Reedman_PL Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 O ile pamiętam to jest tam podział na drużyny. Są one zabezpieczone hasłem czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Nie było tam hasła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 A. Spoko. Teraz piszę z fona to nie mogę wejść na TS. Ba, teraz są karne :-P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 (edytowany) Nagle CS mi nie działa .-. Coś pokombinuje, jakby co to dam znać Well, nie działa... Jest ktoś w stanie mi wysłać jego działającego cs'a? (Na pw jeśli nie chce dostać punktów oczywiście :v) Choć jeszcze chwila, bo mam jeszcze pomysł Edytowano Czerwiec 25, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Nigdy nie używałem tego całego TSa, także obejdzie się bez niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 @Triste Cordis będziesz w grze, czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Kur... Burza mnie wywalił :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 A teraz dawanie punktów troche nie ma sensu, bo przerzucało z ct do tt i na odwrót :/ Inaczej by sie raczej mecz potoczył, jakbyśmy wszyscy byli na swoich miejscach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burry Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Nie wiem nawet czy walczyłem dla lunarnych czy solarnych xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 (edytowany) Dobra... ostateczne wyniki będą jutro, w najgorszym przypadku pojutrze, bo muszę przeanalizować wideo i teraz nie wiem, na jakiej zasadzie przyznać punkty więc też będę musiał to przemyśleć. Następną grę podam razem z wynikami, coby nie robić zamieszania. @Kuracyja poprosiłbym o materiał do analizy tu, lub na pw. A i przepraszam, że mnie tak często wywalało z gry, musiałem pomóc rodzicom. Tak czy owak dzięki za grę i za to, że w ogóle się stawiliście. A i jeszcze z ogłoszeń drobnych @Arjen traci właśnie stanowisko organizatora, czyli od teraz będę się zajmował wszystkim sam, chyba, że ktoś będzie chętny mi w tym pomóc. Edytowano Czerwiec 25, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 5 minut temu Sosna napisał: @Kuracyja poprosiłbym o materiał do analizy tu, lub na pw. Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Tak podsumowując: 1. Sorry za tak zwalające z nóg lamienie przez które ciągnąłem drużynę na dno :/ Grałem trochę samotnie na mapach, które miały być, żeby spokojnie zapamiętać gdzie co jest... Ale gdy przyszło co do czego - "gdzie jest k#a to 'B'"? 2. CSowy slang brzmiał dla mnie jak śląska gwara xD (nie chcę nikogo urazić). "Na bananie"? 3. "Co robi Triste"? - Triste sam nie wie co robi... kręci się jak g# w przeręblu 4. Sytuacja w której zginąłem, mimo że strzeliłem ze strzelby ("pompki"?) W sumie... powinno paść dwa trupy - wystrzał w tym samym momencie. Chyba, że zadecydowały ułamki sekund. Swoją drogą myślałem, że "wirtualne 7.1" w słuchawkach da mi minimalną przewagę, ale wprowadzało mnie w błąd. "Ktoś jest na "trzeciej"... A tym czasem za plecami. Żeby nie było, w BF4 na PS4 lokalizacja działa perfekcyjnie. PS. Brawa dla komentatora. Trochę zaspanego ale mimo to brawo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burry Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Ja z kolei mam propozycję co do strategii w którą można pograć: Stronghold Crusader Czemu? Grę bardzo łatwo ogarnąć, nie waży wiele i pójdzie na tosterze. Co o tym sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Kosztuje na Steamie za 2 euro. Jestem za. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Dla mnie spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Strategie? Nie moje klimaty Spasuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 26, 2016 Share Napisano Czerwiec 26, 2016 Ja wciąż polecam szachy (https://pl.lichess.org/). A wy robicie turniej jedynego cs'a którego nie mam i to w dodatku podczas pony congressu i meczu (o balansowaniu gry nie wspomnę). well, do boju solarnii! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 26, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2016 Ale słusznie. Muszę oficjalnie przeprosić Sosne za moją tragiczną frekwencję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 26, 2016 Share Napisano Czerwiec 26, 2016 Arję, organizujesz turniej i zjawiasz się raz na 3 tygodnie, no ty preclu no :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Btw. Według mnie szachy też mogą być. Dawno miałem okazję by móc z kimś zagrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 (edytowany) Przepraszam za zwłokę w podaniu wyników ale wypadło mi dużo spraw w tym tygodniu i miałem mniej czasu niż bym chciał mieć i nie wyszło. Wyniki będą jeszcze dziś. EDIT OK mam już wyniki tylko teraz potrzebuję tego, żeby się przyznała ta osoba, która grała w CSa pod nickiem Raven RF. Edytowano Czerwiec 29, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 A tak przy okazji to wiadomo jaka będzie następna gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Ja wiem a ogłoszę jak tylko się dowiem, kto krył się pod Nickiem Raven RF, bo przy okazji ogłoszenia następnej gry podam wyniki poprzedniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Boje się że to mógł być random jakiś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 2 minuty temu peros81 napisał: Boje się że to mógł być random jakiś... a pytałem, czy hasło chcecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts