Sajback Gray Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 U: Kojarzy mi się z pokemonami. Dlaczego z pokemonami... ;-; N: Jak mówiłem imie Oc'eka. A nazwa kojarzy się mi z plastikiem. Nie wiem czemu. A: Fajny kuc nawet. I ten cutie mark taki ładny S: Kolorowo tu. Ale przyciąga uwagę. U: Spoko, ale... why z pokemonami bro....? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 N: Hehesz już go widział tyle razy a dalej go nie umie zapamiętać xd A: Parti, całkiem spoko S: Wierszyki, może być U: Jest na forum o wiele dłużej od Hehesza... Ogólnie całkiem fajna osóbka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Nick: Nie mam pojęcia o co chodzi. Dość charakterystyczny. Awatar: I znów te kolorowe psy. Nie podoba mi się. Sygna: Tekst utworu. Nie moje klimaty więc średnio mi podchodzi. User: Wydaje mi się, że pasuje jako koleżanka dla Cassidy i innych fanów kolorowych psów. Meh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Nick: #bogactwo Avatar: Prosta, acz ładna Rarity. Sygnatura: Not bad. User: Zaprawdę polecam; Opanowany, inteligentny i miły człowiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 N: Nie wiem co to oznacza, ewentualnie kim jest. Ale myślę że rolę nicku spełnia dość dobrze, więc niema czego się czepiać. A: Nie wiem skąd jest ta postać, a tym bardziej kim jest. Ale jest coś w tym avku coś co mi się podoba. S: Może mi się wydawać ale czy ma to coś wspólnego z Celestią? U: Jeszcze nigdzie go chyba nie spotkałem, więc nie kojarzę. Ewentualnie zmienił nick. Tak czy siak widzę że jest bratem airsoftowcem co sprawia że u mnie ma plusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 N: Stary, dobry, jedyny w swoim rodzaju. A: Ładny, piękny, cudny. S: Ciekawy, przyjemny dla oka. U: Miły, pozytywnie natrętny, spoko user Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Nick: Kojarzy mi się z imieniem Damian. Możliwe, że od niego pochodzi. Awatar: Ma go odkąd pamiętam. W miarę ładny, choć nie lubię RD. Sygna: Ten tekst jest tak głęboki... że aż go przemilczę. User: Widziałem kilka razy na SB. Neutralnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 N: Niespotykany, co z kolei jest albo kolejnym nickiem do wbicia sobie do głowy, albo źródłem oryginalności, w tym przypadku raczej tym drugim A: Hmm... Ładny, i to nawet bardzo. S: Let's rock. U: Widuję na SB, ale nie rozmawialiśmy, to nie wystawię obiektywnej oceny, choć myślę że raczej ogarnięty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 N: Kojarzy mi się z elektroniką, idk dlaczego A: Vector ala Rainbow, nice. S: Oh, takiego okropieństwa nawet najgorszemu wrogowi bym nie życzyła U: Jakoś mało kojarzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 N Nie wiem... nic nie wiem :(A Gdzie nie spojrzysz tam psy... takie z Little Big Planet. Sackdogs. Fajne S Ja bym na to światełko uważał. Kto wie, czy to nie nadjeżdżający pociąg? A tak na serio - fajny wierszykU 11 postów mówi samo za siebie - to za mało by kogoś poznać. Blog? Popracuj nad kolorami (tło nie pasuje do reszty, moim zdaniem te "mniej krzykliwe" kolory nie męczą tak oczu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) N: Bardzo "przyjemny" nick, podoba mi się. A: FS ze słuchawkami... też mi się podoba. S: Dash Berlin i Vinyl która jest idealnie wpasowana w obrazek, no i cytat... też spoko. U: Bardzo miły człowiek który bardzo dobrze opiekuje się kącikiem muzycznym, według mnie idealny kandydat na tą posade. Napisał też kilka bardzo dobrych FF, za co mu dziękuje. I też dużo postów, ogółem jeden z moich ulubionych userów Edytowano Lipiec 26, 2014 przez SWAGGER aka JakubPonyStep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Nick: #swag Avatar: Meh, cienki recolor Sygnatura: MEHMEHMEH. User: Ni widu, Ni słychu :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 n : pierwsze widzę ; -; a : czerwono różowe włosy, chyba korona i miecz. ogarniam. s : nie ogarniam.. u : W ogóle nie kojarzę ... T^T albo mam zaniki pamięci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 (edytowany) N: Cassidy... Cass... Cash... PIENIĄDZE! A: Mimo, że wilczy to mi się podoba. Bardzo ładne wykonanie. S: Smok, bardzo ładny. U: Lubię. Edytowano Lipiec 27, 2014 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 N Kon'nichiwa Lisica! (kłania się nisko) - tak bardzo japoński A Nie ogarniam tych "kulek", ale komiksy z nimi są fajne. S Oj nie ładnie, nie ładnie... regulaminu się nie czytało co? U Znana z widzenia. Ale Triste ma to do siebie, że pisze od rzeczy. Szczególnie gdy zaczyna się topić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 n: wow, wow, wow, wow. będę ci mówić Shoooowi a: Pinata Parti! S : tl'dr u : jest spoko i w ogóle tylko nieźle spamuje na poczcie... :T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 N: O nie, znam ten nick aż za bardzo. Ze Death iz bek... A: Nawet nie wiem co to jest, kantalupa? ;-; S: [*] signature. Ale może to i lepiej... U: Nie lubię, straszny i niedobry spamer :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Nick: Taki trochę ziomalski, Damianie. Avatar: Archie mocno. :c Sygnatura: Pozastała git. User: Git człowiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 N:Oryginalny A:Kadr z animacji. S:Grafika z linkami. U:Niestety nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 N: hmmm... Hehesz zgaduję że masz na imię Kamil A: Dawno nie zmieniał, ale ogólnie spoko S: Fajowy obrazek i trochę samoreklamy U: Hehesz zna z widzenia ale raczej nie miał okazji pogadać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 n : Mały Hehesz... pewnie pospolity ;- ; A : Gilbert...Nig..Nih.. Gilbert xd S : Takie kocie , podoba mi się ;w; u : Nie lubi gdy jest nazywana Heheszką lub WU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 (edytowany) Cassidy!!! (grozi paluchem - wskazującym, żeby nie było) N Dlaczego ten nick kojarzy mi się z sondą kosmiczną? A na google wyskakuje raper A Nadal spieskonalizowana Taki piescianka lub sackdog z Little Big Planet. Świetna kreska. S Wszystkie psy idą do nieba... ale czy wszystkie zamieniają się w smoki? A może to po prostu Spike? Tak czy inaczej dobre bo smocze. FUS RO DAH! U Osóbka, dzięki której warto wracać na forum Edytowano Lipiec 27, 2014 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 N: Cukierek A: O fu S: BOSZE SMOK. JAK FAJNIE. SMOK U: Maskotka forum, no cóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 N: Samochód. A: Weaboo anime. S: Topkek'd. U: Nie miałem przyjemności poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 N: Powiało chłodem. A: Jakiś żołnierz? W kolorze było by ciekawsze. S: Echo! echo, echo, echo! U: Nie kojarzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się