Niklas Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-pierwsze-weto-dudy-czeka-nas-czarna-noc-ktorej-polacy-powinn,nId,1897670 wiem, że polityka to inna planeta, ale że co. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 A homulesba to low tier dziewczynka.Ale proszę moją Homuhomu z pulpita zostawić w spokoju. >:| Ty mały, zdradziecki... Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 (edytowany) <pedoobrazek>To Adolf nie zrobił nic złego. Ty wręcz przeciwnieW imieniu MLPTrollski Podziemnej skazuję Cię na śmierć za zdradę Arczyzny! Edytowano Październik 2, 2015 przez Vanadiss the Glejt Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Ale mój był cały zasyfiony różnymi clopobrazkami, r34, gore wszelakiej maści oraz artami z Berun~★Jak coś, to znasz moje gg Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Jak coś, to znasz moje gg Chory zwyrol. 1 Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 To Adolf nie zrobił nic złego. Ty wręcz przeciwnieW imieniu MLPTrollski Podziemnej skazuję Cię na śmierć za zdradę Arczyzny!A ja mam to głęboko w pupie, gdyż brudne partyzabandy mnie nie interesują. *** But she did everything wrong.Baj da łej, zasługujesz na chłostę za wcześniejsze kapowanie na rzekome moje multi Ej, ale ona stworzyła w mojej ocenie prawie perfekcyjne zakończenie Madoki. Nie kapowałem na TWOJE rzekome multi, tylko na multi wkurzającego użytkownika. Przy okazji podniosłem swoją samoocenę. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Jak ładnie pulpit posprzątany. Ten pasek Link do komentarza
War Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Areg, usuń konto Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Plotki głoszą, że Dec niedługo bierze sobie wolne, odpocznie od internetów - człowiek będzie mógł sobie pobanować Arka @_@Bo Dece mają cholernie dobry refleks i cała zabawę zabierają dla siebie :/ 3 Link do komentarza
War Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Adeptus Decanicus jebany Poważniej, to po prostu nie chodzi o refleks, nie wygrasz z człowiekiem który siedzi przed kompem 24/7 A tak serio, to przywarł doń dzięki zastygłemu serowi z pizzy. Picca is the key! Link do komentarza
Kruczek Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 muzeum arkadiusza fuksa prezentuje:post arka sprzed trzech minutczytajcie prawdę objawioną 1 Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Tak trochę przegryw, siedzieć w domu i robić miliard multikont, bo najwidoczniej nie ma się nic lepszego do roboty. 5 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 http://i.imgur.com/YRIc9eZ.png "i Tęsknie :d" ??? Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Cholender - znowu mnie wyprzedzili, tym razem BiP ._.'' Refleks mi się zawiesza chyba xDSwoją drogą, poniekąd podziwiam głupotę arka, trzeba być naprawdę tępym narzędziem żeby odwalać robotę Syzyfa za niego 2 Link do komentarza
Kruczek Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Tak trochę przegryw, siedzieć w domu i robić miliard multikont, bo najwidoczniej nie ma się nic lepszego do roboty. to wy kampicie 24/h żeby go jak najszybciej usuwać 1 Link do komentarza
Cygnus Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Tak naprawdę polują na większe sztuki, takie jak na przykład ja. Monitorują 24/7, wysyłają BiPa jako nowicjusza, by się podszkolił, w międzyczasie manują Arka bo się pojawia co jakiś czas.Ale trud będzie skończon, kiedy ja dostanę perma. 1 Link do komentarza
War Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Tak trochę przegryw, siedzieć w domu i robić miliard multikont, bo najwidoczniej nie ma się nic lepszego do roboty. A co powiesz o kimś, kto banuje mu każde to konto, będąc jedną osobą? xD 2 Link do komentarza
War Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Nie, żebym obrażał, just fun stuff. O, przypomniało mi to o zainstalowaniu tsa. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 http://i.imgur.com/YRIc9eZ.png "i Tęsknie :d" ???I tego "Tęsknie :d" nie dodawałem sam, samo tak mi dało Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 W sumie to dwoma. Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Cholender - znowu mnie wyprzedzili, tym razem BiP ._.'' Refleks mi się zawiesza chyba xDSwoją drogą, poniekąd podziwiam głupotę arka, trzeba być naprawdę tępym narzędziem żeby odwalać robotę Syzyfa za niego Starzejesz się... Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Dec to taki informatyczny jaskiniowiec - technicznie lata świetlne przed nami, a praktycznie płonie w świetle słonecznym ._. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 On nie jest przegrywem. Za tym wszystkim stoi intryga polityczna utkana przez samego Arkadiusza, który w postaci swoich multikont zwiększa obszar działania i osacza swoich wrogów. Któraś ze stron w końcu pęknie i rozpoczną się wtedy rozmowy pokojowe. 1 Link do komentarza
War Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Dajcie ognia, dam Cygnusowi perma i możecie mi go zabrać, mój trud będzie skończon, odejdę w pokoju Link do komentarza
Recommended Posts