Gość Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 A czemu taka smutna mina, Phin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 A czemu taka smutna mina, Phin? Smutny okres był wtedy i no uczyłam się robić zdjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 No to ja też się..."pochwale" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 @Pawlex Ten uśmiech jest bezcenny . I ja coś dam. To na środku to ja, bo bokach "moja" ekipa. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Gdzie zgubiłeś nakolannik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) Gdzie zgubiłeś nakolannik Od zawsze używałem jednego. Dlaczego? Tak bo ja ( dlatego drugie kolano mam zawsze rozwalone ) Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Coś mi się wydaje, że Tamara jest zazdrosna o Phin xD Egh,khhh watt... Zazdrosna?! Nie grzeszę pięknością,wręcz przeciwnie, ale czemu od razu zazdrosna? Ja cie...to najgorsza w życiu rzecz jaką kiedykolwiek, od kogokolwiek usłyszałam... Zazdrość to coś o czego nigdy już nie czułam po zobaczeniu odcinka "W zielonym ci nie do twarzy". Naprawdę myślicie że...to prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Ta fotka do dzisiaj mnie rozwala xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) Dobra Brainiac to gdzie ją podkładamy. ? Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Weźcie swoją urodę i wyjdźcie bo rostrzelam pogwałcę i zagazuję ;______; Tak bardzo mało urodziwa Eve D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Dobra Brainiac to gdzie ją podkładamy. ? Stadion Legii Warszawy!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Stadion Legii Warszawy!!! Oficjalnie mianuję Cię Lunaniakiem, zaraz przekażę Ci klucz do miasta . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Stadion Legii Warszawy!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Oficjalnie mianuję Cię Lunaniakiem, zaraz przekażę Ci klucz do miasta . To co się stało z twoim ochraniaczem? Nie rozumiem, wyjaśnij mi jeśli możesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) To co się stało z twoim ochraniaczem? Nie rozumiem, wyjaśnij mi jeśli możesz Używam zawsze tego samego kolana gdy klęczę ( czytaj to samo kolano dotyka ziemi ), mój kolega ma tak samo więc za flachę mu oddałem (on też używa jednego). Tak wiem że czasem sytuacja wymaga użycia drugiego kolana ale ogólnie nie lubię ochraniaczy więc używam tylko jednego. Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Ta fotka do dzisiaj mnie rozwala xD Hahaha! Mnie też! Ale nie okłamujmy się, to zdjęcie oryginalnie wyglądało tak: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Przerób to na skauta jeśli możesz xD Używam zawsze tego samego kolana gdy klęczę ( czytaj to samo kolano dotyka ziemi ), mój kolega ma tak samo więc za flachę mu oddałem (on też używa jednego). Tak wiem że czasem sytuacja wymaga użycia drugiego kolana ale ogólnie nie lubię ochraniaczy więc używam tylko jednego. Ale chodzi mi o te klucze xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Przerób to na skauta jeśli możesz xD Ale chodzi mi o te klucze xD Aha... należą Ci się klucze do miasta Poznania oraz zostaniesz Honorowym mieszkańcem w podziękowaniu za wysadzenie stadionu Legii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Aha... należą Ci się klucze do miasta Poznania oraz zostaniesz Honorowym mieszkańcem w podziękowaniu za wysadzenie stadionu Legii Bez obrazy ale nieźle wczoraj dostaliście w d**ę we Wrocławiu :* Byłem na meczu, ładnie graliście Tak czy inaczej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Bez obrazy ale nieźle wczoraj dostaliście w d**ę we Wrocławiu :* Byłem na meczu, ładnie graliście Leżącego się nie kopie . Tak czy inaczej Brohoof . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 ZAPRZESTAĆ OFFTOPU BO WITKI POWYRYWAM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Przepraszam Daffy . W nagrodę dostaniecie Eternala jak po egzaminie na technika wpakował się na miejsce motorniczego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Znam ten bul, Bartis Niestety, nie mam skanera żeby wrzucić swoje, a na szukanie zapasowych paszportówek i focenie ich zdezelowanym LG KE970 Shine jestem zbyt leniwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Moje legitymacyjne gdzieś wrzuciłam. Nie wiem już jaka to strona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Co ty mówisz Bart, naprawdę fajnie wyszłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się