WilczeK Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N: Malinusia od maliny, taki słodki, trochę zbyt A: Jakiś Dres-anime S: ,,Panora hearts'' ? Nie wiem co to, ale wygląda jak reklama. U: Widuje dość często, fajna,dobra userka, choć czasem katuje anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N Mój OC podpowiada, że pochodzi od imienia i nazwiska. Też tak chciałem, ale "Pawjan"... sami rozumiecie A Sympatyczny OC, który zapewne zna RD i nie raz jedną ze swoich maszyn wykonał ogłuszający Sonic Boom.S Fantastyczny art (wycinek tapety?) oraz kilka linków.U Mimo, że nie znam, to jako forumowy fan lotnictwa wyróżnia się (na plus) z grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N:...kojarzy mi się z jakąś muzyką.... A:Czyżby Vinyl ostrzygła Octavię? S:Widzę,że Cadence czyta Twilie i Shining'owi książkę U:Kojarzę z widzenia.Często miał fajne sygnatury związane z muzyką i kucami.Za pewne dobrze się spisuje jako avatar Dj PON-3/Vinyl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N: Owoc lel :I A: NAEGI-KUUUUUN S: Coś słyszałam o tym animcu U: Kojarzem :TNIE WCALE NIE NAPISAŁAM TU TYLKO DLATEGO ŻE ZOBACZYŁAM ŻE AVATAR Z NAEGIM NIEEEEE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N: Nieee, wcale. A: Eeee.... S: Eeeeeeeee? U: Mimo ze ma dużo postów, widzę po raz pierwszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N:Namaste? A: S:Tak bardzo artystyczny nieład U:Ossom usere która wielbi TF2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) Nick: Oryginalnie, pozytywnie, cud miód malina i palce lizać. Avatar: Niezmienny, kochany, psychiczny, matko, jak ja cię lubię za ten avek. Sygnatura: Linki, motywujące "You suck" i cudowny Jack Sparrow. User: Mam w znajomych, lubi aktualizować status, fajnie rysuje, lubię te wilczko coś. Octavia: Nick: Mrs Octavia, Octavia mało oryginalnie, ale ładne podkreślenie płci w formie Mrs. co niektórym myli się z Mr. Avatar: Stary, została przy tym, nie mam pojęcia kto to, ale anime a anime gardzę. Sygnatura: Tęsknie za Troublemakerem :( User: Dobra towarzyszka do rozmów na PW, spoko userka, znana spamerka. Edytowano Październik 6, 2013 przez Daffy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Nick: Kaczka. Avatar: Nie wiem kto to. Sygnatura: Kaczka. User: Znam bo z sb, chce ode mnie skina w LoL-u. Chyba miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 N: Yargolek... hmm, brak pomysłów co do przypuszczalnego pochodzenia . Na pewno oryginalny ^^ . A: Śliczna i słodka Cadance . S: Jakieś anime z jakąś postacią, zegary w tle - ciekawe. U: Spoko user, którego widuję przede wszystkim na sb, nie prowokuje, bardzo miły . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Nick: imesh. I mesh. Ja mieszanina. Najwyraźniej jest mieszaniną. Avatar: ŚLICZNY KAŁAJ KUCYK Sygnatura: Podwójny fun! User: Czasem go widzę na sb. Witam go. Odwituje się, jest miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) N: Nie ogarniam. A: Cadance autorstwa Mrs. Octavii zawsze spoko. S: Trochę dziwna... Ale ma swój urok. U: Nie widzę za często, więc się nie wypowiem za bardzo. Edytowano Październik 6, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 (edytowany) N:Kojarzy mi się troszkę z jakimś japońskim imieniem A:Przywykłam już do niego,ale wciąż się go boję... S:"You suck"...jak to motywuje ._. U:Gra w TF2.Ma strasznie pokręcony profil...co dodaje mu trochę uroku.Średnio się dogadujemy,ale mam nadzieję,że to się niedługo zmieni. Edytowano Październik 7, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Nick: Malinowo. Lubię maliny. Avek: Nie wiem czemu ale przypomina mi Włóczykija z Muminków. Sygna: Linki. Dużo linków. I jakiś cytat. Anime. Lubię anime. Użytkownik: Nie znam. Lubię ją bo maliny i animy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 (edytowany) Nick: W jakiś nieodgadniony sposób wzbudza we mnie skojarzenia w wspaniałą grą, jaką jest Mount&Blade. Avatar: Ładny, ktoś się postarał, ale tak na mój osobisty gust nieco przesłodzony. To chyba właściwość kucyków. Sygnaturka: Obrazek z jakiegoś anime. Nie znam się na tym, więc przykro mi, nie jestem w stanie nic powiedzieć. Przynajmniej nie cytaty. Użytkownik: Nie znam go osobiście. Może kiedyś będzie okazja, kto to może wiedzieć. Moją najładniejszą sygnaturkę musiał, cholera, pokolorować na taki zgniłozielony kolor... Edytowano Październik 7, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 (edytowany) N: Czasem nie trzeba wymyślać nicku, bo prostota się wyróżnia. A: ,,Wznieśmy rządy, wprowadźmy komunizm'' ? (jeżeli jet to komunistyczna flaga) S: Kilka optymistycznych cytatów. U: Porządny i stalowy user, zdecydowanie + Edytowano Październik 7, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 N: WilkU, ciekaw jestem czy jest on efektem zamiłowania do tych wspaniałych stworzeń... A: Świetny OC'ek, jeżeli sam zrobiłeś ten avatar to masz mój szacunek, świetna robota. S: Link do galerii oraz OC U: "Wrodzona miłość do maszyn" - widać to, wspaniała pasja... Cenię sobie ludzi z pasją. Poza tym user bawi się w airsoft oraz jest aktywny na forum . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 N: Eternal. Aj dont now, ale jest fajny. A: Zebra. Zebry są spoczko. S: wow. U: Ostatnio trochę częściej widzę na forum. Fajny user. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 N:Namaste Gazaimasuu (lol,łącze 2 języki) xD A:Psycho Paaaaaaaaarty! S:Dance in Space,o mordy z TF2 U:Kul ale leniwy pipul Fangirl TF2...z tytułu wynika że jestem czymś Pyro podobnym (BARRELS?!JAK TO SIĘ ODMIENIA?! D:< ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 Nick: Tavusia, Tavi i wszystkie inne zdrobnienia No i jeszcze taki kuczyk i samochód i pewnie inne różne rzeczy Avatar: Hetalia jeżeli się nie mylę, I like it Sygnatura: Hetalia i linkiii. User: Bardzo miła, pozwoliła użyć swojego rysuneczka jako awatar na forum, lubię ją :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 N: Moim zdaniem, bardzo nowoczesny i mało popularny przy czym szlachecki (jeśli coś wam tu nie pasuje to powiem że za dużo dziś się najarałem..) A: Cadence is owesome S: Nie znam się na anime więc nie będę nadbyt komentować więc powiem że fajna O: Nie znam tej osoby bardzo dobrze gdyż nie zamieniliśmy ani słowa więc posłużę się opinią ogólną...[5 min później] Po krótkich przeczesaniach oznajmiam że od 1 do dziesięciu Yargolek, moim zdaniem zasługuje na 8+/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 N:Hmm...przez te "de" kojarzy mi się z Francją ale nie teraźniejszą tylko z około 18 wieku.Może jeszcze dodać do tego "Hrabia"? A:Dat szeksi plot! xd S:Chciałabym to przeczyta ale za małe literki ;_; U:Widuje w offtopie i czasem w sesjach,wydaję się być kumaty i miły.Chyba umie gotować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 N:Oktafia...nic mi do głowy nie przychodzi... :/ A:Nie ma to jak sweterek/kołderka/kocyk zrobiony z flagi Islandii? S:Nawet ładna,ale trochę za jasna dla mnie. U:Co tu mówić...Uwielbia Hetalię ,ma obsesje na punkcie Islandii i ogółem krajów Nordyckich kocha Islandie.Pewnie nie pamięta czasów,kiedy zrobiła mi rysunek z moimi OC... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 N: Malinusia,Pewnie od maliny ale co ja tam mogę wiedzieć. A: Nie wiem czy to facet czy kobieta, ale sam rysunek jest całkiem całkiem. S: Czy ten gość przypadkiem niema na sobie zbyt dużo ciuchów? U:Miła userka + ogarnęła już liczbę wypuszczanych przez siebie statusów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 N: Taki wilk z dodatkową literą U. Średnio oryginalne, ale nawa mi sie podoba. A: Bardzo fajny i uroczy. S: Za każdym razem jego sygnatura jest związana z maszynami, lub helikopterem. Ale fajne są te obrazki. U: Trochę go znam i mogę powiedziec że fajny z niego gość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 N:Hmm...na pewno oryginalne A:Poważny Neon Light S:Świetni cytat,taki prawdziwy U:Fajny user,lubi tańczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się