Niklas Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Ajren się wciąż nas boi :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 meet meet meet zdjęcie z bobulem! i ze Stachulem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Stachul w swoim żywiole Yahate zresztą też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 dałbym ale się boję że serwer padnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 A ja dam takie, bo tak i lubię dawać zdjęcia ;_; PS. U mnie moje zdjęcia działają, więc... Jak komuś się popsuło, to nie spróbuje otworzyć obrazek w nowej karcie... może zadziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Z moim Seme y'all need to hide your kids... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 nie mam aktualnych zdjęć, ale jak jesteś ciekawy/wa jak wygląda Big Macintosh w wersji shumanizowanej to szukaj tu: http://www.photoblog.pl/secondpercent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 albo zresztą http://img5.imageshack.us/img5/2168/p4080114.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Z dzisiejszego spotkania: Amol tak bardzo na haju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Laptopik, browarek i łóżeczko po całym dniu ^^ Niech żyją programy nawalające fotki znienacka xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Jak Wy możecie z takiego bliska paczeć w ten ekran to ja nie wiem Mnie by coś wzięło. Na oko to mam prawie 1 metr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Chyba mi wzrok siada, może dla tego mam gębę tak blisko ekranu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Miej 17 lat, wyglądaj na 14, pisz na forum o chlaniu i browarkach. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Znak czasów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Miej 17 lat, wyglądaj na 14, pisz na forum o chlaniu i browarkach. To miała być twa cięta riposta.... ech... no cóż nie ma to jak gdy znajdzie się kolejny wielce dorosły by usilnie przypomnieć że w świetle Polskiego naszego kochanego prawa brakuje mi jeszcze tych 2 miesięcy, do tego do j*b mi że wyglądam jak gówniarz, taak dzięki ci wielkie za twe mądre dodającej otuchy słowa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 To miała być twa cięta riposta.... ech... no cóż nie ma to jak gdy znajdzie się kolejny wielce dorosły by usilnie przypomnieć że w świetle Polskiego naszego kochanego prawa brakuje mi jeszcze tych 2 miesięcy, do tego do j*b mi że wyglądam jak gówniarz, taak dzięki ci wielkie za twe mądre dodającej otuchy słowa xD Riposta to to na pewno nie była, jeśli już, to Ty próbujesz teraz ripostować mnie I nie chodzi mi o sam fakt picia alkoholu przez nieletnich (bo sam nie jestem i nie byłem święty, a wręcz przeciwnie ;p). Jest to sprawa osobista. Zwróciłem uwagę na fakt chwalenia się/informowania o tym fakcie innych na dużym, publicznym forum, co nie wygląda fajnie. Nigdzie nie napisałem, że wyglądasz jak "gówniarz", to Twoje słowa, dla mnie po prostu wyglądasz młodo. Co w połączeniu z postem o treści "laptopek i browarek" nie wygląda dobrze. Peace A żeby nie było offtopu, to chyba nie dałem żadnego zdjęcia z mojej 100dniówki, to takie pierwsze lepsze: Ja pośrodku jak coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 @up Sorry dziś za bardzo wybuchowy jestem i nie wiedzieć czemu akurat jestem uczulony na kogokolwiek co wspomina o kwestii mego wieku, jakiś wrażliwiec jestem dziś, no cóż sam nie wiem czemu napisałem "browarek laptopik" xD znaczy się nie pisałem w sensie że lubię się chwalić "o patrzcie lubię wypić" bowiem to ludzka i osobista rzecz xD bardziej chodziło mi o nakreślenie relaksu po całym dniu a co do gówniarza ja zawsze tak określam ten wiek 14 nawet wspominając swoje dzieje używam tego określenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Lolololo... takie tam kolejne z Pyrkonu xD I znów z kobietą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Tego hejcicie :3 A coś nowszego... SUDENLY NORMAL. Gratka dla koneserów: http://puu.sh/2DDRq.jpg CYNOS PLS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Jestem ubrany w samotność i ciszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Przegląd zdjęć o różnej tematyce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocia Wiedźma Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Nyan~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Cygnus, ależ ty podobny... o cholera aż się przestraszyłem że moje foty wyciekły do neta, XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Daj zdjęcie albo didn't happen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Cynos pls.Najlepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się