Hajime Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 N: Nie wiem czemu przypomina mi zwierzęta żyjące w lesie nazywające sie "wilki". A: Słodki kucyk (^o^) S: Applejack + jakiś helikopter czy co tam jest ;=; świetne połączenie XD U: Jest fajny, bo ciągle pisze w zabawach XD poza tym, mój nick nie jest samodzielny, tak samo nazywa sie koleś w avie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 N: Aoba, oryginalnie choć nie mam pojęcia czy te słowo ma jakieś znaczenie czy jest to czysty wymysł autorki. A: Na pewno postać z anime, nie oglądam, nie rozpoznaje nie wiem. S: Jedna z postaci przypomina tą z awatara... poza tym anime, nie mam pojęcia o co chodzi. U: Aktywna ostatnimi czasy, niestety nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 N: Jego nick przypomina mi coś zboczonego... ;=; A: S: Nie widze obrazka. U: Spostrzegawczy, nie myli się, że gość z ava i sygny to te same osoby :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 N:Krótki,"oryginalny",łatwy do zapamiętania. + A:Bardzo fajny.Podoba mi się,bo ma taki klimat z "iNSaNiTY". + S:Yaoi?Ludzie,czy tylko ja się trzymam i lubię Shounen-ai?(mam nadzieję,że tylko to lubię). +/- U:Średnio znam.Pozwolę sobie zacytować coś z jej profilu: "Nie oglądam już mlp.Wchodzę na forum tylko czasem kiedy mi się nudzi." ,obie jesteśmy w podobnej sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 N: Tak baaaaardzo często widze takie nicki .__. A: To...Oz? *-* S: I przypominają sie te epickie scenki xD U: Fajna jest, bo lubi Pandore Hearts. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 N:Baobab A:Przypomina mi się przebranie Włoch na Halloween 2011 ;3 S:Trójkącik...? *o* U:Fajna,trochę nierozgarnięta ale to jej daje charakteru,lubi Yaoi *q* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) N: Tak baaaaardzo często widze takie nicki .__. Wiem,dlatego 4 listopada zmieniam na oryginał (Ma_Linusia czyli Mazur KaroLina + zdrobnienie do "Linusia") N:Kojarzy mi się z talentem... A:Nie wiem,kto to,ale bardzo uroczy S:Pamiętam tą sygnę.Ciekawa. U:Jedna z yaoistek forumowych z którą spędziłam tak dużo czasu na spamowaniu,że aż prawie się zaraziłam yaoi(tylko,że zacięłam się na łagodniejszej wersji czyli Shounen-ai). Edytowano Październik 31, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 N: Kucyk A: Taki słodki nwm czemu wcześniej mi przypominał karneval S: WTF XD U: Jest fajna i ciągle aktywna na zabawach ^o^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 (edytowany) N: Baobab A: Gość o fajnym kolorze włosów, mówiący "this is my dream" S: Yaoi U: Prawdopodobnie widzę pierwszy raz ale myślę, że polubię tego człowieka Edytowano Listopad 1, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 N: Przypomniał mi mojego zmarłego kota... A: Bardzo słodki, ale chyba za wcześnie na święta. S: Awww... Bardzo słodkie *.* U: Skoro mnie polubi to ja też, może przestane być Forever Alone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 (edytowany) N: Może i kojarzy się tylko z tym fajnym drzewem ale według mnie ma jakieś głębsze znaczenie A: Turkusowy pan! S: Trójka "przyjaciół" z czego dwoje z nich próbują odebrać szluga temu trzeciemu U: Fajna userka, zaraz podaruje jej fabulous diadem Edytowano Listopad 1, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 (edytowany) N: Może cierpi na bezsenność? Nie wiem, ale brzmi fajnie. A: Celestia w szaliku i czapce ? Podoba mi się. S: Luna i chyba Celestia, w tle mamy kryształowe imperium - ładnie U: Miła userka, lubiana na forum. I posiada 2 wyróżnienia. Gratuluje. Edytowano Listopad 1, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 N:Mojojojo A:Jaki słodziak S:AJ sprzedaje nielegalne maszyny xD U:Ciekawy i miły user,mam do niego szacunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Nick: Wczoraj mi się skojarzył jak widziałem pewien samochód Avatar: Ktoś z Hetalii? Sygna: Linkii i jakiś gif User: Jest słodziusia i ślicznusia, kocham ją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 N: Yargolek vel. Jarguś :3 . Nie wiem skąd, ale podoba mi się ^^. A: Krede Cadance, słodka, ze skrzydełkiem . S: Z jakiegoś anime/mangi (niepotrzebne skreślić), zegary w tle interesujące... U: Jeden z najmilszych userów, z którym można pogadać na luźniejszy i poważniejszy temat. Oby więcej takich . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 N: Przypomniała mi sie szkoła -_-" A: Taki słodki...że aż za słodki... S: LOL U: Niedawno dołączył *_* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Nick: Jak wpisałem w google to pojawia się dużo postaci, ściągnięty z anime czy czegoś Avek: Pewnie ten Aoba Sygna: Tak samo, nawet jest podpisane User: Pisałem z Nią chwilę na pw, pożegnała się i nie wróciła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 N: Czyli jeden z tych, w których jest dodatek -lek... A: Takie słodkie *---* S: To z Fairy Tail?? U: Jeśli chcesz ze mną gadać musisz pierwszy sie odezwać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 N:Baobab A:Przerażający trochę,ale obroża jest! >:3 S:Jaki słodki trójkącik! AJ ŁONT MOR U:Ciekawa userka grasująca w zabawach,lubi anime i masło >3< (I tak Duńskie masło jest najlepsze xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 N: Mrs Octavia tyle mogę powiedzieć A: Sooo Cute, idę po młot muszę go uratować S: Słyszałam o nim Poza tym genialny psychodeliczny link U: Bardzo miła, utalentowana fangirlsa, która czasem mnie przeraża ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 N: Przypomniała mi sie pandora hearts... A: Słodki *_* S: Epickie oczy XD U: Ma więcej postów ode mnie D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 N: Mamba lub maoma xD A Sztraszno-mroczno-ciekawo-dziwny S: *chowa się pod stolikiem* ;-; U Jak narazie wydaje się miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 N: W dalszym ciągu pandora. LOL. A: Przypomniał mi sie Levi *_* <chociaż to chyba na 90% nie on ;_;> S: TROLOLOLO U: Fajna i miła. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 N: Nie wiem co to, lub kto to jest. A: Taki dramatyczny... S: Komentarz bez komentarza.... U: Znam ją. Ostatnio pogadałem z nią na GG. W ostatnim czasie straciła w moich oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 N: Przypomniał mi osu... wtf... A: Taki creepy... S: ^_^ U: Jest spoko, ale.... "JAK TO STRACIŁAM W TWOICH OCZACH"? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się