Mały Hehesz Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 N:Fajowy, taki bezimienny A: Hehesz nie wie co to jest, ale jest śmiechowe S: Audience i fajny komiks U: Mówi, że jest kotem. Ale w internetach żodyn nie wie że jest kotem. Żodyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 N : Heheszeł :3 A : To jest... ta... no............................................. nie chcę mówić, bo będzie , że się pomyliłam co sięrówna - wzdyt i jeszcze raz wzdyt ;- ; s : to pewnie ktoś z kiepską animacją :3 i pamiątka, oj hehesz taki niegrzeczny. u : to na pewno jes huopiec . jestę pewna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 N: Cass, wow Cass, wybacz Sid'owi, plz. A: Piesek, ale ma fajną anatomię, hmmm. S: A ja nadal tego nie oglądałam, kiedy będą to puszczać na TVN :| U: *Rzuca cukierki z czekoladą* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 N: Mi się kojarzy z Krymem A: Ed , Edd i Eddy . S: HEADSHOT ! I ten cytat U: NAJPRAFDZIWSZY HUOPIEC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 N: Musi być szybka. A: "Dzwonię po policję" S: Człowiek rakieta i tańczący mężczyzna. U: Nick coś mi mówi... ale nie wiem co :o 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 n : koty so kul a: ... śmiechowe to xD s: U , u! ;u; moi ulubieni!!! (pomijamy fakt, że koffam wszystkich a najbardziej Oxy'ego i Tonny'ego nikt nie musi wiedzieć ) u : spoko user, przed chwilą poznałam xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 N: Ten nick jakoś tak rzuca mi się w oczy, nie mam pojęcia czemu A: Znowu te dziwne kolorowe kundle geeez S: Ten czarny szczur nie jest smokiem. To obraza dla smoków U: Nie mam za dużo do powiedzenia. Zwykłe gimbo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 (edytowany) N: Krótki, ale treściwy. A: Alice? S: Nie wiem co to za gra, ale jest oryginalna. U: Chyba jeszcze nie pisaliśmy nigdy ze sobą. Edytowano Październik 15, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 N: Oddaje całą naturę fandomu A: Najlepsza księżniczka, zaraz za Cadenzą, Twilicornem i Celestią S: Celestia straszy spojrzeniem. U: Wygadana, więcej ni wim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 N: Koteł tak bardzo bez imienia D: #Smuteg #Nieuszanowanko A: Kotałek :3 Pan Kotałek :3 S: O! Ktoś chyba wciągnął się w pieski :'D U: Nigdy nie rozmawialiśmy, ale wydaje się spoko~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 (edytowany) N: Beret, jeśli nie licząc "moherowych" to całkiem miła nazwa. A: Koteq z szoczkiem i wieszakowym hajsikiem. S: Piesiek, piesikiem, piesiełkiem pogania... w tym jakieś sceny z baji. U: Kojarzę z działu AJ, z tego co widziałem wesoły i miły użytkownik. Chyba humor mi wraca. Ciekawe z jakiego to anime... Z Umineko i Higurashi. Edytowano Październik 16, 2014 przez Garin Upadły 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 (edytowany) N : Bereciki so kul A : Caint ;w; słodka jest ale na tym zdjęciu jakoś nie bardzo, pamiętam jak miałam ją na avatarze gdy była w chustce z napisem LOL s : O! Conductor jest taki słodziutki ;w; wszystko jest słodziutkie itakie cooll i ten kolorowy język też xddd i spoiler u: bardzio fajna osóbeńka ;u; edit : .-. meh... wyprzedzona Edytowano Październik 16, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 (edytowany) N: Fajny, ale czemu upadły? Niech wstanie A: Bardzo ładny S: Ciekawe z jakiego to anime... U: Hehesz nie miał okazji poznać, lae wydaje się spoko (no i lubi anime... ) ehh... Hehesz również wyprzedzony .-. N: Łatwy do zapamiętania, o wiele lepszy od tamtego Night Fury A: Litho :3 S: Cass jara się Szczerbatkiem i nie chce jej przejść .-. U: Czasami wkurza i jest forumową żoną Sajbacka i wszystkich wkurza ich miłość ale oni sobie z teog nic nie robią xdd Edytowano Październik 16, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 N: Chibi Heheszu-chan. A: Kreska z PH, ale postaci nie kojarzę, pewnie jakiś epizod z mangi S: Też pewnie z Pandory, jakaś podróba Sebusia. U: Nigdy nie rozmawiałam raczej, lubi PH i te psy. Cassydiopodobne stworzenie, kul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 (edytowany) N: Hehesz Ciekawe jak wysoki że mały A:-_- <----- To mi przypomina XD S: Koteły ! I ładna pamiątka . U: Nie znam ale miło będzie poznać Edit:Wyprzedzona :( No nic N:Znowu się spotykamy Krummi A:Nigdy nie pamiętam który to który XD S:To samo co przedtem XD U:Teraz już wiem że miły Edytowano Październik 16, 2014 przez SpeedMist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Nick: Ujdzie, jednak trochę dziwnie brzmi jak dla mnie. Awatar: Nie jestem fanem awatarów, ale najważniejsze, że jej się podoba. Sygna: Gif w spoilerze, nie mam pojęcia skąd pochodzi, ale jest całkiem okej. User: Widzę pierwszy raz. Nie mam pojęcia co sądzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 N:Oryginalny i ciekawy "Chodźmy po złoto". A:Rockman , no cóż na pewno oryginalny. S:Pony gitar hero yay - podoba mi się jak najbardziej na +. U:Znam z offtopu, fajny User. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 (edytowany) N: Kojarzy mi się z krasnoludzkimi kopaczami. A: Max Cavalera S: Rockowa Inkie. U: Gold jak to Gold, prowadzi dział Pinkameny, a tak... To niewiele o nim wiem. Edit: Wyprzedzony N: Obstawiam, że masz na imię Kamil, twoją ulubioną liczbą jest 94 i pochodzisz z Polski. A: Pinkie jak to Pinkie, przeurocza jak zwykle. S: Kilka linków U: Jest fanem Pinkie, musi być fajny Edytowano Październik 16, 2014 przez BezimiennyKot 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 N: Bardzo kojarzy mi się z pierwszym nickiem Kruczka. A: Um... śmiechowy. Pewnie z painta S: Borze, te psy są już wszędzie >.> Ale jako, że sama miałam fazę to przyznam, że urocze :3 U: Nie znam, nie oceniam. Widać, że Saj, Cass i Beret pewnie go wciągnęli w twórczość LupisVulpes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 N: Podoba mi się, taki "mangowy". A: Również z tej samej kategorii, lecz nie znam tej postaci. S: Szkoda, że czarno-biała, ale może być. U: Jeszcze nie gadaliśmy razem, ale widać że osoba aktywna na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 N:Niezmienny jak u mnie , jak najbardziej na +. A:Gif z Księżniczką Luną. S:Gif z księżniczką Celestią- dla równowagi. U: Znam, podobnie jak jak prowadzi quiz i dużo fajnych zabaw. . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 N: Kamil !! Niczym mój brat A: Imprezowa Klaczka ! S: Rarcia i Pinkie U: Nie znam ale będzie miło poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 N: Dość oryginalny, ale chyba pierwszy raz widzę. A: Nie wiem co to za scena i z jakiego filmu pochodzi. S: Dość ruchliwa jest. U: Nowa Pegasis na forum, którą witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 N: Od zawsze taki sam, i niech się nie zmienia A: Bardzo fajnie zrobiony gif z Luną S: Ładnie wyszła ta falująca grzywa :3 U: Hehesz chyba nie miał okazji porozmawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Nick: Hehesz jest mały i fajny :3 Chyba na tak, choć jest coś co mnie w tym nicku niepokoi D: Avatar: Chińska baja ale fajny wyraz twarzy, Krucze aprobuje Sygnatura: Fajny gif, głównie dlatego że są kotki :3 No i znak, że autorka JI na 100% (Jarzębić Inkwizycję) User: Nie znam, ale nagroda jest, punkty warna so. Przebojowa Heheszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się