kotekipiesek Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 moje zdjęcie z 5 września 2012 (wyglądam jak "forever alone" ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Dat fejs. A Ty już przypadkiem nie wstawiałeś tego zdjęcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 wstawiałem ale nikt nie skomentował :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Mojego też nikt nie skomentował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 wyznajesz ciekawą religię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 A nom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Ja podczas wycieczki klasowej na górze Żar (Międzybrodzie Żywieckie) oraz yyy... to Edytowano Maj 25, 2013 przez FlutterDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) @FlutterDash Na drugim zdjęciu jakbyś z bonga ciągnął Jak wszyscy dają, to też dam... Od razu mówię, nie płaciłem twarzowych! Zdjęcie sprzed roku, jak miałem 17 lat ale nic się nie zmieniłem - no może troszku Na tej fotce co dodałem rozmarzyłem się jak to być kucykiem i żyć w Equestrii Edytowano Maj 26, 2013 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 3... 2... 1... śmieję się ROTF LOL :3 (to już ja lepiej wyglądam :3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Dobra, ale po co tak zwracasz na to uwagę? Nie rozumiem czegoś takiego, wytłumacz mi. Wątpliwe że przyjmę wytłumaczenie... Trudno. Wut !? Jeju weź wyluzuj... lekką anegdotą zarzuciłem i już widzę nie potrzebną spinę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Bluedraft, też byłem na tym meecie ostatnim, ale dobrze że mnie nie ma na żadnej focie z meeta bo jestem niefotogeniczny Tak BTW to jak na pierwsze spotkanie z innymi bronymi to było zaje****ie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Haha, Yargol xD A gdzie te spod prysznica, co mi je przed chwilą pokazy... tfu, nieważne Niech tylko Eve tego nie czyta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) Spod prysznica? Co, gdzie, jak? Edytowano Maj 26, 2013 przez Doctor Ktoś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Mhm, jaasne, teraz mi tu będziesz kłamał, co? Uważaj, bo Homo serki się obrażą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Ja nic nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 ja mogę dać spod prysznica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Haha, Yargol xD A gdzie te spod prysznica, co mi je przed chwilą pokazy... tfu, nieważne Niech tylko Eve tego nie czyta... Co mam nie czytać? Już przeczytałam Chcecie moje zdjęcie? Ok, patrz na mój awatar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) Ach te dawne czasy. xD Pani od biologii kazała przynieść zdjęcia z różnych okresów życia. Oto ja kiedy miałam 8 lat. Jeszcze jutro coś ciekawego wrzucę. xD Edytowano Maj 27, 2013 przez Phinbella Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Takie tam, from Cygnus with love, jakby ktoś kiedyś wpadł na pomysł w stylu "och, jaki ja jestm pszytka". 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Och, jaki ja jestem nołlajfny... a teraz pozjadam Wasze mózgi!Flutter-headcrab nakazuje Wam nie zwracać uwagi na suszącą się bieliznę... Edytowano Maj 28, 2013 przez Xinef Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Yargol mistrz photoshopa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Królowa Kotełów lubi to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Królowa Kotełów lubi to. ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Neko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się