El Martinez Napisano Grudzień 5, 2011 Share Napisano Grudzień 5, 2011 Kielce się liczą? Z Suchedniowa na samym forum są 3 osoby ; > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 5, 2011 Share Napisano Grudzień 5, 2011 dobra skłamałem, że sam jestem na forum z łodzi ale gościa sam "zrekrutowałem" wiec jakby się do nieznanych mi bronych nie zalicza, jak nie łodź to może radom, potworów lub przysucha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Grudzień 7, 2011 Share Napisano Grudzień 7, 2011 propo zamieszkania, jest ktoś z łodzi lub chociaż okolic?? Ja z łódzkiego do Łodzi troche mam nie wiem ile dokładnie ale nie blisko.. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vilgefortz Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Bry. Na imię mam Mateusz, rocznik 97. Przypełzałem tu z Craftsite i tu chyba zostanę. Interesuje się grami, qcami, internetami itp. Poza tym bardzo lubię ludzi(jakkolwiek to nie zabrzmi). Mieszkam w Tarnobrzegu(zadupie wszechświata). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Witamy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Helloł, brohoof ; > Widzę, że fan najnowszego Serious Sama. Podobno niezły, ale ja i tak ubóstwiam pierwsze części, dalej się pocina na coopa przez lan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 12, 2011 Share Napisano Grudzień 12, 2011 Jej, Craftsite i ta niechlubna fuzja z moją ukochaną Chatą Górnika...co to się wtedy (i wcześniej i później...) działo. Tak czy inaczej witaj (a miałem palić na stosie każdego użytkownika CS którego spotkam xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 13, 2011 Share Napisano Grudzień 13, 2011 Witam (mój najkrótszy wątek ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 13, 2011 Share Napisano Grudzień 13, 2011 Oj warmen, przecież wszyscy wiemy, że oddałeś stosy biednym bezdomnym w nowym jorku za myszkę razer'a i puszkę nerwosolu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 15, 2011 Share Napisano Grudzień 15, 2011 co nerwosol? gdzie! muszę go mieć a mi się nie chce ruszyć do apteki/sklepu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczusiowy Napisano Grudzień 15, 2011 Share Napisano Grudzień 15, 2011 Czas i na mnie. Na forum od przeszło miesiąca, ale jedynie w charakterze nieudzielającego się czytelnika - i prawdopodobnie wiele się to nie zmieni, ale wypada się przedstawić. ;] Witajcie! Na imię mam Dawid. Zamieszkuję okolice jakże uroczego i nudnego miasta Koszalina. Uczę się w tamtejszym liceum, jestem w klasie maturalnej. Mianem "bronego" mogę się określać od mniej-więcej dwóch miesięcy. Zaczęło się od kilku obejrzanych odcinków, i potem było już tylko gorzej... Umm, co by tam jeszcze... W wolnych chwilach siedzę przy komputerze, słucham muzyki (różnorakiej, choć koncentruję się na poważnej), myślę o niebieskich migdałach, czasem oszukuję swój mózg niby-nauką do matury. Coś tam tworzę od czasu do czasu. A więc raz jeszcze, witajcie wszyscy! /][\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczusiowy Napisano Grudzień 15, 2011 Share Napisano Grudzień 15, 2011 Spokojnie, aż taki nieodpowiedzialny nie jestem. Na dwa dni przed wystarczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek Napisano Grudzień 20, 2011 Share Napisano Grudzień 20, 2011 Nie ma co się witać. Tylko, Kuba Tak KubaDMC Zbanowany i czekam aż ban minie albo cokolwiek z tym zrobie -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Grudzień 20, 2011 Share Napisano Grudzień 20, 2011 Teraz będzie ban za multikonto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbi Napisano Grudzień 20, 2011 Share Napisano Grudzień 20, 2011 Vandal zniszczył marzenia Kubusia :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Grudzień 20, 2011 Share Napisano Grudzień 20, 2011 No cóż... Okazałem się nieczułym wandalem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuko Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 Emilia, rocznik '96. Mysłowice. Brony dzięki Goatse od jakichś 2 miesięcy ; ) Muzyka. Głównie rock i temu podobne. Konwenty. Wszelkie wyjazdy. Koncerty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 Hej Witaj! mam nadzieje ze milo spedzisz czas z nami na tym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuko Napisano Grudzień 23, 2011 Share Napisano Grudzień 23, 2011 Hej ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 25, 2011 Share Napisano Grudzień 25, 2011 Witamy serdecznie. Może tak skusisz się na grę w minecrafta ;d ? Nie no dobra nikogo nie zmuszam. Po prostu jestem zmuszony przez moją wewnętrzną moc, która karzę mi przekonywać ludzi do gry. Nie no dobra zauważmy, że o minecrafci nic nie pisałem. Witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 25, 2011 Share Napisano Grudzień 25, 2011 yuko, uważaj, bo zaczniesz majaczyć tak jak on i Flutteryay w tego Minecrafta... Poza tym - witamy :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuko Napisano Grudzień 25, 2011 Share Napisano Grudzień 25, 2011 minecraft u mnie to czasy wakacji spędzonych z kuzynem ; ) witam po raz trzeci ; ) yay~~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Grudzień 25, 2011 Share Napisano Grudzień 25, 2011 Oj tak źle nie będzie. Każdy, który ze mną rozmawiał wie, że ja na początku chce grać w minecraft`a, a potem mi się nudzi. Maksymalnie pogram 3h w minecraft`a, ponieważ nudzi mi się już. Gram tylko na multi, bo na single to już chce mi się go usunąć. Więc albo idę na skyrima albo na terrarie lub tutaj spamię kilometrowymi postami, albo po prostu rozmawiam na skajpaju i oglądam youtube. Od minecraft`a się nie uzależniłem tylko od kompa i mej mp4. A spamię minecraftem, bo na razie na forum jest to dość popularne i dużo osób chce grać na multi. A jako, że ja nie mam z kim grać, a dodatkowo gadać o kucykach to zacząłem wprowadzać tu mc. I jak dzisiaj widzimy uzależniłem dużo ludzi chociaż moim celem było zebranie max 2 osób do grania w survival, a stworzyłem organizacje, która buduje swoje miasto i ma w planach budować całą Equestrię. Nie sądziłem, że będą takie rezultaty po kilku postach. Czuję się zaszczycony być hostem tego serwera i członkiem tej organizacji. I powtarzam mym celem nie było uzależnienie ludzi jak CTSG tylko zachęcenie ich do poświęcenia MAX 3 GODZIN co okazało się być moim udziałem 3h i zostawienie serwera na 7 dodatkowych aby mogli sobie pograć. Ależ się rozpisałem dobra starczy bo muszę robić następne eventy na steamie żegnam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Grudzień 26, 2011 Share Napisano Grudzień 26, 2011 No nic, wypadałoby się przywitać. Jestem Michał, mam 14 lat, pochodzę z Mysłowic. Uwielbiam oczywiście MLP, sporty samochodowe, jazdę na rowerze. Jestem też miłośnikiem kolei. Bronie jestem od października 2011, początkowo troszkę wkurzała mnie "moda" na kuce, ale jak widać sam się w to wciągnąłem. No i jak widać po avku, jestem fanem Rainbow Dash. A co do drugoplanowych to wręcz uwielbiam Lunę oraz Derpy. To tyle! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 26, 2011 Share Napisano Grudzień 26, 2011 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się