Pony Writer Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Na pomysł ten wpadłem oglądając jeden z kabaretów. Niechodzi tutaj, aby podawać swój prawdziwy wiek, ale wymyślić wydarzenie z nim związane np. Jestem tak stary, że trzymałem głowe Piłsudskiego do chrztu. Następnie pytasz się Jak stary jesteś? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że oglądałem G1 jak leciało w TV. Jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stara, że gdy waliły się wieże WTC to ja już sama robiłam do nocnika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że oglądałem wyginięcie dinozaurów z popcornem w łapie. How old are you? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary że pamiętam jesień średniowiecza . Jak stary jesteś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam czasy, kiedy politycy byli uczciwi i mieli ideały. Jak stary jesteś ? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 (Istniały takie czasy, czy może jesteś z czasu poza czasem? :D) Jestem tak stary, że pamiętam czasy, w których dzieci nie nosiły teflonów i tabletów, a normalnie się bawiły na dworze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Cytuj (Istniały takie czasy, czy może jesteś z czasu poza czasem? :D) To skomplikowane. Jestem tak stary, że kiedy Gierek pytał się No to jak, towarzysze, pomożecie?, ja krzyknąłem Nie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że kiedy Mieszko mnie pytał o zdanie, odparłem wzruszając ramionami: "Czemu nie?". Jak Ty jesteś stary/a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że pamiętam jak budowali piramidy w Gizie. A jak bardzo ty jesteś stary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że znałem swoje imię zanim się urodziłem. Jak ty jesteś stary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mishka Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 (edytowany) Jestem tak stary, że kiedy sięurodziłem wchodził system Windows 95 Edytowano Maj 2, 2016 przez mishka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że NASA rozpoczęło misję sondy kosmicznej Deep Space 1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że spowodowałem powódź tysiąclecia. Jak stary jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że w momencie wielkiego wybuchu miałem już 7 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary że cthulhu to moja dziwka. Jak stary jesteś? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stara, że Mojżesz prowadził mnie do Ziemii Obiecanej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amisia Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stara, że wielki wybuch prawie mnie zabił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że Starlight wyszła za Stalina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że błąkałem się długo po pustce, a potem powstał czas, materia i wszystkie te inne pierdoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że oglądałem jeszcze pierwszą generację mlp, gdy jeszcze była produkowana i upadał ZSRR. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że zaganiałem dwa T-rexy do arki Noego. Niestety, w połowie drogi okazało się, że to dwa samce... A jak stary jesteś ty? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 (edytowany) Jestem tak stary, że już istniałem nawet wtedy, gdy jeszcze nie było Adama i Ewy Edytowano Maj 2, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Jestem tak stary, że Lyra sprowadziła Sprite'y do Equestrii. Stary, jaki masz wiek pod nosem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 4 minuty temu Lucas napisał: Stary, jaki masz wiek pod nosem? Ta liczba jest tak wielka, że pamiętam moment w którym narodziło się zło, a po nim smutek i ból. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się