Arjen Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Hah, w międzyczasie przeczytałem w dwa dni wszystkie dotychczasowe tłumaczenie... tak się kończy, gdy człowiek ma dzień wolny i chcę poleżeć w łóżku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Oficjalnie dołączam do grona osób czekających na następny rozdział. To opowiadanie właśnie wkroczyło z hukiem na moją listę najlepszych opowiadań o kucykach które czytałem. Czekam z niecierpliwością na następną część... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Trwają prace nad 4 kolejnymi rozdziałami, nie jestem jednak w stanie powiedzieć, jak szybko ukaże się 16sty. Prosimy o cierpliwość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Poul, proszę Ty nie pisz w tym temacie póki nie umieścisz tłumaczenia, bo zawału dostaję jak widzę, że tu piszesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Arjen nam się zakochał Ale też czekam na kolejny rozdział, żeby jak zawsze skonfrontować go z oryginałem i zachwycić się dokładnością przekładu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Poul, proszę Ty nie pisz w tym temacie póki nie umieścisz tłumaczenia, bo zawału dostaję jak widzę, że tu piszesz Sorki Arjen, w ramach przeprosin specjalnie dla Ciebie przetłumaczymy rozdział 20.5 Arjen nam się zakochał http://mlppolska.pl/uploads/emoticons/default_ming.png' alt=':ming:'> Ale też czekam na kolejny rozdział' date=' żeby jak zawsze skonfrontować go z oryginałem i zachwycić się dokładnością przekładu. Staramy się jak możemy, choć przez dbałość o jakość trochę cierpi tempo prac; tak czy tak super, że tłumaczenie się podoba, zwłaszcza, kiedy opinię wyraża inny tłumacz ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Zawsze do usług . A jakość przede wszystkim - jeżeli musimy ciut czekać, żeby dostawać coś tak dobrego, to jest to cena, którą warto zapłacić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Zawsze do usług . A jakość przede wszystkim - jeżeli musimy ciut czekać, żeby dostawać coś tak dobrego, to jest to cena, którą warto zapłacić. Potwierdzam, najlepszy towar najlepiej wchodzi na głodzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Do jasnych oczu Celestii! Na niebiańsko piękne oczy Luny... Proszę, ja już chcę kolejny rozdział... Nie, kolejne rozdziały! ^^ Uczelnia, kolosy, dziewczyny, burze, deszcze, apokalipsa... Nie ważne, ja chcę dalsze przygody Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Poganiałbym was do przetłumaczenia kolejnego rozdziału, gdyby nie to, że zająłem się oryginałem... ale co mi tam! DAJCIE NASTĘPNY ROZDZIAŁ!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Przed przeczytaniem chyba zagram w fallouta 1. Pytanie do ekspertów: czy to wystarczy żeby wyłapać wszystkie motywy i motywiki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Ogłoszenie Publiczne Ministerstwa Morale: Rozdział Szesnasty znajduje się w korekcie i ukaże się najprawdopodobniej we wtorek 14.05.2013 roku. Ponadto, do pierwszego posta tematu dodano informację o aktualnym stanie prac i dacie publikacji. Dziękujemy za uwagę. - Agencja Informacyjna Ministerstwa Morale (Informujemy Was o wszystkim! Serio!). Przed przeczytaniem chyba zagram w fallouta 1. Pytanie do ekspertów: czy to wystarczy żeby wyłapać wszystkie motywy i motywiki? Niestety nie, fanfik czerpie ze wszystkich Falloutów (1, 2, 3, i New Vegas). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 No to trochę grania mnie czeka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Zgodnie z zapowiedzią, przedstawiamy kolejny rozdział tłumaczenia: Rozdział Szesnasty !!!NOWY!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Rano nagrałem sobie prolog i dwa pierwsze rozdziały na komórkę żeby poczytać na praktykach / w drodze na. No i żałowałem że nie zgrałem więcej ;p Fajny fic, znowu się za Fallouta 1 zabiorę zaraz Kiedyś grałem, ale raczej krótko, no ale od tamtego czasu moje podejście do gier się trochę zmieniło (a zmieniło je konkretnie ff7). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Wreszcie, rzucam się wygłodniały i ponownie dziękuje za czas poświęcony na tłumaczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Jakieś newsy? Nic nie słychać od miesiąca... Ja tu na głodzie długo już nie wytrzymam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Star Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Muszę przyznać, że mnie też nirci to pytanie "Co dalej!?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) Czy ktoś jeszcze pamięta o tym tłumaczeniu? Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez Nevermore Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Ktoś jeszcze pamięta o tym tłumaczeniu. Ktoś jeszcze pamięta o tym tłumaczeniu. Niby życie im przeszkadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Tłumacznie nie umarło, ale nie wiem, kiedy będzie następny rozdział, bo życie ostatnio weryfikuje wszystkie moje plany Pamiętamy jednak o czytelnikach i przepraszamy za strasznego laga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shyness Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Cóż... przeczytałabym gdybym miała czas... ale dużo nauki - mało czasu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 No śpieszcie się tam, Project Horizons niedługo was dogoni hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 No śpieszcie się tam, Project Horizons niedługo was dogoni hehe Czy ja wiem Nevermore tłumaczenie PH ma dopiero sześć rozdziałów, z arytmetycznego punktu widzenia tłumaczenie FoE ma jeszcze sporą przewagę A teraz do rzeczy jeśli któryś z tłumaczy FoE ze chce t przeczytać w rozdziale tłumaczenia gdy jest opisywna sytuacja w pociągu, to jest zadnie w którym zabrakło literki zadanie brzmi "Uszy Velvet opady" a powinno by "Uszy Velvet opadły" Ewentyualnie można zmenić Opadły na Oklapły (ta propozycja wydaje mi się bardziej "Klimatyczna") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Zandi mój drogi, to byl żarcik Nie bierz wszystkiego tak dosłownie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się