naszywkę z prawej strony? Ja miałem "Cumbria ACF", ale później dałem sobie flagi chorwackie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Dawno nie było... to macie jeszcze jedno zdjęcie z MLK Potem wrzucę coś jeszcze... najlepiej z PŚZP ^^ EDIT. Tak oto obiecane zdjęcie z PŚZP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Niewyraźnie widać ale może później wstawię coś lepszego xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 @Smok Stachul Haha Powiem ci że co do 2 zdjęcia mina ci wyszła kapitalna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Właśnie, a kto to tak tam smutał obok Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Nowe foto robione przed chwilą... Byłem dzisiaj u fryzjera :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Haha, i te wąsy ... xd Zarypiście wyszedłeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 @Smok Stachul Haha Powiem ci że co do 2 zdjęcia mina ci wyszła kapitalna Oj tam jedna z wielu dziwnych xD Co chwile w sumie coś odwalam, bo... jest fajniej ^^ Właśnie, a kto to tak tam smutał obok Ciebie? To jest Syriusz w cosplayu FlutterRexa A tu daje kolejne... nie wiem czy było, czy nie... za dużo ich wrzuciłem już xD Ale jest fajnie :stachulwpercue: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się