Wujek Tadek Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 N: Nie rozumiem A: Zaczepisty,z astanawia mnie, kto w nim jest... S: Pinki cuteness overload U: nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 N Kojarzy mi się z jakąś grą A ZUa Trixie S Lyra wśród jakichś odłamków! Fajnie to wygląda U Widuję go w zabawach bardzo często Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 N: Z czymś mi się kojarzy, ale nie jestem pewny z czym :-/ A: Lyra + socks = hnnnnggg S: Dwa oblicza Pinkie (wole pinkamene ) U: Nie znam za dobrze, choć tu i tam widuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 N: Pawlex A:Bardzo fajny ^^ S: Epicka xD U: "Bracie z innej matki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 N: Future Pony. Dobry. Bardzo przyszłościowy A: D'AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW S: D'AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW x2 U: Często widzę na forum ale nie było jakoś okazji się poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 N Pieniądze, wszędzie po prostu A Derpy listonoszka! S Linki do własnych tłumaczeń. Fajnie U Nie znam go jakoś specjalnie, ale wydaje się być bardzo w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 N: Tak, tak kojarzy mi się z Bell'ą (nie z tym ufo ze zmierzchu) z pięknej i bestii A: Szczerze wolałem poprzedni, ale to też dobre. Mam to zdjęcie na kompie S: Do niej mogę tylko dodać podsumowanie, nie warto śmiać się dla kogoś, grunt to uśmiechać się dla samego siebie U: Tak jak wspominałem kobieta renesansu jeżeli chodzi o avki i w ogóle super dziewczyna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Nick: Z niczym mi się nie kojarzy jakoś, ale zły nie jest. Avek: Często je zmienia zauważyłem, jednak ten mi się podoba ;d. Sygna: Poleca pewne opowiadanie ja niestety średnio je lubię, można zauważyć także klimat świąteczny w niej. User: Czasem go widuję, ogólnie nic do niego nie mam ale wydaje się okej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Nick: Pit z Polski Avatar: Las w śniegu ^^ Sygnatura: Też Ci życzę wesołych świąt. User: Spoko. Nie mam zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N: Elizabetta. Tak bardzo podobny do imienia miłościwie nam panującej Jej Królewskiej Wysokości Elżbiety II - lepiej się już nie da. S: Przeuroczy biały wilk/wilczyca. A: Rainbow Dash przedstawiona w zdecydowanie anielski sposób. U: Widuję na SB, ale nie miałem przyjemności poznać bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N: To mi się kojarzy z dwoma rzeczami, z walutą i psem mojego dziadka, który maiła na imię Dolar. A: Derpy z listami w pogoni za motylkiem-urocze awwwwwww! S: Nie mam pojęcia o co chodzi na tym obrazku, ale niżej widać, że zajmuję się przekładaniem FF na "nasze" i nie tylko. Czytałem to tłumaczenie "Twilight Discovers Wikipedia" i mogę śmiało polecić. U: Rzadko widuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N Nie wiem, chyba z czymś mi się kojarzy A Spike w garniturku, elegancko S Zdziwiona Fluttershy i link do youtube'a U Nie znam o, rzadko spotykam nawet tu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N: Wywołuje skojarzenia z bajką "Zuzia i Hultaj". Nie pytajcie dlaczego bo sam nie wiem A: Byłobyż to truchło? S: Ying i Yang w różowo-chaotycznie-zabójczej wersji U: Widuję na SB i wiem, że działa w radiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulquiorraschiffer0420 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Nick kojarzy się z kasą Derpy zawsze spox Ciekawa i Intrygująca Nie znam ale niech będzie 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N Mam skojarzenia z ultra wiewiórką A Rarity woła o pomstę do nieba ^^ S ... U Nowy, a już ma 17 postów :twilight9: Szybko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N. Ma coś wspólnego z Pinkameną xD A. Ma Calamitiego z Fallout: Equestria S. Wieczna jak...jak...Celestia? U. Sympatyczna i ma 338 postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N. Bardzo miło się kojarzy z jakąś spokojną muzyczką A. Swiąteczny Oc: sam oc ładny, ale awatar mało oryginalny (bez urazy ) S. Soooo Cuuuute *.* U. Pierwsze widzę, ale wydaje się miła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N. kojarzy mi się z LOL'a A.słodka flathershy ze słodkim ciasteczkiem aż na samą myśl robię się głodny S. ooo słodziutka flathershy jest awesome :DDD U. nie za bardzo znam ale już wiem że jest fajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N Pewnie coś oznacza, ale nie mam pojęcia co A Osobiście nie przepadam za humanizacją, ale te mangowe wersje są świetne S Santa Dash - ładne U Niestety nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N: djsound, fajny. A: Lyra :3. S: To co wcześniej. Lyra :3. U: Wydaje się być miły, poza tym lubi Lyrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulquiorraschiffer0420 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Kojarzy się z jakąś Hinduską potrawą. Lyra - Lyra zawsze spox Oryginalna ta sygna. Mało znam więc standardowo 9/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N: Um... Długi A: Rarity zawsze spoko S: Pingwinki <3 U: Kompletnie nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N Nie mam pojęcia od czego to może być, ale brzmi sympatycznie A Soooo cuuute S Nie wiem czy Fluttershy bawi się w klimatyzację, czy zraniła się w skrzydło... tak czy siak aż prosi się o przytulenie U Jest mi znana, z tego że nie jest mi znana... kurde ja tu nikogo nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N: Krótki, acz konkretny. Kojarzy mi się z pewną bardzo silną, rudowłosą dziewczynką z bajek. A Flutterka z ciasteczkiem! Niom S Fluttershy machająca skrzydłami U Wydaje się bardzo miła. No nie...a chciałam cię wyprzedzić... N DJ Dźwięk...spoko A Lyra szczerząca się... S Ładna parafraza, świetne opowiadania U Bardzo uprzejmy i sympatyczny. Pisze świetne historie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 N-przypomina mi się silent ponyvile A- nie wiem skąd go masz ale fajny S- Pinki i pinkamena Yay !! U- niestety nie znam ale mam nadzieje że to się zmieni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się