Ahito Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Nick:Wrzodzio(Gothic się kłania ) Avek:Liczbe 4i4 Sygna:Cytat rapera Słonia User:nie znam,ale raczej się dogadamy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Nick : ciekawy i oryginalny czyli taki jaki powinien być nick. Avek : Claude Speed z GTA jak sądzę. Sygna : Fajna byka, jeszcze płomienie namalować i mamy Szatańską Furę User : Dość spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Nick : Fajny Avatar : hmm nie znam Sygna : Jedna puszka na takiego zawodnika to trochę mało User : Jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Nick: Pan Rad? Av: Kod kreskowy myślę 47 Sygnatura: Normalnie słyszę jak Pinkie mówi "Right behind you" Ocena: Od tygodnia jest na forum i mogę powiedzieć ze jest ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Nick: Wlej 0,7 Avek: Jego OC bodajże, bardzo mroczny Sygna: Równie mroczna, kojarzy mi się z Dziećmi Nightmare bodajże. User: Bardzo produktywny w zabawach offtopowych, dobrze że są tacy userzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Nick:Arjen Avek:Luna,wygląda słodko i fajnie Sygna:Też Luna,bardzo ładna User:Jest Fajny,ma dużą reputacje,więc jest napewno bardzo lubiany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Nick: Jackpoint Avatar: Czuję silne powiązanie z GTA Sygnatura: Sportowe autko User: Jest od niedawna (tak jak ja). Myślę, że spoko koleś jak to bywa na tym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 N-taki troch... żołądkowy AV-Pieczęć Sygna-Popieram User-Dopiero poznaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Nick:Srebna Tarcza,ogólnie fajny nick Avek-Jego OC,fajne Sygna-jęstę kucykię User-całkiem wporZo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Nick: Jackpoint Avek: Z podpisem. Sygna: Auto User: A no spoko Wrzodzio: za tego ciula to zapomnij Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Nick: Kucyk z przyszłości Av: Evil Fluttershy na tronie Sygnatura: Flutterlicious User: Jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Nick : Wiejowaty Awatar : Mroczny . I like it ^^ 8.5/10 Sygnaturka : Bardzo fajna 8.5/10 User : Spoko, bardzo fajny użytkownik 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Nick: Kojarzy mi się z anty-radem z Fallouta Avek: Nie podoba mi się, hasło na nim jest uogólnieniem, a ja nie lubię wrzucać ludzi do jednego worka. Sygna: Połączenie Slipknota (mój kumpel tego słuchał) i skitranej Pinkie... ale te twarze na sygnie to piękne nie są User: Niestety prawie nic o nie wiem, ocenię go jak dłużej go poczytam : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Nick: Arjen Avek: Luna ^^ Sygna: Też Luna, ale nie tak ładna jak na sygnie. User: Jaki user ? A Fajny user Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Nick: Future Pony Avek: Fluttershy(czemu patrzy się na mnie z takimi czerwonymi oczami) Sygnatura: No i to jest porządna Fluttershy User: Pewnie piszę to po raz kolejny o tym użytkowniku, ale nadal jest spoko i tak trzyma już od dawna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Nick: MacTavish Avek: Luna i Rainbow Dash na chmurce :3 Sygnatura: Pocieszanie luny ^^ User: Spoko user Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Nick: Nister - mi się tam podoba. Avatar: Jakby widok na światło pod wodą? Sam nie wiem ale fajny. Sygna: Nie mogę zobaczyć, bo FBI mi na chatę wpadną :( User: Nie zebrałem jeszcze o nim większych informacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 N - fajny choć kojarzy mi się z megatronem xD A - Ładny, stonowany, ale wciąż ładny S - Co tu mówić xD Brakuje tylko OFC U - Interesująca osoba, choć przydało by się pogadać troszkę więcej. S - uper skrót xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Nick:Zegarmistrz Avek:bardzo mroczny,acz pasuje do nicku(przez poważność) Sygna:Jakiś cycat,prawdopodobnie z jakiejś piosenki. User:Całkiem fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nick : Jacek Punkt Avek : jak mówieł jest spoko Sygna : fajna bryka, plus całkiem życiowy cytat User : Mało aktywny choć sympatyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nick: Aries *awesome face* (No i Prime.) Avatar: What is this I can't even see what is this. Sygnatura: Transformer i piwko? Nie oglądam transformerów User: Jak widać dobry gość (ma więcej reputacji ode mnie ._.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nick: Flutteryay !!! Avatar: nie wiem, ale dostanę cukrzycy :> Sygna: dwie postacie, zapewne z anime. User: A spoko, jak trzeba coś z nią D: załatwić to nie ma problemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nick: Future Pony Avek: Fluttershy Queen Sygna: yay! User:Wszystko jest git,i ogólnie brak zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nick:MrRadoxX Avek:hmpf,kod kreskowy,hitman sie kłania... Sygnatura:Slipknot,bardzo dobry zespół,a pinkie w tle ryje banie XD User:Czytałem jego posty,jest naprawde fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nick: Jackopont Avatar: ta twarz odrobineczkę mnie przeraża ;P Sygnatura: tutaj brak ale tak tez jest ciekawie ;] User: Ciekawy brony, jak zauważyłam dużo udziela się z grach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się