Fikus Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 N: Cóż, oryginalny, ja osobiście miała bym problem z zapamiętaniem xD A: Ładny, na moje oko trochę zdeformowane ale bez czepiania się szczegółów ( ^▽^) S: Nie mam zarzutów (︶ω︶) U: Nie znam - nie oceniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 N: Chyba zaciągnięte z jakiegoś anime. A: Tak samo jak powyżej. S: Tak samo z anime. U:User z anime którego znam. Tak się zmienił ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 N:Kojarzy mi się z MMA w Arabii Saudyjskiej xDDD A:Proszę, powiedźcie mi, że ten ogon to żart... S:Zaczynam się bać tych psów z GMO. U:Hugam i wielbię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 N : Bardzo ładny, fajny i znany . A : Jeśli jakikolwiek avatar zawiera Pana Puffina to idzie na plusik... + S : Tak bardzo zawstydzone autko, że zrobiło sygnaturę 20% fajniejszą. U : Bardzo fajna i miła osóbka. Lubuje ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (edytowany) N: Mimo że stary mi się bardziej podobał, to ten też jest fajny. A: Kotek ze smutną minką. S: Piesek ze smutną minką. U: Była najlepszą żoną jaką można mieć. Smutno mi będzie bez niej, jeśli moje prognozy się sprawdzą. Forever ♥ dla mojej Cass. Edytowano Kwiecień 26, 2014 przez Sajback Aliquam Gray VFV 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 N : Zapamiętam jako batonik, ale przed chwilą skojarzyło mi się z dmuchawcem xd A : Śliczny uciekający Oxy. S : Lola jako gość i mój ulubiony spoiler. U : Był najlepszym mężem jakiego można mieć. Smutno mi będzie bez niego, jeśli jego prognozy się sprawdzą. Forever ♥ dla mojego Sajbiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 N: Krótki i charakterystyczny, z niczym mi się jednak nie kojarzy, ale może to i dobrze. A: Koteł, koteły na mnie nie działają, jestem nieczułym chamem S: Tu już bliżej...... U: Nie wiem czy jest ktoś na forum kto by jej nie znał, nadzwyczaj sympatyczna i pogodna userka, nie da się nie lubić. Ma zamiłowanie do tych psów z tej kreskówki, czy ktoś mi wytłumaczy z jakiej konkretnie są? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Nick: Mało oryginalny, ale bardzo łatwy do zapamiętania. Neutral. Awatar: OCek w innej formie. Bardzo fajną ma czapkę. ^^ Sygna: Nie podoba mi się ta Applejack. Nie mam pojęcia dlaczego. User: Widziałem kilka razy, nigdy nie rozmawiałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 N: Chodźmy po złoto! c: A: Rarity wampir S: Przśliczna oktavia w prześlicznej scenerii! U: Kojarzę tylko z widzenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 N : Taki Oc'kowaty xd A : Prysznic...zimny, albo coś go wsiąka ;-; albo jego móżdżek ... S : Podoba mi się U : Jest bardzo, bardzo fajna ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 N: Nw czemu, ale kojarzy mi się z watą cukrową .w. A: Smutny kotek... ;-; S: Smutny pieseł ;_; U: Przefajna osóbka, którą nw czemu mam ochotę hugnąć ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 N:Beret, taki normalny.... Idealny A: S:Oczy mnie bolą od tych psowatych. U:Nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 (edytowany) N:Fajny, kojarzy mi się z Czechosłowacką marką np(Skoda 130 RS). A:Jak zwykle manga. S:Skoda Rapid , miałem okazje się taką przejechać fajne autko. U:Kojarzę z oftopu. Edytowano Kwiecień 27, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 N : Jak się chce to się zapamięta A : Wolałabym bez tła :-; S : nie zmienia często U : Daję ,,Lubię go" xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 N: Cassidy? http://m.youtube.com/watch?v=GRvN8liQhu4 A: Smutny kotek. S: Bardzo smutny piesek. U: Kocham. Zmieniła nazwę i bardzo dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Nick: Wolałem bez tych wszystkich udziwnień i dopisków. Awatar: Jakaś dziwna hybryda kota, psa i chyba szopa. Sygna: To samo dziwne coś z awatara, nie mam pojęcia o co chodzi. User: Gadałem z nim trochę, jest ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 (edytowany) N: Nick całkiem fajny, motywujący. Przynajmniej mi się wydaje że własnie o zwycięskie złoto chodzi. A: Bat Rarity, kiedyś już pisałem. Bardzo podobają mi się oczy. A cała reszta podtrzymuje poziom. Bardzo ładnie wykonany. S:Super, nie wiem co powiedzieć. Bardzo pomysłowa praca. Oczywiście nie chodzi mi o reklamę U:Sam widziałem kilka razy, jednak sporo ludzi mówi że jest bardzo fajnym userem, więc zapewne tak jest. Edytowano Kwiecień 27, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 N: Nawet nawet :3 A: Hmm, hmm, hmm. Niezła pozycja, co wpływa na wygląd i ogólną ocenę, tym razem jest pozytywna :3 S: WOAH. Cudo, miodo, malino. U: Z widzenia mogę powiedzieć, że jest spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 N: Kojarzy mi się z imieniem Damian A: Strasznie ponury avatar, chociaż łatwo rozpoznać po nim użytkownika i skojarzyć go z nim S: Ukradli Bogowie :C U: Wydaje się być myślącym użytkownikiem i pewnie tak jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Nick: Kolejny z dopiskiem... Samo Littlebart było lepsze! Avatar: Fajna humanizacja Twi. Sygna: Moje oczy nie widzą tutaj nic wartego uwagi. User: Spoko gość. Lubię go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 N: Ooo, niezły. A: Hm. Nawet ciekawe, nie wiem czemu... S: Ta samoreklama chamska psuje urok obrazka. Reszta piękna U: Chyba jest ogarnięty, z tego co słyszałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 N: Damikkos - taki polski mi się wydaje ^^. Nie za długi, nie skomplikowany, taki w sam raz A: Lubię oryginalne obrazki. Zwłaszcza z tłem przeźroczystym :3 . Taka głowa (RD?) jest dobra na avatar. I cieszę się, że została ona w ten sposób użyta S: Przeklęci Ci Bogowie! . Mam żal do nich ogromny. Ale chociaż z humorem U: Ogarnięty człowiek, którego niestety jakoś rzadziej widuję. Brakuje mu jednego posta, by miał pół tysiąca . Lubię go, użytkownik godny polecenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 N : Wolałam Imesha bez słów xd A : Taki słodziaśny S : Gapię się jak głupia czekając na koniec remisu xd U : Jest fajny Wygrał ze mną rywalizację na avatara Sweetie Belle.. kto by pomyślał ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 N:JU KEN TACZ, JU KEN PLEEEJ, AJ OLŁEJS JOORS~ A:Photoshop S:Boże, znowu te zwierzęta. U;Fajna userka, ma ode mnie huga 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 N: Pierwsze dwa słowa spoko, reszta blee. A: Fuj anime ;~; S: Linki trochę nie w moim guście, ale bryczka spoczko. U: Wg mnie lekko randomowa, ale taka pozytywnie randomowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się