Burning Question Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 N: znany i lubiany ;D A: that's brutal S: no ten obrazek wygląda lepiej niż poprzedni- chaotyczny ale oczy od niego nie bolą XD Fajną masz ponysonę. ;D U: lubie gościa, ciekawe jaki jest na żywo- chętnie bym poznała. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 N: Palące pytanie... ciekawy, a jednocześnie mówi, iż lubisz zadawać pytania. A: Luna . S: Angielski, z którego jestem słaba i Applejack. U: Interesująca użytkowniczka, kojarzę, lecz nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 N: Tia, najbardziej znany gimbarski nick na forum. A: Rainbow Dash... oryginalne (żart) S: Fajne userbarki. Tutaj nawet oryginalnie. U: Kojarzę. Ma dużo nagród i mimo wszystko potrafi się ogarnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 N: Ciekawy niespotykany przynajmniej dla mnie A: Discord wygląda tu naprawdę super S: Ponownie wielki władca chaosu naprawdę fajne U: Gram z nim w jedną grę często widzę jego posty na forum i jest avatarem Discorda wydaje się być bardzo spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 N: nadal kojarzy mi się z magiem A: "best pony" w jednym ze swoich najlepszych momentów :3 trzy razy TAK! S: jak wyżej... ;D U: jakoś nie widuję go nigdzie O_o ale ma propsy za czytanie książek fantasy ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 N : Palące pytania A : Chyba Luna coś podejrzała S: Jaka piękna U : Jest bardzo fajna c: Tylko gdzie nałapała te 6 pkt? .. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 N:Ału ału tak bardzo A:Mały, ledwo coś widzę, a już najbardziej ten zad Rarity S:Ciemność, słodka Flutt i te paskudne CMC U:Kreatywna, wesoła, pomocna, no i ma w końcu 0 punktów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 N: Kojarzy mi się z samochodem A: Jakaś nieznana mi postać S: Podobnie jak z avatarem U: Widuje co jakiś czas na forum wydaje się być spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 (edytowany) N: Bardzo fajny i prosty nick. Dziwie się że nie był już zajęty. Często widuje na innych stronach www, więc oryginalny nie jest, ale robi swoje!+ A: Discord, bardzo fajna postać, bardzo fajny avek. S: Ponownie pan chaosu. Wydaje mi się że rozdzielczość jest trochę zmieniona, ale to takie czepianie się. U: Wiem że już trochę z nami jest, ale widzę go rzadko więc user trochę mi obcy. Ale z tego co widziałem mogę stwierdzić że jest ogarnięty. Poza tym jest fanem Discorda! Edytowano Luty 11, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 N: Wilk, którego najbardziej kojarzę z forumowych wilków A: ładny OCek S: ładnie wykonana grafika pokazująca fanem czego jest U: spoko gościu, nic do niego nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 (edytowany) N: najlepsze drzewo ;D A: Luna w wydaniu świątecznej niespodzianki? ...kurcze podoba mi sie XD S: Spitfire all the way. W sumie nie dziwię się. ;D U: bardzo spoko osoba, zazdroszczę nagród! ;D Edytowano Luty 11, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 N: Oryginalny, imię OC A: Such baddas S: Tekst z jakiejś piosenki (chyba) + sympatyczny obrazek z AJ U: Kojarzę z "zapytaj pytanie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 N: Nieoryginalny, zawiera niepotrzebne GR8, zbyt skomlikowany. A: Urocza Flutterka S: Całkiem ładne userbarsy, ale Nocny Tancerz to dziwne imię dla klaczy, po angielsku brzmiałoby lepiej. U: Ma mało postów i go nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 (edytowany) A: Krótki, oryginalny i znany. N: Fajna oc'ka w miarę ładnie wykonana. S: Czeka na lepsze czasy... U: Kojarzę, nieźle wykształcona z biologii... Tia, najbardziej znany gimbarski nick na forum. Kojarzę. Ma dużo nagród i mimo wszystko potrafi się ogarnąć. Dziękuję ? Edytowano Luty 11, 2014 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 N:Oryginalnością nie grzeszy A:Ładne kolory S:Pucyki, Ołrando blum i Germania, why not. U:Fajna, przyjazna, ogarnięta, chce mnie spalić Chciałabym coś u niej zamówić ale się cykam ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 N: Skoro już mowa oryginalności, to na tym forum jest (nawet) oryginalny... A: PNG nie gryzie... błagam was. ogółem obrazek fajny, ale rozmazany. S: Dziś chyba z 3 razy zmieniła... Gif był najlepszy. U: Fajna i sympatyczna osoba. (Niby) Mnie lubi, ale zachowaniem i charakterem przypomina mi typy, które mnie wręcz nienawidzą. Pamiętam jak przed moim banem razem spamowałyćśmy... Przy okazji wróciła mi faza na steampunk... czy PH troszkę przypomina steampunk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 N: Nie zmieniony, za to chwale. A: Bad Oz, czerwone oczy, nice. S: Kupa, kupa linków. U: Ma Kokoro Connect, meh meh D:. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 (edytowany) Nie chcę się czepiać, ale fakt, że mam KC nic o mnie nie mówi... A Oz ma czerwone oczka, bo tą jego wersję wręcz ubóstwiam. I przy okazji ciekawostka: Po rozdziałach 70 + można go nazywać Oz Vessalius lub B-Rabbit i ja wolę go jako "czarny króliczek" i z ogromna kosą. >:3 Dobra kończę już off-top w off-topie. N: Kobieto, litości. Wymyśl jakiś oryginalny nick. (Historia twych nicków: Rrrainbow Dash xD, Shuuya_Kano, Aoba, Ihara[tu już nie wiem skąd]) A: "Huuug~ " Uroczy. S: Yaoi, yaoi, YAOI. Zaraz będzie pewnie typowa scena z yaoi.(a mnie się czepiali o odrobinkę krwi na obrazku -.-' )Ale każdy ma swoje upodobania. U: Ciągle wesoła i optymistyczna. W jakiejś zabawie mówiła, że jej matka dziennie zarabia tyle co moja miesięcznie. Powiedz, że to był żart. ;-; Nie wiem co robi, że tak szybko łapie warmy, ale skończyła tak jak ja kiedyś i się i tak nie zmieniła.(Tavi pisała kiedyś, że po banie się strasznie zmieniłam...). Może kiedy dostaniesz mocnego kopa w zad, to będziesz taka jak ja teraz... Edytowano Luty 12, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 N:Chyba tylko mi się kojarzy nie kojarzy ten nick ze słodyczą A:Ładny Oz, ten pukiel kłosów co mu tak dziwie odstaje wygląda dziwnie ale tak to jest ładnie S:Ładna, własnoręczna sygnatira z PH [kto by się spodziewał], autoreklamy i jakiś cytat pewnie też z Pandory U:Miła, sympatyczna, dojrzała, wrażliwa, drobiazgowa osóbka, która myśli, że jej nie lubie (Tavi pisała kiedyś, że po banie się strasznie zmieniłam...). Może kiedy dostaniesz mocnego kopa w zad, to będziesz taka jak ja teraz... Ona już miała bana ale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 N: Długi samochód. A: Taki kawaii :3 nie ma to jak świąteczny av w wiosne. S: Paczy sie na mnie jakby chciał mi zeżreć bułke D:. U: To je człek. Nwm jak to możliwe mieć tyle reputacji w tak krótki czas... >:C Nie wiem co robi, że tak szybko łapie warmy, ale skończyła tak jak ja kiedyś i się i tak nie zmieniła.(Tavi pisała kiedyś, że po banie się strasznie zmieniłam...). Może kiedy dostaniesz mocnego kopa w zad, to będziesz taka jak ja teraz... To fszystgo pżes Hidoi. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Paczy sie na mnie jakby chciał mi zeżreć bułke D:. Zje ci całe masło i zabierze kawę, szykuj się. N:IHA! Niczym Jean A:Kałaji S:Yaoi kissu >3< U:Zazdrości mi repków. xD [Krótki czas? prawie rok ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 N: Przypominają mi sie kolendy ^'='^ A: Pingwinek, taki kawaii ^w^ S: Teletubisie mówią papa. U: Fajna muza na tumblrze XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 U Kojarzy mi sięz harami hyhyyhy A Chińskie dziewczynki (?) S Obleśna, po prostu obleśna! U Ma 20x więcej postów, ale taką samą ilość pkt reputacji jak ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 (edytowany) N: Arek = serek :3. A: Aha...takie szłiiiit. S: Cry D: U: Nie odróżnia Chin od Japoni i dziewczyn od chłopaków. ;-; Edytowano Luty 12, 2014 przez Ihara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 A: YAOI N: Totalnie nie wiem, skąd się toto wzięło się toto. U: NIE ZNAM XD S: MOAR YAOI. I Skarpetki i klapki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się