Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 N:Mało oryginalny A:RD na jakimś widoku...nawet nie jest zły S:Malutki SonicRainbow,not bad U:Znam jedynie z widzenia,wydaje się być spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 N: Octavia pozdrawia. A: Stahp. ;___; S: Ty zUo. Przez ciebie chce wiedzieć z czego ten gościu jest. ;_; U: ,,Princess Obama Fan." Tez sobie wrzucę na profil. A user jest naprawdę fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) N: Oregiganainalny A: Wilk ze wścieklizną, fajnie. S: Vinyl Vinyl Ewłyłer. U: Lubi Księżniczkę Obamę... Dogadamy się! Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 N:Wakacje w Somni 20% zniżki ;_; A:Cze(ch)lestia w pełnej okazałości S:Ave Obama,Obama,Obama,Obaoabaobaobamaaaa~ U:Jest fajna,miła,pomysłaowa...i ogólnie kul Przez ciebie chce wiedzieć z czego ten gościu jest. ;_; To jest 2p Ameryki z Hetalii (No kto by się spodziewał!),czyli jego alter ego.Żaden z postaci 2p nie wystąpił w żadnej mandze ani anime,jednak są prowadzone blogi na trumblrze z tymi postaciami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 N: Pani Hrabino Oktavio jaki ma pani piękny kapelusz A: Koleś który dostał tam gdzie słońce nie dochodzi.. S: Ten sam koleś tylko chyba o kilka lat młodszy, też fajnie! U: Mam w planach popisać kiedyś z tą userką ! Jest super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) N: Insomina, znana i poważana xD A: Princess Celestia (podobna do mojej ) S: Z podpisem i fajnym kucykiem, którego chyba kojarzę, ale imienia już nie. U: Spoko userka, znana mi głównie z tego działu, ale to nic i tak fajnie się rozmawia tutaj xD Edit: rzadko dostępny na gg przez co nie mam okazji porozmawiać. Jestem zawsze na gg, czasami jedynie na "niewidocznym", ale jestem, jak coś to pisz, ja odpiszę... Pozdro xD Edytowano Sierpień 30, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 N: BiP ! Beeep! (ciekawe kto załapał) A: Bananowa księżniczka ^^ S: Beauty and Geeks wersja pony. U: Były różowy, rzadko dostępny na gg przez co nie mam okazji porozmawiać. Prócz tego jest super userem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Nick: Muzyczny, tęczowy i ogólnie odlotowy. Cud miód malina, polska dziewczyna. Avatar: Narzeczona Tarretha Całkiem spoko, Humanizacja Celestii, miła dla oka. Sygnatura: Najlepsza z poprzednich, ten mały podpis sygn by me też uroczy. User: Udziela się trochę w moim dziale co plusuje, szybko rozgościła się na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 N: Daffy... (daleki kuzyn Scootaloo) A: No wiesz... S: Ciekawe słowa xD U: Spoko kaczka user, fajnie się gada, lecz ostatnio się coś mijamy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 N: Cały fandom w jednym nicku. A: ,,I herd you like bananas" S: Zawsze ta sama, zawsze cool. U: Spoczko user. Jakoś jeszcze nie miałam okazji pogadać ale wiem ze jest fajna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 N: Czad, kojarzysz mi się z pastą do zębów A: Wilk który dostał skrętu kiszek. S: Jack! Vinyl! Octavina! U: Nie znam, chyba fajna userka skoro ma tyle zaczepistych linków na profilu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) N: Insomnia (pl. Bezsenność)... Ciekawe czemu akurat taki nick A: S: (chyba się powtarzam) U: Nie znam ale ma w avatarze Fluttershy wiec ma u mnie plusa Edytowano Sierpień 30, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 N:Internetowy.... A:Słitaśnie szczęśliwy Oc,łaj not? S:Szeksiaste kuce...not bad U:Nie znam,nie rozmawiam,czasem w off-topie widzę,wygląda na miłego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 N: Octavia... (jedna z moich ulubionych klaczy) A: Spoko, ale nic więcej nie wiem o nim... S: Ta sama tematyka co awatar. U: Znana mi od dawna Pegasis, głównie z tego działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) Nick: BRONIESiPEGASIS czyli BiP, albo BEEP, albo klakson Avatar: Eh... So good. Ma podobny gust w avatarach S: Sygna jest the best. Ściągnąłem ją na pulpit w fonie xD U: Bardzo miły Brony, znany mi głównie z tego działu. Miło się z rozmawia, wymyśla ciekawe rzeczy Ogólnie spoko user Edytowano Sierpień 31, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 N: Kojarzy mi się z Ahmed. A: Omnomnomnom. Marshmallows. S: Luna vs. Karaluch. Mogę teraz umrzeć w spokoju. U: Jakoś nie widzę zbyt często na forum, ale w grach się udziela. Wydaje się być miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 N: Oryginalny... Nie wiem co jeszcze dodać A: To coś na mnie patrzy ;_; S: Minecraft'owy spoiler U: Nie znam, dosyć często widzę ją w offtopie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) N: Bez tych cyfr byłby lepszy. A: Całkiem spoko uśmieszek. S: Za bista, lubię takie rzeczy U: Z tego co wiem, to lubisz gry komputerowe. Pamiętam jeszcze jak się przedstawiałeś na forum. Edytowano Sierpień 31, 2013 przez LungTai Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Nick: Nie kojarzę z nikąd takiej nazwy, więc być może oryginalna, a jest to plusik. Avatar: Wajnyl Skracz, mam ją powieszoną na ścianie (w postaci rysunku, nie że jej głowę nad kominkiem), świetny art. Sygnatura: Normalnie kuc, tylko że on bierze i leci po forum. Całkiem przystępne, ale avatar lepszy. User: Nie znam, pierwszy raz go tutaj widzę w offtopie ( i dobrze stary, pełno tu debili). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) Hue, znów cię oceniam. Nick: Nie wiem czy dobrze kojarzę, jak coś to mnie zhejtujcie, ale przyszło mi na myśl połączenie Looney Tunes z Southparkiem... Av: Yyy...Archanioł Flutter? Lel. Sygna: Sooooooo....zbiór cytatów i parę linków do twórczości, ciekawe, aż potem sobie przejrzę. User: Co dużo gadać, na pewno aktywny/a w offtopie, ale poza tematami nie dane mi było chyba jeszcze z nim/nią pisać Edytowano Sierpień 31, 2013 przez Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) N: Spider. A: Włosy wyglądają jak kolce. Seems Legit. S: Znów to samo okropieństwo. Nie obchodzi mnie z jakiego to anime. Anime jest okropne. Więc cicho tam. U: Nie znam. Zadko kiedy go widzę. Edytowano Sierpień 31, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 N: Kojarzy się z ciszą lub z imieniem Maja A: Wygląda jak wilk. Ponadto... Psychiczny wilk. S:Jack Sparrow przykuł moja uwagę. U:Osoba którączęsto widuję na forum jednak nie jestem w stanie o niej nic powiedzieć. Wygląda na to że lubi wilki za co + Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 N:Willa Sebastiana Kruków,not bad A:Jej Oc w ciekawej fryzurze S:Angry Trixie is angry ;____; U:Nigdy nie miała okazji z nią dłużej porozmawiać,ma talent i rysuje tylko w "mhrocznym" stylu,miałam przyjemność robić z nią AT c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Nick: Mrs. (PANI, jak ładnie to podkreśliła, choć niektórzy nadal mylą jej płeć ) Octavia, zakładam że wzorowała się na postaci z serialu, ale nie ma pewności. Avatar: Trałbel mejker, chłopek, z anime (anime to anime) Całkiem przystępny avatar, ocena pozytywna. Sygnatura: Spam powyższym, po prostu obpełza całą sygnę. Oprócz tego twórczość Oktawki, ask (typowe ), Dziwny link, który otwierałem wiele razy, oraz zapytajka. User: Całkiem nieźle komponuje się ze swoim szczurem, Pani offtopu, dzielnie dzierżąca berło lekkiego spamu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 N: Zmieniany tak często, że nie nadążam A: Tutaj podobnie, nie nadążam chyba nawet je wszystkie zobaczyć, ale te co widziałem są dobre! S: Tutaj spokojniej, ciekawy tekst xD U: Spoko moderator, który ostatnio ucichł na gg, ale to jedna z moich zaufanych ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się