Krulig Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Nazywam się Karolina mój rocznik to 2000.Mieszkam w Łodzi(woj.łódzkie).Moje hobby to pisanie na moim (nieuczęszczanym)blogu...i oczywiście kocham MLP:FIM Moja ulubiona postać to Twilight,później są pozostałe M6,a na trzecim miejscu są dwa kuce w tle(dowiecie się o które chodzi po moich opowiadaniach na blogu) Zapomniałam dopisać,że Flutterkę uwielbiam tak samo jak Twi,bo do Fluttershy jestem najbardziej podobna .A i już powiem o tych moich ulubionych z drugiego planu...są ta Derpy i doctor Whooves P.S. @UP witam na forum Ja i sebko9 też jesteśmy z Łodzi :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 No no, kolejna osoba z Łodzi Więc witaj i baw się dobrze na forum :CGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Witam Cię Antku & Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Hejołka dla wszystkich nowych, których jeszcze nie powitałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Miłej zabawy na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Rocznik 89 Zielona Góra mam na imię Dawid ale znajomi mówią na mnie Slenderek gdyż mam 2,10 m ( choroba ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Teraz doczytałem..... (facepalm) Słucham Dubstepu, Electro Trash ,Hardstyle i oczywiście moją ulubioną postacią jest Discord (Evil Yeah) pozdro dla ziomków z WoT'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Witaj na naszym forum. Łap & i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Ayo dla wszystkich nowych użytkowników! Stawiam cydr i muffinki for free! :cydr: :muffin: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Takie małe pytanko . Jeśli brony to osoba która lubi MLP to jak będę się nazywał skoro jestem fanem Slender Man-a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Takie małe pytanko . Jeśli brony to osoba która lubi MLP to jak będę się nazywał skoro jestem fanem Slender Man-a Slender-brony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Nieeeeeeeeeeee jakoś nie pasuje a poza tym ta ksywka już zaklepana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaviorOfEquestria Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 nie miałem jakoś w ogóle czasu aby cokolwiek napisać o sobie ;p Raz że nie lubię o sobie pisać czy mówić ;P a dwa prawko, sprawy prywatne ;] Przygodę z poniaczami zacząłem z jakiś rok temu, tutaj na stronę trafiłem przypadkiem ;x. Nie chciało mi się nawet sprawdzać czy jakoweś polskie fora zrzeszające bronych są ;P W wolnym czasie lubię czytać książki, przeważnie dark fantasy, fantasy(PLiO, opowiadania E.R Howarda etc.) za mangą nie przepadam ale mam jeden swój ulubiony tytuł "Berserk" od czasu do czasu zagrać rundkę może dwie w Dote2. Uwielbiam patrzeć nocą w gwiazdy, jak na chwile obecną czekam na styczniowy deszcz meteorytów piękny widok. polecam wszystkim. Mam jaszczurkę, konkretnie mówiąc Gekona Lamparciego, nie ma konkretnego imienia ale nazywam ją(tak to ona ;P) Tuptuś. Nikt chyba książki pisać o mnie nie będzie więc tyle wystarczy, a i tak zbytnio się rozpisałem ;]] Witam wszystkich ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Nie masz czasem konta na YT gdzie są wszystkie sezony z dubbem i z napisamy, bo wydaje mi się, że od usera o takim nicku zaczełem przygodę z drugim sezonie, zaraz po zakończeniu oglądania pierwszego z dubbem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 No to w takim razie witaj. Choć nowy aż tak nie jesteś, bardziej by pasowało: Cieszę się, że postanowiłeś napisać coś o sobie @Fragin No właśnie... teraz skojarzyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaviorOfEquestria Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 żeby nie doszło do jakiś pomyłek... szczerze mówiąc nick jest przypadkowy ;]( nie wiedziałem nawet że ktoś z tym samym dodawał odcinki na yt;p oglądałem wersje en bez napisów) Zazwyczaj gdy zakładam konto na jakiejś stronie etc. daję sobie nick Savior ;P a że zakładałem konto tutaj skojarzyło mi się z Equestria ot wszystko ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raczek774 Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Hej Mam na imię Michał uczęszczam do 2 klasy liceum(woj.Mazowieckie).MLP oglądam stosunkowo krótko od jakiś 2 tygodni jednak bardzo się w to wkręciłem. Odzwierciedleniem mojego charakteru jest Rainbow Dash a oprócz tego w wakacje zacząłem swoją przygodę z szybowcami co również łączy się z lataniem.Słucham głównie Electro House i muzyki klubowej. Uwielbiam czytać fantasy a oprócz tego gram w Wow'a.Lubię szybko jeździć samochodem(B1 jeżeli ktoś wie o co chodzi) a jeszcze bardziej robić akrobacje szybowcem. W razie potrzeby pytajcie^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Cześć Michał. Łap huga i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 siemka jestem nowy na serwie mam 15 lat jestem mieszkańcem przemyśla woj. podkarpackie mam ts i mikro skeyp i gg ej jakie jest ip serwa i ts Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Witaj (co tak dużo nowych ostatnio?) Post wygląda jak zapis do serwera (captain oblivious!). Jakiej muzyki słuchasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 tak dubsteb i co w padnie mi w ucho ej jakie jest ip serwa i ts Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Witajcie wszyscy bo się już pogubiłem kto nowy jest teraz :djTyy: Bawcie się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się