Aaaa Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 hmmm, w sumie...ciekawie w sobotę to będzie na tobie wyglądać Nie wiem, czy wyschnie do tego czasu, bo waliła równo, więc oz zewnątrz potraktowałem ją wodą... a w środku będzie walić dalej ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 (edytowany) Nie wiem, czy wyschnie do tego czasu, bo waliła równo, więc oz zewnątrz potraktowałem ją wodą... a w środku będzie walić dalej ^^' Jeśli ta przeszywanica będzie mocno walić, to będziesz wygrywał zanim zrobisz pierwszy zamach Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Skoro Stachul spamuje postami, to jako, iż on jest Lindsem w wersji 2.0, nie mogę być o wiele gorszy Nad Wisłą. "O, piwo, hue hue". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deathcchi Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Nie ma sprawy. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcyone Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 ALCYONE: Jakie Ty masz długie nogi... Też mam pół kilometra za domem takie pustostany. Mega lubię tam przebywać, taki spokój i ten postapokaliptyczny klimat... ^_^ Dzięki ^^ A klimat tego typu miejsc rzeczywiście jest niesamowity. Nawet wszechobecne graffiti jakoś mi nie przeszkadza. I jeszcze zdjęcie z Luxemburga 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Linds już na bani kilka lat temu.... i kilkanaście kilo mniej ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) @Lindsay LOL, LINDS JEST MOPEM @Guardian Nie mów mi o kilogramach Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Cygnus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) ALCYONE: Jakie Ty masz długie nogi... Lepiej bym tego nie ujął człeku. Acylone, planujesz zostać modelką? bo jeśli nie, to zacznij. Nie mogę przestać się paczać. Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez ESH3R Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Lepiej bym tego nie ujął człeku. Acylone, planujesz zostać modelką? bo jeśli nie, to zacznij. Nie mogę przestać się paczać. Popieram, masz predyspozycje do tego Alcyone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Linds już na bani Ja to na bani całe życie jestem, z alkoholem lub bez W sumie tamto moje zdjęcie bym podsumował komentem "Why so serious". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Wrzucam zdjęcie z radości po zmieleniu wiatraka i przeżuciu paru liści laurowych i garści zieła angielskiego. Have fun ^&^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Warmiś jak zawsze uroczy ♥ A to może ja dam zdjęcie z meetu? Jak zawsze zdjęcie z moim "partnerem zyciowym w samotności", czyli bobulem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 @Up Ładne. Wrzuciłabym swoje, ale... nie. :ming Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Stachul, czy ktokolwiek w to wątpi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Stachul, czy ktokolwiek w to wątpi? Nigdy w to nie wątpiłem i nie będę xD Co to, to nie @Up Ładne. Wrzuciłabym swoje, ale... nie. :ming Ale skoro ładne... to może... nie każ się prosić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 czy to dwa nagie miecze Boba i Stachula? :3 if you know what I mean Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ech, te programy robiące fotke kiedy chcą ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ładni jesteście nawet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Warmiś jak zawsze uroczy ♥ Tric, pewnie. Wszyscy jesteśmy piękni, zastanawiam się tylko czy powinienem się cieszyć, że podobam się Stachulowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Takie tam z Meet'u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ja daję foto ino na PW Jak chcecie to piszcie Wszelkie prawa zastrzeżone. Edytowanie, rozpowszechnianie i kopiowanie publikowanych zdjęć jest zabronione bez pisemnej zgody autora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Tric, pewnie. Wszyscy jesteśmy piękni, zastanawiam się tylko czy powinienem się cieszyć, że podobam się Stachulowi Oj tam, narzekasz... jak się mnie podobasz, to i innym też się podobasz. Tak to działa Zdjęcia iście urocze ^^ A jak znajdę swoje, to jeszcze podrzucę, bo coś mało xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Miało być z Nowego Jorku zdjęcie, ale nie mogę go znaleźć Dam następne żałosne zdjęcie z kamerki internetowej...(*w nowych słuchawkach...) Wszystkie prawa zastrzeżone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) St'chulhu w przeszywanicy wyglądasz zdecydowanie drapieżnie Ja ze swojej strony wrzucę coś, co w sumie nie miało wyjść poza wąskie grono, ale czuję się zobligowany faktem, że Yarvin trzasnął w swoim wątku rysunek z dedykacją dla mnie ._. A więc - z dedykacją dla Yarvina: Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez EverTree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 kozackie włosy. Rainbow ci je ukladała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się