Xinef Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Nie nazwałbym tego off-topem Nie mam nic do dawania zdjęć, ani nic do dawania dobrych komentarzy do tych zdjęć. Mam jedynie do jawnego proszenia się o pozytywny komentarz A ja miałbym zastrzeżenie głównie do kłamania. Jeśli ktoś napisze, że "w swojej opinii jest brzydki", to ok. Jeśli wyraźnie da znać, że żartuje pisząc, że jest brzydki, to też ok. Ale jeśli pisze całkiem na serio, że jest brzydki (to już pomijając fakt, że to rzecz względna), to jest normalne kłamstwo i dlatego mi się nie podoba. A żeby nikt nie mógł mnie oskarżyć o offtopowanie... Zdjęcie ze studniówki (to będzie jakieś 5 lat temu?) Ten w pozie na supermana to nauczyciel polskiego, za nim stoi WFista, a ja to ten wąsaty z kucykiem. I z czasów gimnazjum, na żaglach. Lubiłem wtedy szerzyć MH0K. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Ta druga fotka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Nie jestem wcale taka słodka ani urocza. Kolejne zdjęcia tak? Jak chcecie oto Wasza Eevee 1 2 3 4 5 Wszystkie zdjęcia są robione moim słabym aparatem i trzęsącymi się łapkami więc jakość jest słaba(Tak jak moja twarz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Nie jestem wcale taka słodka ani urocza. Tak bardzo słodka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Tak bardzo słodka Tak bardzo urocza Brawo, Bart xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Jestę mówcą! Zaufaj mi! No i płaszczyk jest, tak jak zostało powiedziane 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Stachul taki płaszczowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Stachul! Inna bluzka pod płaszcz, spluwę do rąk (najlepiej jakąś z czasów II WŚ) i może jeszcze poważna mina i byłbyś miszczem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Linds, zapomniałeś o kapeluszu ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 nie zdziwiłoby mnie to, gdyby nic pod nim nie miał i oferował dziwne rzeczy ludziom... tak bardzo noga w gipsie ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 No to tak, by nie spamować moimi zdjęciami, wrzucam przeróbkę, którą Hayate stworzyła swoją miuością... Proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 A czemu nie na Wałbrzych? :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 A czemu nie na Wałbrzych? :( Bo to jest w planach po Smoleńsku ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Tylko bez samolotu prosze ;_; Nie mamy lotniska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 mam sweet focie ze Stachulem i to prosto spod Grunwaldu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Gdybym wcześniej zobaczył ten temat to też bym pokazał swoją brzydką mordę osobę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Strachul najlepszy. Czemu nie powiedziałeś, że masz własny fanpage na facebooku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 (edytowany) No to tak, by nie spamować moimi zdjęciami, wrzucam przeróbkę, którą Hayate stworzyła swoją miuością... Proszę A bobul wygląda na tym zdjęciu jakby nie wiedział o co chodzi. A jego wyraz twarzy... BEZCENNE! Edytowano Czerwiec 10, 2013 przez Zappter 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 To zaś jestem ja Panie i Panowie : Sorry za jakość, to nie mój aparat ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Na ostatnim meecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Strachul najlepszy. Czemu nie powiedziałeś, że masz własny fanpage na facebooku? Bo to nie ja prowadzę ten FP, więc automatycznie... nie mam po co go reklamować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Linds, zapomniałeś o kapeluszu ;D Nieeee, kapelusz zepsułby ten super efekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Nieeee, kapelusz zepsułby ten super efekt. Czy tylko ja tutaj jaram się wizerunkiem mafioza lat 30 ubiegłego wieku? ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) No po prostu rewelka zdjęcia! Po prostu Stachul z mieczem xD Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemampojęcia Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Oto dwa zdjęcia, które wypalą wam oczy~~ So hipsta~~~ Ogólnie, to zdjęcia zrobione z nudy, niepoważne i robione dla jaj~~ Edytowano Lipiec 29, 2013 przez Emma55525 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się