Celly Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 N: Brzmi jak jakaś margaryna T.T A:Ładna ta Octavia. Bardzo ładna. S: Ładna cukierkowa. Potrzebny jeszcze napis na 3 linijki- NYAN,NYAN,NYAN, itd. U. Tak młoda a już żona. Uważaj na dzieci! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 N: Podoba mi się. Krótki, charakterystyczny tak jak powinno być. Wydaje mi się że do niczego nie nawiązuje. A: Bombom! Bardzo rzadko widuje ja na avkach a szkoda, wydaje się bardzo miłą postacią. S: Tek dużo ''neonów''. Całkiem fajne wykonanie. U: Kilka razy widziałem, nie mam nic jej do zarzucenia, jednak słabo ją znam. Nigdy z nią nie rozmawiałem, ale wydaje się być w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 N : Gdyby wilk uciekł zostało by ,,U" A : Lepiej wyglądałby bez podpisu , jakieś 20% lepiej, ale po za tym ładnie narysowany. S : Nie zmieniła się odkąd go znam...No i linka ^^ U : Jest bardzo fajnym userem, po za tym jest forumowym miłośnikiem lotnictwa i jednym z wielu fanów kucykowej farmerki . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 N:Dla mnie to będzie albo Clefairy, albo jakaś z wróżek Norusia A:Majkej Ołktejwa Dżekszyn, next! S:Zaiste nyan, nyan, nyan. Oh god, za dużo mangozjebostwa. U:Duzio nagród, jedna jest na ładne oczka, ale cóż. Tworzy rodzinę z Sajem [za co?!] i WU, jeśli nie ma ich więcej. Pupilek forumę, jednak jest fajna, imposiburru! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Tworzy rodzinę z Sajem [za co?!] i WU, jeśli nie ma ich więcej. Ja doszłam. N: Moje pierwsze skojarzenie to Octavia i Lyra. Poza tym nick długi, ale fajny. A: Żeńska wersja Danii. Fajna kreska, ale jakość... S: No ciekawa rymowanka. Skoda w nicku i Toyota w sygnie... nieźle dobrane... U: Pani Tavi, miłośniczka Nordyków i yaoi. Nie wie czemu Ferecośtam i Sajback założyli rodzinkę. (To przez naszą dawną sesję...) Lubię ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 N: Lubię maliny, ale poziomki lepsze. Nazwisko po mężu nienajgorsze. A: Oz, tak bardzo go lubi, tak bardzo nie wiem czemu. S: Hmm... Oz dostaje w twarz... podoba mi się. U: Cygan Kili . Wierny i posłuszny, tylko o takim marzyć. Użytkowniczka miła, ale nie umie mi angielskiego wytłumaczyć... niech jeszcze raz mi do miasta wbije, lecz tym razem miło by było poinformować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 N : Wpada w ucho w wzrok... mi się podoba ^^ A : Blondi i jego łoś S : Apple Bloom zmutowała U : Jest bardzo, bardzo, bardzo fajnym i miłym elfem, który lubi fochać się na ojca, za matką skoczy w ogień i wodę, lubi rozgazywać swemu cyganowi. Zacyganiła sobie syna Bloom'a za pomocą swego cygana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 N: Kojarzy mi się z makaronem. Dziwnego mam gusta. A: Ooo... . Taka słooooodka Tavi że aż oczy spływają tęczą. S: Kotek który robi tęczą od avka. U: Moja żona. Nasz związek się rozwija i mnie to cieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) N: Jak zwykle niezmienny, tylko jest dodawany jakiś człon... A: Widziałam kiedy zaczynałam być Pegasis, fajny, tylko kiepska jakość. S: Atomowy grzyb. A tak na serio, to podoba mi się nawet. U: Dołączył, kiedy ja miałam bana, więc myślał, że jestem tu od września 2013. Podrywał moją postać w już nieistniejącej sesji. Aktualnie jestem siostrą jego żonki, a on moim szwagrem. Edytowano Kwiecień 14, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 N : PoziomKa, TruskawKa byle by nie Maliny ;* A : Czego innego można się było po niej spodziewać? S : Taki fajny kop U : Nosi swego męża na sygnaturze i avatarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 N: Teraz kojarzy się z falami. Ciekawe kto jej ten pomysł podsunął. A: Takaaaaaaaaaaaaa słodka Octavia! Mogłem sam sobie taką dać. S: Teaste the Rainbow mother cater! U: Nadal moja żona i pupilek forum. Jeszcze tylko 7 lat. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 N: Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z jakąś grą ;w; Taki fajny, no ;w; A: ;w; Jejku! Te kolory i obrazek i... czemu ja go wcześniej nie widziałam? ;-; S: Uwagę moją przykuł mnie gifek... super zrobiony! Takie połączenie dwóch rzeczy na raz ;w; U: Często widziany i wspominany. Do tego mąż Cassidy Ferejli, którą chyba każdy zna! ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 N: Krótki i oryginalny, całkiem fajny. A: Ładne OC. S: Tańczące zwierzaki z różnych disney'owskich bajek. Całkiem niezły gif. U: Za bardzo nie znam, siedzi w innych odmętach tego forum. Ale skoro jest gemplayerką, to automatycznie ma u mnie plusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 N:Zany na forum i oryginalny. A:Fajny smok. S:Ciekawy tradycjonal Art sam bym chciał umieć tak rysować. U:Kojarzę z oftopu i Brohoofa ,pisze fajne i ciekawe artykuły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 N: stary ale jary, trochę zbyt generatywny ale z drugiej strony nie ma potrzeby zmieniać A: pinkacz taki radosny! ^^ tu też jakaś małą poprawka by się przydała, bo PP jest ucięta no i to białe tło... S: fajnie, że ćwiczysz rysowanie, przejrzałam sobie twoją galerię. Bannerek gustowny. ^^ U: kojarzę z aktywności, pozytywnych postów, rysunków i generalnie z bycia sympatycznym gostkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Nick: Podoba mi się. Bardzo oryginalny i wyróżniający się. Avatar: Yes, I do. Ładnie wykonany. Sygna: Nie lubię tego shipu, ale całkiem ładna. User: Dawno już nie widziałem na SB, może po prostu jesteśmy w innych godzinach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 N: Konkretny i nie owijający w platynę. A: Cudowna... . Ta Rarity wygląda tam bosko. Rozumiem jego wybór. S: Czyżby nawiązywał do pustki kucyka w kosmosie? A może NLR? U: Świetny i pomocny user. Potrafi pomóc gdy ktoś go poprosi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 N:Sajback Nie wiem skąd to Aliquam, Grey mogę się domyślać. VFV akurat wiem. A:Pewny rodzaj vectory, który jednak jest częściej używany przy stylu z B.B.B.F.F. Ładny ocek. S:Jakiś fragment z gry i ucinek z pierwszego sezonu, ah ta kreatywność twórcy! Chamskie reklamy i MAAAAGIIIIC~ U: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 N : Taki oryginalny, przedłużony. A : Islandia i Puffin, Puffin słodki S : Ten wierszyk...on. On utkwił mi w głowie, a no i gif w spoilerze . +Narodowy spoiler U : Ma wyrzuty sumienia, bo przypadkiem dałam trzy kropki na koniec zdania... ;-; Po za tym jest bardzo fajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 N: Ciekawy, kojaży mi się z frytkami(chyba głodny jestem ) A: Pony aniołek, ciekawe czy odzwierciedla osobę S: Nyan!! Nyan,Nyan,Nyan U: Niestety nie było mi dane się zapoznać z tą osobą, niemniej wydaje się być miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Lisia strikes again. N: Całkiem ładny. Tylko to podwójne "i"... A: Pinkie, tak bardzo... ;-; S: Wincyj Pinkie. U: Nie znam. *Paczy na datę rejestracji* What the...?! Tak mało postów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 N:Lisia Kojarzy mi się z zerówką. A:Rossija! Jak ja lubie tą postać z Generałem Mrozem. S:Mnóstwo chamskich linków i teksty! Dużo tekstów!. U: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 N: Długi i oryginalny nick. Kojarzy mi sie z Lyrą i samochódem. wow A: Kawaii. Przydałoby sie dokończyć hetalie (50 odc. :c) S: Cytaty, spoilery i chamskie reklamy zawsze dobre i naprawde psychodeliczny link. Może być. U: Człek który ma dużo reputacji i nagród...Meh. Lubi lodówki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) N : Baobabek wrócił! czuję, że dokonałam wielkich czynów. A : Ciągle nie wiem kto to. S : Tutaj jest... Też nie wiem kto! U : Posłuchała poleceń Queen Cassidy i postanowiła zmienić nick. Znaczy się...miałbyś Aoba, ale fajnie się mówiło Baobab, chociaż nie wiem już sama, który brzmiał najlepsze, wszystkie kojarzyły mi się z drzewem, albo Saharą, albo z drzewem na Saharze Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 N: Może być... mimo wszystko lepsze od Cassidy i "wilk"... A: Bo ona taki aniołek :3. Słodki, chociaż nie lubie takiej Octavii. S: Zacna sygna, milordzie. Pomijając spoiler, podoba mi sie bo nyan cat. U: Ma faze, bo zmieniłam nick. I mówi, jakby to była jej zasługa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się