Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Zack usiadł z Felixem i przyjrzał się nowemu nauczycielowi. Spojrzał się w to samo miejsce co Thera - na opaskę. Po chwili podniósł rękę. -Przedstawi pani jakiś całoroczny plan albo coś w tym guście? A co do mnie to jestem Zack Philips, urodzony w Australi. Miło spotkać rodaka. Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Owszem, zamierzam go zapisać, ale wpierw dobrze by było gdyby każdy się przedstawił. No i miło cię poznać Zack. - powiedziała wciąż uśmiechnięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Hmm... To może teraz ja. - odrzekła Lottie po czym wstała. - Jestem Charlotte Nightingale. Z pochodzenia jestem Angielką. No, a co do wyglądu nie trzeba dużo mówić. - uśmiechnęła się wskazując na swoją twarz i włosy, po czym usiadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Felix wyjątkowo nie przepadał za mówieniem o sobie, no ale skoro Zack siedzący obok już to zrobił, to w sumie, też wolał mieć to z głowy. - Felix Sykes - przedstawił się, podnosząc się z miejsca. - I zasadniczo nie mam pojęcia co jeszcze o sobie powiedzieć. - Wzruszył ramionami z uśmiechem i usiadł z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Przez dłuższą chwilę nikt nie wstawał, toteż Almur postanowił, że teraz jego kolej. - Almur Farlong - powiedział, gdy stał już wyprostowany. - Jak widzę, jest pani doświadczona - skierował wzrok na opaskę na oko wychowawczyni. - Miło mi panią poznać. - Uśmiechnął się i usiadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Kean wstał.-Jestem Kean Enter. I nie ma we mnie nic ciekawego.- powiedział siadając spowrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Dziewczyna wstała. - Thera Wigne. Odważna waleczna. - zażartowała siadając na swoim miejscu. Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Kean spojrzał na dziewczynę z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Po chwili Emi również wstała. - Jestem Emi Sonozaki~ - powiedziała wesoło i uśmiechnęła się nauczycielki. - Jestem pół Holenderką po mamie i pół Japonką po tacie. A tak to raczej nic ciekawego we mnie nie ma~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Dave McCorney. Pochodzę ze Szkocji i jestem ślepy. - powiedział Dave spokojnie. Nauczycielka przyjrzała się każdemu, na chwilę zatrzymała wzrok na Dave'ie. - W porządku, dzieci, od tego roku nie będziecie już mieszkać w waszych domach, dziś przeniesiecie się do domów w których będziecie wspólnie z waszym partnerem. A teraz zapiszę plan lekcji. - powiedziała. - Emi, podzielisz się z swoim z Dave'em? - zapytała. Po chwili zaczęła pisać na tablicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Felix zamrugał zdziwiony. Ma od tej pory mieszkać z Zackiem? Cóż, tego się nie spodziewał. W ogóle mieszkanie z kimkolwiek trochę nie do końca mu odpowiadało, ale na dobrą sprawę, akurat Zack wydawał się w tej kwestii całkiem znośny. Tyle dobrze. - Hmm... A pokoje będziemy mieć wspólne, czy oddzielne? - zapytał nauczycielkę, otwierając swój notatnik, by zapisać w nim plan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Oczywiście~ - powiedziała do nauczycielki. Po chwili zorientowała się że będzie mieszkać razem z Davem. Ucieszyła się bardzo, zapowiadał się fajny rok. - Ej Dave, będziemy teraz razem mieszkać~ - powiedziała do niego cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Zack pokiwał głową i nachylił się do Felixa. - Jak tak bardzo Ci przeszkadza to będę palić na balkonie. - Zack wyprostował się i ziewnął - To wszystko, proszę pani? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Oddzielne, to takie mieszkania normalne. - powiedziała nauczycielka. - Wiem Emi, przynajmniej teraz uratujesz mnie od farbowania włosów. - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - W porządku, jak mamy mieć oddzielne pokoje to możesz sobie zrobić palarnię u siebie - powiedział ściszonym tonem do Zacka, nachylając się do niego. - Byle nie w kiblu - zażądał, uśmiechając się lekko. Swoją drogą zauważył, że większość osób będzie mieszkała w parach mieszanych, więc faktycznie mogłoby być nieco dziwne, gdyby upychali ich we wspólnych pokojach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Kean wyciągnął notes i ołówek i zaczął spisywać plan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Almur uważnie zapisywał plan lekcji, czasem robiąc przy tym dziwne wygibasy, żeby dojrzeć tablicę zza pleców nauczycielki. Zapowiada się ciekawy rok... - pomyślał sobie dokonując prowizorycznych oględzin planu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Thera po zapisaniu planu rozsiadła się wygodnie na krześle. Spojrzała z uśmiechem na Almura. Mają mieszkać razem? Na pewno nie będzie się nudzić. Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Nauczycielka, po napisaniu planu usiadła na krześle. - W porządku, kto napisał niech bierze klucze, - w tym momencie na biurku położyła kilkanaście breloczków z dwoma kluczami, po jednym dla każdego domownika. - I idźcie do domu, mieszkania są na ulicy gdzie jest cała reszta akademików. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Kean wziął swój klucz i ruszył do swojego mieszkania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 Zack zapisał na szybko plan i wstał. Spojrzał pusto na Felixa i zapytał - To co partnerze? Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Będę ci pomagać we wszystkim jeśli tylko będziesz tego potrzebować~ - powiedziała Emi do Dave'a i zapisała plan w notesie. Wstała, wzięła klucze i wróciła do ławki. - To co, idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Thera wstała i wzięła klucze, po czym wróciła do Almura. - Idziemy? - spytała machając z uśmiechem kluczami w powietrzu. Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 19, 2015 Share Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) - Wszystko jest chyba załatwione. Chodźmy. - Podążył za Thare. Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez Lepus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2015 - Tak, chodźmy. Do widzenia. - powiedział do nauczycielki, wziął swoją laskę którą rozłożył i ruszył razem z Emi w kierunku drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts