Krulig Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 N:Przez wszystkich kojarzy mi się z Baobabem ;-; A:Ciekawy. S:Zapewne shounen-ai/yaoi.Od wczoraj wielbię U:Pamiętam jak miała nick "Rrrainbow Dash xD",który nie wiem czemu mnie przerażał.Otaku,która zaraziła mnie yaoi i poleciła mi kilka anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 N; Taki, uroczy. A: Nie umiem się wypowiedzieć, też uroczy. S:Jakieś książki o motywacji?A nie, to tylko Pandora Hearts U: Otaku, więc wielbię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 N: Zakładam że pochodzi on od mitycznego stwora. A: Ja nic nie widzę [błąd] S Spis ulubionych postaci. A spolier ukrywa prawdę o anime ! (oczywiście nic złego ) U: Fajny user, stosunkowo nowy na forum, ale robi dobre wrażenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Nick: Wilk, jeno z samogłoską na końcu dodaną. Nie ma liczb, nie nawiązuje w bezpośredni sposób do postaci, więc nie jest zły. Avatar: Wedle wszelkich znaków na niebie i ziemi jest to kucyk. Pegaz konkretnie, z szaliczkiem i goglami. Sam nie znalazłem jeszcze kucykowego avatara odpowiedniego dla siebie, ale ten nie ma w sobie nic odpychającego. Sygnatura: Malowniczy atak rakietowy, lotnictwo, zaznaczenie, któż to zyskał największą sympatię plus dwa linki z kategorii "przydatne". Tak to można streścić. Użytecznie, estetycznie i z charakterem. Użytkownik: Nie miałem okazji poznać tego jegomościa osobiście, co raczej nie pomaga mi w ocenie. W Internecie jawi się jako istota rozważna, aktywna w kilku wątkach. Ma poczucie humoru, często można mu polać za celne uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 N: Tomek... A: Faga i człek... S: ... U: ...Nienawidze ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 N: Fajniutki. A: Łaaadny. S: Taki mądry cytat! U: Fajna i miła. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 N: Rysie A: Wielbie. Przesłodka. S: Rysie~ U: Taka słodka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Tak się wysila, tyle pisania, aż żal bierze ocenić inaczej niźli bardzo dobrze. Awangarda pozwala mi nawet na pominięcie podpunktów, które nie oddają w pełni blasku takiej osobistości. Nic, tylko się kłaniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Phi, wredny. Nie to nie, nie będę cie oceniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 N: Dobrze już znany na forum, {przynajmniej dla mnie} A: Nowy awatar z anime? S: Tutaj też anime, ale nie znam tytułu... U: Spoko Pegasis, którą znam głównie z tego działu.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 N: BiP ... Pewnie nie miał żadnego pomysłu na nick A: S: Stara, dziwne że aż tyle z nią wytrzymał. U: To samo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 (edytowany) N: Aoba- Niebiesko włosa postać z anime, jako nick się sprawdza, treściwy i charakterystyczny, A: Mówi że jest to chłopak, ale wg. mnie, owa postać niczym nieróżni się od kobiety. S: Cytat, nie wiem w jakim stopniu ma przełożenie na życie. + Scena z anime U: Sympatyczna userka, choć 8 warów może odpychać. No niestety, pozostało czekać aż znikną. Edytowano Listopad 14, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 N: A: Zmienił, wcześniejszy był bardziej słodszy... ;c S: Creepy monstra U: Próbuje być mądry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 N:Kojarzy mi się z baobabem...Dziękuję wam bardzo... A:Ładny S:Słodziaśny U:Super użytkowniczka,fujoshi,wciągnęła mnie w yaoi,oglądała dużo anime itp. itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 (edytowany) N: Chibi, wielbie <# A: A'la yaoi, Oz w sportowym stroju. *-* S: Mądrowata ;p op i ed są zawsze mądrowate. U: Namówiłam ją do yaoi i teraz jest Fujoshi, yaoi ; D Edytowano Listopad 15, 2013 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 N:Baobab A:Niebieskie włoski z czerwoną poświatą S:Floryda na mnie czeka~ U:Opisze tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 N: Samochód... A: S: Wielbie. Chce ich przytulić. U: Fajna, fujoshi, kocham Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 (edytowany) N: A pójdę za głosem ludu. Baobab! A: Niebiesko włosa postać. Ogólnie całkiem nieźle. S: Eeee.. obawiam się że trudno będzie to ocenić. U: Userka nadmiernie aktywna . A tak poza tym wydaje się sympatyczna. Edytowano Listopad 15, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 N: Spice and Wolf A: Jego OC. Taki zaje. S: Latające monstra. AJ fan. Niezłe połączenie ._. U: Ładnie rysuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 N: Baobab, lud tak wybrał więc tak pozostanie A: Postać z długimi niebieskimi włosami... Do tej pory myślałem że to kobieta, a to jednak facet S: Postać z awatara, nie mam pojęcia kto to. U: Bardzo aktywna userka ostatnimi czasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 N: So deep... Ale git. A: Ciekawy OC S: So deeper... U: Miły użytkownik, tworzyciel i posiadacz bardzo intrygujacego OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 N: Gdy wpisałam w google wyszedł mi jakieś zespół... i broń. A: Przypomniał mi sie Clear S: Ta twarz XD U: Wielbie jego sygne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 (edytowany) N: Tradycji a głosi że to ma coś wspólnego a Baobabem A: Ciekawy design postaci ''molestującej'' usta S: znowu gość molestujący usta. U: Często zmienia avatary i sygne, ale ogółem dość pozytywne stworzenie. Edytowano Listopad 16, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 N: Wilk->Pies->Psy i Koty->Neko A: Ma fajnego OC S: U: Nazwał mnie pozytywnym stworzeniem...Boże, dokąd ten świat zmierza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 N: A żeście się wszyscy uwzięli. Mnie się tam z "Abbą" kojarzy. A: W tym jest pewnie jakiś ukryty sens, ale nie chce mi się go doszukiwać. S: Jak wyżej. U: Znowu otaku... na litość... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się