Mrs.Octavia Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 N:Konfitura! A:Ładna, mhroczna, dresiarska Luna S: Sabaton, kolory się zmieniają z szwedzkich na polskie, why not. No i oczywiście linki U:Widze tu i tam, siedzi na SB, jest avatarem Babs, nic więcej nie wiem :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 N: . A: Fajna bluzka xd. S: Świąteczna, słodka, dopiero teraz ogarnęłam że to Islandia. U: Fajna, wielbie za to że wielbi yaoi które ja też wielbie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 N: Słyszałem to imię w jednym anime ale to pewnie zbieg okoliczności w każdym razie ciekawy A: Mroczny i ponury avatar interesujące S: Tak ktoś lubi na kurtce nosić znaki drogowe moda zawsze była dziwna dla mnie U: Często spotykam w offtopie. Widać że ma ciekawe poczucie humoru i bardzo lubi anime. W każdym razie uważam że jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 N: Kojarzy mi sie z magią i gothiciem. A: Wiem, że tak zwane oko saurona, ale nie oglądałam Władcy Pierścieni (chyba, że to z czegoś innego), więc nwm. S: Nwm co to jest. U: Mówi, że jestem fajna, więc go wielbie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Nick: Jakaś postać z chińskich bajek, chyba, nie jestem do końca pewny. Avatar: Wygląda genialnie Sygnatura: Niah, mało tego jest. Dlatego zbytnio nie ma co komentować, ale powiem iż nie podoba mi się jakoś, niestety. User: Dostała kiedyś bana, teraz również ma spory procent warnów, lepiej dla niej żeby uważała. Kocha anime i na sto procent jest otaku. Ogólnie rzecz biorąc często widuje, ale mało o niej wiem, o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 N: Dobra, będę na cb mówiła Piotruś. A: Cóż....Nie za bardzo mi sie podoba. S: Aha, spk, i tak nie mam zamiaru klikać. U: Nie znam. Już go nie lubie za nazwanie anime chińskie bajki xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Trochę mi się kojarzy z takim wężem boa, oraz z tym drzewem-baobabem A:Facet czy dziewczyna? Oto jest pytanie! S:Gdyby pominąć kilka rzeczy to ogólnie jest ciekawa. U:Bardzo często widzę w zabawach, w innych działach już rzadziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Kojarzy się z wilkami które bardzo lubię A: Kucyk kojarzący się z wojskiem lotniczym ciekawy pomysł S: Fajny śmigłowiec i super Applejack na tym obrazie jak dla mnie rewelacja U: Parę razy napotykałem na posty widać że prawdopodobnie interesuje się lotnictwem niestety nie bardzo się na tym znam i jest fanem Applejack którą też bardzo lubię. Wydaje się być bardzo w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N - MagUS, czyli mag z Hameryki? A - Sauron :3 S - Cytując Golluma: mój sssssskarbie U - Poza Offtopicem rzadko go widuję, lecz wygląda na dobrego człowieka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N : Kornel.. jak ja nie lubię tego imienia . A : Flutterbat dorwała pierwszą ofiarę. S : ,,jak Rarity (wat)? U : całkiem spoko, coraz częściej pisze w off topie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) N:Kolejny wilk, dużo mamy tych psowatych na forum, może watahę załóżcie? Cassidy jest takie...przesłodzone A:Szop z rape facem, why not? ._. S:Stara sygnatura z tym samym szopem z jakiejś `muricańskiej wioski U:Jest wszędzie na forum, próbuje wszędzie pomóc itp, założyła swój temat z sygnaturami i avkami, którymi się dość dużo ludzi zachwyca. W końcu pojęła wspaniałość maskonurów Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Skoda Octavia De Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N - Skoda ^^ lubię ten samochód A - fuj, anime S - jak wyżej U - chyba skądś kojarzę... ponoć mieszka w Warszawie i chyba niedaleko mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) N: Kojarzy mi sie z jakąś grą. A: Fajna, tylko nie ogarniam uszu. S: Cóż, nie lubie reklam ;x U: Hejtuje anime, nie lubie go -.- Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N:Niebieskie drzewo A:Miaaaau...? S:To..takie głębokie. I ten jego wyraz twarzy U:Fujoshi, która jest wszędzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N : autko Tavi. A : chyba boli mnie oko... S : siabadaba dam dam.. uuuu... U : 0 pkt. wow, ile nagród, wow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Samochód. A: Nwm kto to jest, ale ma fajne oczy xD. S: Fajne paznokcie x3 U: Ma dużo nagród, dużo reputacji i jest fujoshi. Zazdroszcze~. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N Hmm... brzmi jak nazwa jakiegoś ustrojstwa żyjącego na dnie rowu oceanicznego, a co Cameron wykorzysta w Avatarze 2 A Jestem Vinylshy S "Why the byck in all jRPG's all buckin' dialogues are in text. Can't you speak? Why do I have to read all this buckin mumbo jumbo about destroing the world..." Cytat z gry, która nabija się z oklepanych schematów - tu jRPG. U Jak Obama. Widziałem, ale nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) N: Nienawidzę nicków wziętych (świadomie) od postaci z bajki/filmu/anime A: Na początku myślałam, że to dziewczyna. S: Chyba z VN'ki jakieś. To prawdziwy Aoba, tak? U: Wszędzie jej pełno. Pisze, że zazdrości Octavii reputacji... To powinnam to robić -.-. Fujoshi... I tyle emotek... zaraz zemdleję... Triste Cordis N: Kojarzy mi się z jakimś techno.Nick oryginalny A: Fluttershy słuchająca muzyki. Mnie muzyka zawsze uspokaja S: Ładna, bardzo przyjemna dla oka. + U: Za bardzo nie znam. Z tego co wiem bardzo lubi Fluttershy i chciałby być kiedyś jej opiekunem(czyt. Avatar lub Regent). Jego też (chyba) wkurza, to że ludzie nie umieją usuwać formatowania tekstu. Edytowano Styczeń 18, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Malinka, czyli taki smakowity owoc leśny. Wsumie nawet przyjamne dla ucha. A: Nie wiem kto to, ale chyba... jakiś facecik na krzesełku. S: Nie wiem kim oni są, ale... chyba fajnie trzymać się za ręce. U: Średnio znam, wiem tylko że czasami pojawia się w tym dziale i lubi... z tego co widzę to jakieś anime, lub mangę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: sajback kojarzy mi się z czymś w sylu "say back" czyli jakby odgryzaniem się XD No ale to chyba nieprawidłowe skojarzenie. A: Podoba mi się i lubię Octavię. S: fajny cytat i jaki prawdziwy. ^^ Podoba mi się twoja ponysona... pinkie pie. ;D U: fajny człowiek, choć za bardzo go nie znam ale jak ktoś ma swoje zainteresowania, to nie może być nudny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Sajback ty ułomie, weź się lecz. Hmmmm... Nie. Lubię być nienormalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Dobrze oddaje sytuację, bo zaraz będzie ban... A: Brak Sygna: Jaka piękna pustka U: Ładny przykład trolla internetowego. Na tym zakończymy karmienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Kojarzy mi się z jakimś starym RPG na SNES-a. A: Zielono. Do tego kucyk który na pewno nie jest dobry. S: Czas na chamską reklamę! U: Nie powiem wiele ale w sumie jak dla mnie spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: ... A: Nicość. S: Wielka pustka. U: Hejter i troll. To tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Skreśl "nie". A: Tu nic nie ma. S: Otchłań~ U: Niech ktoś wreszcie go zbanuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się