Nishi Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Zdjęcie z serii "Nie zasypiaj na imprezie" Ja chcę te maskotki *^* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 granie w guitar hero :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Taki tam ja, na łonie natury https://docs.google.com/file/d/0B-ICz64GJG_QTlBWbGtwVEIwbG8/edit?usp=sharing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Radosne hasanie po czarnobylu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Z maską typu "słoń". Też takową posiadam. Nie ugotowałeś się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Z maską typu "słoń". Też takową posiadam. Nie ugotowałeś się? Aż tak nie. Also - kupiona pod jakimś sanktuarium, w sklepie z pamiątkami, na Mazurach. Zajebkowe dewocjonalia, nie? xD Radosne hasanie po czarnobylu Nie, po prostu za dużo fasoli (dlatego tak skakałem przez odrzut i miałem maskę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Ja i mój gremlin Jim. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Ja i mój telewizor... Telewizor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 nie za ciężko było się ustawić do zdjęcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Ciężko było go wyciągnąć z szafy. Reszta to bułka z telewizorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 (edytowany) Yargol, taki informatyk-siłacz. Grzywunia, mięśnie, mikrofon i wszystkie sunie twoje I KOSZULKA Z WORLDCRAFTA Edytowano Październik 13, 2013 przez Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Yargol, taki informatyk-siłacz. Grzywunia, mięśnie, mikrofon i wszystkie sunie twoje Nie zapominaj o koszulce 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Ciężkie chlane przedmeetowe - Cynos, Dolcze, ja i Flyghtning 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Yargolku, masz bardzo przystojny telewizor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 ale Dolar jest puszysty nigdy nie widziałem jego zdjęcia więc uznałem, że jest poważnym chudzielcem w okularkach ale jak widać się pomyliłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Faktycznie Marcina wyobrażałem sobie inaczej,ale tak czy siak najs focia. Z pyszczka dobrze mu widać. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Ja i mój telewizor... Telewizor. Mam identyczny! Widzę że z telewizor podobnie jak drzwi, stanie się tradycją bronies. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Ten Cygnus, ten Gimlas *śmiech* Ale Kole pijon, to herezja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Warmę pokazał Cygnusowi, jak się nosi włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Ja i mój telewizor... Telewizor. Yargol ma telewizor mojej babci Najs grzywka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) Ja dosłownie przed chwilą na lekcji kiedy nie było nauczycielki ="EDIT"= Gąbka zawsze w gotowości Edytowano Październik 14, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Nowa koszulka, świeżo wyjęta z paczki Kto chce w niej Yargola zobaczyć to zapraszam na Warszawki 26.10 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Cosplay Blues Brothers :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Nowa koszulka, świeżo wyjęta z paczki Kto chce w niej Yargola zobaczyć to zapraszam na Warszawki 26.10 Synu, ty wiesz w ogóle co to Nirvana? -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Synu, ty wiesz w ogóle co to Nirvana? -.- Taka firma co robi koszulki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się