Maisha Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) N: O właśnie, muszę jutro pozbierać maliny z ogrodu. Dobrze ze przypomniałaś. A: Szkoda ze nie ma źrenic, ale tak ogólnie jest spoko. S: Tyle tego ze aż nie chce mi się czytać. U: Spoko userka. Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 N Pierwsze co mi przychodzi na myśl to Armin Van Buuren pres. Gaia - AishaA Why so serious? Come on! Smile!S Najlepszy pirat wśród kombinatorów i najlepszy kombinator wśród piratów!U Znany z widzenia. Tak to jest jak nie czyta się wielu postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 N: Nie mam skojarzenia, więc oryginalny. A: Niech Tavi się uczy, życie to nie tylko orkiestra, wuby także fajny S: Link do nonsensopedii i słodki obrazek :3 U: Nie znam bliżej, ale sprawia pozytywne wrażenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 N: z moim ulubionym przedrostkiem i A: oczka S: Luna U: Nie znam zbytnio ale wydaje się być ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Nick: Brain, mózg kooperacji. Brainiac, serial na Discorvery Science, lubię ten serial, więc 9/10. Avatar: Call of Duty, grałem w to trochę u kolegi, dobra gra powiadam, dobra gra. 8/10 Sygnatura: Kurczak z bronią? W sumie musi się jakoś bronić przed napadem murzynów głodnych na skrzydełka z KFC. 8/10 User: Kojarzę typa, fanatyk Kal of Djuta. Pozytywnie kojarzę, nie zaśmieca forum głupimi komentarzami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Nick: jak już mówiłem, uwielbiam Daffiego Avek: Nowy, aczkolwiek przystający. Sygna: już mówiłem U: W porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 N:Ciekawy...chyba oglądałam kiedyś ten serial z bratem.... A:Nie wiem kto to,ale nawet nawet S:Rarity chyba się zdenerwowała... U:Nie znam.Zdaje się być w porządku.Wiem jedynie,że lubi grę Call Of Duty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Nick: Już chyba kiedyś starałem się go w jakiś sposób podsumować. Nie spotkałem go gdzieś indziej. Mi osobiście się podoba, jako że lubię owoce. Avatar: Naprawdę bardzo ładny, choć smutny. Ciemność pochłaniająca klacz pegaza, niestety nie wiem, kogo. Dobry wybór. Sygnatura: Ciekawe cytaty. Mimo, że żaden nie pochodzi od postaci istniejącej. Stampy z anime, bo w końcu jest się fanem. I linki. Użytkowniczka: Odrobinę zakręcona, choć chyba najgorsze już minęło. Nie poznałem jeszcze, więc oceniam tylko z wrażenia wstrzymując się przed pełnym osądem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 N: No jet sobie po prostu Tomkiem A: Pewnie flaga komunistyczna,w ogóle - pasuje do tego usera S: Cytaty, prosta ale fajna forma sygny. U: Raczej nic złego nie mam o nim do powiedzenia, Jest ''spoko'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 N: Raper z HG lub po prostu cudny zwierzak prosty, konkretny - taki ma być! . A: Sympatyczny ^^ fajna grzywa, fajne gugle, fajny szalik - fajny av . S: Fajne śmigłowce :3 i fajne OC :3 . U: Reasumując - fajny user . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 N:Oryginalny.Nigdy nie widziałam na innym forum. A:Uroczy avatar z Sweetie Bot Belle S:Zawsze lubiłam uśmiechniętą Lunę(a tu właśnie taka jest).Jest wtedy taka urocza. U:Nie znam za bardzo,ale zdaje się być sympatyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 N: Wolałam kiedy było bez -chan. A: Blondasyyy. S: Lubię stampy, ale te są wyjątkiem. U: Spoczko user, mam wrażenie ze nie lubi Mrs. Octavii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 N:Indyja mode on A:Mam wrażenie,że to właśnie ON mi zarąbał moje LSD...to ciekawe... S:What does a Sparrow say?You suuuuuuuuuuck U:Jedna z fajniejszych userek na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) N:Średnio oryginalny,ale ładny A:Dobrze pamiętam,że miałaś go przed moim banem? S:Ten diabełek jest uroczy(dyrektor szkoły chyba mi tego nie wybaczy) U:Jest w porządku.Ostatnio się nie dogadujemy za bardzo(tak mi się zdaje),ale chyba nie skończy się na tym,że się pozagryzamy.Za czasów mojej niekumatości spamowałyśmy chłopcami w sukienkach. (pamiętasz to?) Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez Malinusia-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 N: Chan - zwrot grzecznościowy używany w Nippon, więc pewnie ta osoba się tym interesuje. Malinusia - nie wiem, lubi maliny? . Nawet ciekawy ^^. A: Jakieś anime, nie znam, żółto tu S: Cytaty, znaczki, linki - taka klasyczna sygnatura ^^ . U: Nie znam osobiście, ale wydaje się być miła i na poziomie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Za czasów mojej niekumatości spamowałyśmy chłopcami w sukienkach. (pamiętasz to?) Pamiętam xd Teraz pewnie byśmy dostały z 6 punktów ostrzeżeń N:Kojarzy mi się z jakimś programem muzycznym A:Jaka słodka ta Sweetie S:Ten water mark wszystko psuje ;-; U:Spoko user,wydaje się być ogarnięty no i...no i oglądał fakty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 (edytowany) N: Skoda Octavia ? Nie, raczej wątpię żeby o to chodziło, tak czy siak spisuje się nieźle. A: Już kiedyś widniał na forum, ale nadal nie wiem kto to jest. S: hmmmm... U: Nasza forumowa lodówka (cokolwiek to znaczy ) Sympatyczna userka Edytowano Wrzesień 27, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 N: Bardzo dobrze mi znany. A: Kul awatar. S: Nie jaram się za bardzo militarnymi maszynami ale i tak to jest lepsze niz to co w szkole uczą. U: Spoczko user. Juz nawet nie mam pomysłu co napisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 N: Niby dobrze znany, ale pomylić dałam radę. A: Fajny, fajny... Ale narysuj nowego wilkoszczękołapa. Takiego w agonii, jak z podręcznika do angielskiego. S: Z dodanym nowym elementem. Nie mam pojęcia z jakiej to... gry? Ale wiem, że często jej używasz. U: Rysuje w podręcznikach więcej ode mnie, smutek milennium. Ale ja jeszcze wrócę, to nie jest moje ostatnie słowo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 (edytowany) N:Zawsze mi się z Luną/NMM kojarzył A:Nawet ładny S:Szczerze...wolałam poprzednią U:Nie znam.Zdaje,że lubi muzykę typu metal itp. Pamiętam xd Teraz pewnie byśmy dostały z 6 punktów ostrzeżeń A szkoda bo chętnie bym powtórzyła xd Edytowano Wrzesień 28, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 N: Maliny to bardzo dobre owoce. Bo o owoce chodziło, prawda? Prawda? PRAWDA? ;___; A: Anime i manga to zło, ale awatar sam w sobie nawet, nawet. Może przez to że zabawnie wygląda. S: Trochę przeraziło mnie, że rozpoznałam dwa anime z tych znaczków. Jako mistrzyni romantyzmu nie zatwierdzam. U: Nawala tymi chińskimi bajeczkami (;D) gdzie popadnie, ale chyba nie mam możliwości się bardziej doczepić, bo sama nawalam gdzie popadnie Megadejwem. Miło mi poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 N: Ciekawy, jeszcze nigdy nie widziałem. A: Pewnie jakiś sławny gościu, ale ja go nie znam.( tak, tak spłonę później) S: Fajny gościu, sygna mi się podoba U: Wpadam czasem, na pewno lubi mocną muzykę, na forum jest całkiem spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Nick: W szkole mialem takiego jednego, byl gruby, niski i nosil okulary. Avatar: Widac nawiazanie do lotnictwa, ciekawy. Sygnatura: F16 i inne fachowe pojecia, zamilowanie do zelastwa. User: Dowcipnis, lubi rzucac linkami w statusach, spoko czlowiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 N: Daffy, Daffuś, Dafunio, Dafuniek. A: S: AM I A WIZARD? U: Fajny gość. Dobrze sprawuje się w roli awatara Cadance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 N: Majsza, Majszunia, Majszen von trajszen. A: Te! Yoda! Znalazłam twoją lisiozmore! S: dA - Ał, zabolało Majszowe rysunki - Ała!, boli Magiczny link - Uzdrawiacz! 100/100 Stamp - Eq! You suck - Dead. U: Nie znam, jedyne co mogę o niej powiedzieć to to, że spędza w offtopie bardzo dużo czasu, ma na profilu filmiki które śmieszą mnie i moją mamę oraz wspaniały talent! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się