Mephisto The Undying Napisano Maj 1, 2015 Autor Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) ((Serio? Próbujesz opisać sytuacje Lucjan? To jakby nie było moje zadanie... w takim razie)) Nim Issei i Kaen wyszli ze szkoły poczuli potężny cios w łeb. Cios wyprowadził nie kto inny jak, Pan Śmierć, dyrektor placówki. - Co wy tu robicie? - zapytał, nie brzmiał strasznie, brzmiał głupkowato, jak zwykle. - Ta, to sporo czasu. - uśmiechnął się i pogłaskał Emi po głowie. Edytowano Maj 1, 2015 przez Mephisto von Pyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Dziewczyna niepewnie szła obok Zacka. Ciągle kotłowało się w jej głowie imię "Layla". Ale była zbyt nieśmiała by się o nią zapytać. "Gdy będzie gotowy sam mi to powie.". - Nie znaleźliście nic więcej? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 A nic.-powiedział Kean. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 1, 2015 Autor Share Napisano Maj 1, 2015 - To dlaczego jesteście tu o tej porze? Szkoła jest teraz zamknięta, przyszliście grzebać w aktach? - zapytał Pan Śmierć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 (Okej, a Felek był w jakimś niebycie w tym czasie. Wystarczy, że sobie poszedł wcześniej? Nie ogarniam już nawet gdzie on był w tym wszystkim, bo za szybko piszecie, a ja miałem, cóż, trochę problemów bardziej przyziemnych niż akcje w sesji.) Felix opuścił szkołę jeszcze przed końcem akcji. Może to trochę nie w porządku wobec wszystkich kumpli, ale jakoś tak, poczuł, że nie ma większego sensu by tam był. Poszedł poplątać się trochę po okolicy w samotności, a dopiero po jakimś dłuższym czasie do ich mieszkania. Puste. No nic, posiedzi sam, a potem znów ochrzani Zacka za to, że ten pałęta się gdzieś po nocach, czy coś. Walnął się na kanapę w salonie i wlepił wzrok w sufit, nawet nie zastanawiając się nad tym czy koledzy dowiedzieli się tam czegoś ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 -Niestety. Ja się ulotniłem szybko, zostawiłem resztę Almurowi. Mam nadzieję że ich nie znajdą. Bo wtedy trochę przypał...- Zack zamyślił się. - To tym bardziej podejrzane, nie uważasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 - Może trochę... - mruknęła. - Mam nadzieję, że ich nie znajdą. A ja zachowałam się wobec niej trochę nie fair - mruknęła poprawiając sukienkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 -Zły dzień i tyle. W końcu to co było wcześniej, no wiesz.. - Zack uśmiechnął się smutno i zmienił temat - Swoją drogą...piękna sukienka. Sama się tak ubrałaś?łę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 heh. Zack nas tu zaciągnął.-powiedział Issei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 1, 2015 Autor Share Napisano Maj 1, 2015 - Ktoś jeszcze z wami był? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 - Cóż... nie do końca... - powiedziała. - Cindy mi pomogła. Nie dałabym sobie bez niej rady - uśmiechnęła się. - Swoją drogą, ona całkiem dużo o tobie wie - dodała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Nie.-powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 -Cindy? No trochę wie bo pod koniec zeszłego semestru jakoś tak przypadkiem spotkałem ją wieczorem na mieście. A że miałem dzień szczerości to tak jakoś wyszło i pogadałem. Dużo. Chyba nawet za dużo. - Zack w duchu dostał mini zawału, ale nie pokazał tego po sobie - Coś ciekawego mówiła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 - Jak się poznaliśmy mieliśmy po sześć lat... Ło luju jak to zleciało... - zaśmiała się Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Dziewczyna zawahała się. Nie wiedziała, co zrobić. - Mówiła... a przynajmniej próbowała... o jakiejś Layli. - powiedziała niepewnie. - Ale... ja chciałam to usłyszeć nie od niej, a od ciebie - dodała patrząc na niego. - Myślę, że dobrze zrobiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 1, 2015 Autor Share Napisano Maj 1, 2015 - Kłamiesz. - powiedział Pan Śmierć. - Kto jeszcze? - zapytał. - Ta, faktycznie. - powiedział i uśmiechnął się. - Jak się poznaliśmy nawet nie myślałem że zostaniemy parą. - dodał. - Ale bardzo mnie to cieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Reszta chłopaków z naszej klasy.-powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Zack zatrzymał się i spojrzał w pustkę. - Layla. Layla. To moja była dziewczyna. Zmarła trzy lata temu. Prze ze mnie. Ja...- Zack był wystraszony i wściekły. - To...trudby temat. Po prostu jej śmierć mnie...zabiła. Tak jakby. Wesołego, roześmianego mnie. Stałem się ponurym i ciętym Zackiem. Takim jakiego znasz od trzech lat. Ale ostatnio...przy Tobie...tak jakby martwy Zack ożywał, tylko...-Zack uciął i stał patrząc nieruchomo w oczy Thery. Jego twarz była mieszaniną rozpaczy, szczęścia, tęsknoty i zadumy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 (edytowany) Thera słysząc słowa chłopaka znieruchomiała. W jej oczach pojawiły się łzy, nie wiedziała tylko czy szczęścia, czy smutku. "On nie zrobił tego dla zabawy" - pomyślała przypominając sobie sytuację spod szkoły. Niewiele myśląc dziewczyna zarzuciła ręce Zackowi za szyję i pocałowała go. Edytowano Maj 1, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Zack nie opierał się. Objął ją i odwzajemnił pocalunek. Długo i czule. W duszy kamień spadł mu z serca. Cieszył się że to powiedział. Po skończonym pocałunku przycisnął ją do siebie i szepnął. - Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Dziewczyna była usatysfakcjonowana swoim czynem. Nie żałowała ani sekundy. Tuląc się do Zacka uśmiechnęła się. - Nie dziękuj - odszepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 - Ja też się z tego cieszę~ Bardzo. - powiedziała uśmiechając się lekko. - Obiecuję że choćby nie wiem co nie zostawię cię. Za nic w świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 1, 2015 Autor Share Napisano Maj 1, 2015 ((Nie chce nic mówić ale klasa liczy sobie 20 osób więc tam nie byli wszyscy chłopacy z klasy tylko kilku .-. no i Dave nie jest chłopakiem tak? )) - Na pewno? Bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć. - powiedział Pan Śmierć. Dave uśmiechnął się do dziewczyny. - Ja ciebie też nie zostawię. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 -Racja. Podziękowania należą się Cindy. - Zack uśmiechnął się głaszcząc Therę po głowie. - Chodźmy, dobrze? Musimy uczcić ten pocałunek, prawda? - uśmiechnął się szczerze i złapał ją za rękę. Spojrzał w niebo w myślach dodając "Laylo, musisz mi to wybaczyć. Ale sama byś tego dla mnie chciała." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Dziewczyna zarumieniła się i ścisnęła lekko dłoń Zacka. "Jestem wreszcie szczęśliwa" pomyślała idąc w ciszy obok chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts