Shine Star Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Dziewczyna nie wiedziała co robić ani co powiedzieć podczas tej chwili ciszy. Gdy usłyszała wreszcie głos chłopaka spojrzała na niego od razu. - Tak? - spytała go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Zack zacisnął pięść i zęby. Nie, to jeszcze nie czas. Ani miejsce. - Boisz się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Thera spojrzała na niego zdziwiona. - Boję się? Czego? - spytała nie wiedząc, o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 "Szlag. Chyba tylko ja za dużo myślę." Zack rozluźnił się i uśmiechnął nieznacznie. - Właściwie to nieważne, tak zapytałem - powiedział miło chłopak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 - Ale wytłumacz. Czego mam się bać? - poprosiła go patrząc się na niego. - Zacząłeś to skończ - dodała z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 "Myśl cepie, myśl." Zack objął ją jeszcze czulej ramieniem, jakby obejmował najcenniejszą rzecz na świecie. - Jutra. Przyszłości. Tego co i jak będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Issei spojrzał na chłopaka. -No nie wiem czy wiesz co czuję. Ale nic. To dzisiaj ten rekonesans?- zapytał.-Tak. Kean mi powiedział.-wytłumaczył. Tym czasem Kean wyszedł ze szkoły.- Uszanowanie parce.-powiedział do Thery i Zack`a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Przyszłości? - spytała zdziwiona. - Myślałam, że masz na mysli coś innego. - powiedziała. - Ale... sama nie wiem, czy się boję. Przyszłość to przyszłość. - dodała. Słysząc Keana zawstydzona odwróciła głowę. "Ale my nie jesteśmy razem..!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Emi spojrzał na Dave'a zdziwiona. - Przecież mogłeś mi powiedzieć... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Ale bałem się... że przez to stanie się coś przez co przestaniemy być przyjaciółmi. - powiedział i westchnął cicho. - Nie widziałem innego wyjścia jak siedzieć cicho. - zażartował, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Felix został wcześniej w tyle, bo musiał pilnie zahaczyć o łazienkę, by coś sprawdzić, a kiedy upewnił się, że wszystko z nim w najlepszym porządku, wyszedł na zewnątrz. Gdy tylko zobaczył Zacka obejmującego ramieniem Therę, skrzywił się z czymś na kształt niesmaku na twarzy. - Znów nawet nie zauważyłeś, że mnie nie ma za tobą - powiedział udawanym oskarżycielskim tonem do Zacka. - No wiesz co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Na słowo "para" Zack spuścił głowę, wciaz jednak tuląc Therę. - Nie wybiegajmy za bardzo w przód, Kean. - chłopak uśmiechnął się nieznacznie. Nagle dołączył Felix i jak zwykle oskarżył Zacka że o niego nie dba. -Zauważyłem. Po prostu nie czekałem w szkole, bo wiem że i tak mnie znajdziesz. - Zack zaśmiał się - Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś, przez ostatnie trzy lata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - No tak, zapomniałem, że powinienem przyzwyczaić się do zapominania o mnie. - Wygiął usta w smutną podkówkę, ale zaraz zrobił normalną minę. - Spoko, tak tylko się czepiam. Jakieś plany, co? Idziecie gdzieś? - Schował ręce do kieszeni spodni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 (edytowany) -Taaaak, ale to wieczorem. - uśmiechnął się do Thery - W sumie, jak już jestem ja, Ty i Kean, to wypada dogonić Almura i Isseia, co by z nimi omówić ekhem...rekonesans. Edytowano Kwiecień 26, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się do Zacka. - Tak, czemu nie. - powiedziała patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Najprawdopodobniej - odpowiedział, wdzięczny za zmianę tematu. - Choć szczegóły trzeba jeszcze omówić z pozostałymi. Przydałoby się do nich wrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - No spoko, więc nie stójmy sobie tak w miejscu jak kołki tylko chodźmy do nich, bo jak gdzieś się dalej się rozejdą to będziemy musieli ich szukać dłużej. - Felix kiwnął głową, po czym ruszył się z miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Emi zaśmiała się. - Głupek z ciebie... - mruknęła. - Nic by się takiego nie stało~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 -Wybacz Thero... - Zack wstał, przytulił ją długo i czule, przesłał niewidzialnego buziaka i powiedział cicho - będę pod Twoim pokojem, najpóźniej o 19.30. Dobra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Wiesz, jeśli coś zmieniło by nasze relacje dla mnie było by kiepsko, w końcu jestem ślepy, trochę trudniej nawiązać znajomości jeśli nie wiesz z kim rozmawiasz. - powiedział wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - No tak... - mruknęła. - No ale nie masz się teraz czym przejmować~ Wszystko super~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Felix obejrzał się, czekając czy reszta towarzystwa ma zamiar się ruszyć i pokręcił tylko głową zrezygnowany, widząc te czułe pożegnanie. No dobra, bardzo poganiać nie będzie, ale i tak nie wyglądał na zadowolonego. - Jakieś pomysły, gdzie oni mogli pójść w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Dziewczyna zawstydziła czułym gestem Zacka. Uśmiechnęła się do niego i wstała. - Poszli w tamtą stronę - wskazała na lewo i spojrzała na Felixa. - To do zobaczenia. - pożegnała się i ruszyła do mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 -Dzięki. - uśmiechnął się do niej. - No Felek. Rusz się, rekonesans sam się nie zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 - Spoko - powiedział krótko i dość sucho do Thery. - Pfff, też się rusz, bo jak na razie jakoś się do tego nie palisz - prychnął tylko do Zacka i ruszył znowu, w stronę wskazaną przez dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts