Tangerine Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Bez okularów - 18 Z okularami - 19 Starość nie radość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 36 lat... Ciut nie trafili, bowiem lat mam... 22. Rocznikowo 23 XD Wiedziałem, że broda mnie postarza, ale o tyle lat? Bez przesady no 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 13, 2015 Share Napisano Czerwiec 13, 2015 (edytowany) Zdjęcie z tego roku. Dla porównania, wypróbowałam zdjęcia sprzed dwóch lat. ... K. Edytowano Czerwiec 13, 2015 przez Lisica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 13, 2015 Share Napisano Czerwiec 13, 2015 Na zdjęciu w okularach i bez wychodzi mi Fajnie. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Czerwiec 13, 2015 Share Napisano Czerwiec 13, 2015 17 lat Da hell, przecież mam 28. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razorhead Napisano Czerwiec 13, 2015 Share Napisano Czerwiec 13, 2015 (edytowany) Z góry przepraszam, bo dość oczywistym jest, że screenshot, który zamierzam tu wkleić, nie przedstawia mnie. Po pewnym czasie spędzonym na namyśle zdecydowałem się go jednak tutaj zamieścić jako ciekawostkę odnośnie "niezawodności" aplikacji (w razie czego screenshot nie ma na celu obrażania osoby, którą przedstawia, ani nic z tych rzeczy; w zasadzie, możnaby uznać, ze w ogólnym kontekście ją nawet poniekąd komplementuje...). Edytowano Czerwiec 13, 2015 przez Razorhead Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAngelOfMusic Napisano Lipiec 5, 2015 Share Napisano Lipiec 5, 2015 (edytowany) Wyglądam na 21-26 Edytowano Lipiec 5, 2015 przez TheAngelOfMusic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Lipiec 5, 2015 Share Napisano Lipiec 5, 2015 30, ale i tak sie cieszę, ze nie dało mi mężczyzny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Osiemnastka, a z zarostem wyglądam na 56 lat. W0T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Wyglądam na siedemnaście hue hue. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Chyba jest popsuty ten program Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 @Up Przynajmniej blisko Twojej reputacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 6 minut temu Lucas napisał: @Up Przynajmniej blisko Twojej reputacji. Tylko że to ma pokazywać lata a nie reputację Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 No to ten. Zasadniczo testowałem sobie kilka zdjęć mojej mordy zrobionych w krótkim odstępie czasu, gdzieś z początku roku akademickiego. Miałem zarówno 17 lat i byłem kobietą, jak i 45 lat i byłem facetem. Coś trochę duży rozstrzał, nie powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 4 minuty temu Ukeź napisał: No to ten. Zasadniczo testowałem sobie kilka zdjęć mojej mordy zrobionych w krótkim odstępie czasu, gdzieś z początku roku akademickiego. Miałem zarówno 17 lat i byłem kobietą, jak i 45 lat i byłem facetem. Coś trochę duży rozstrzał, nie powiem. Heh, ciekawe. Mi na jednym zdjęciu pokazało 20 lat, a na podobnym, ale z kotem na rękach, to już 45. Ale chociaż zawsze byłam kobietą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 36? Mam 25 lat, ale zwykle biorą mnie za kogoś młodszego Gdy raz byłem na mszy i akurat usiadłem wśród licealistów, to jakaś nauczycielka wzięła mnie za jednego z podopiecznych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 38 na zdjęciu sprzed 2 lat, na zdjęciu robionym dzisiaj 12... Czyżby Benjamin Button? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Ja nadal wyglądam na 17, a raczej tego nic nie zmieni. Chociaż nie pytają o dowód osobisty, kiedy czasem kupię sobie wódkę, kiedy idę do Pokera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 (edytowany) 20-23, he hehe Edytowano Wrzesień 26, 2016 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 Eee... Nadal te swoje 17... no dobra. 18. Ludzie wielkie rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hussarya33 Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Mi wyszło 2 razy więcej, 40 zamiast 20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Mi ucięło 2 lata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 Brawo Ja wstawiłem fotkę i że tak to ujmę cytując " Couldn’t detect any faces. " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 31 nooo i to mi się podoba (a mam 18) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 30, 2016 Share Napisano Wrzesień 30, 2016 (To przez te okulary. Tak, na pewno. @UziBass) eee... Nadal na swoje 18 i nic tego raczej nie zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się