Skocz do zawartości

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

26.10.2016 at 20:51 Rainbow Guitar napisał:

Ale ładne :)

Co na szyi Shadie robi pentagram? Po prostu muszę wiedzieć :D

Haha x3 za to ja (Teoś) to typowy katol :P nie ważne w co wierzysz ważne byś umiał/ła sprawiać uśmiech na ustach innych ^^

Gość Ziemowit
godzinę temu Teo & Shadie napisał:

nie ważne w co wierzysz

Ważne, nie mam zamiaru przyjaźnić się z kimś, który ma jakieś poyebane wyznanie.

54 minuty temu Ziemowit napisał:

Ważne, nie mam zamiaru przyjaźnić się z kimś, który ma jakieś poyebane wyznanie.

Tak, ale człowiek religijny, który nawet codziennie chodzi do kościoła, może być gorszy niż satanista (nie ten co czci Szatana, ten co ani w Boga ani w diabła nie wierzy) czy ateista, a nawet muzułmanin.

3 minuty temu Rainbow Guitar napisał:

Tak, ale człowiek religijny, który nawet codziennie chodzi do kościoła, może być gorszy niż satanista (nie ten co czci Szatana, ten co ani w Boga ani w diabła nie wierzy) czy ateista, a nawet muzułmanin.

Spoiler

LyjDFG5.jpg

• +1 1

Hejka jestem Paweł z Mościejewa , okolice Poznania (woj.Wielkopolskie). Interesuje się bronią i rzeczami związanymi z nimi. Moje hobby to zbieranie noży. Mam lat 16. Uwielbiam serial MLP i moim ulubionym kucykiem jest Fluttershy. Tak samo lubię sobie pograć na komputerze lub Xboxsie w jakieś strategie lub gry akcji a nawet horrory :P. Jestem wielkim fanem Linkin Park i Green Day (ogólnie lubię każdy odłam metaliki i rocka)

Edytowano przez Arkon.fallout

Witam. Cichy z Zielonej Góry (lubuskie). Interesuję się postapo, serią Metro i S.T.A.L.K.E.R. oraz Airsoftem. 17 lat, od czasu do czasu popiszę jakiegoś fika, ale kończy się zazwyczaj na 10 rozdziale. Lepiej mi idzie ich tłumaczenie z angielskiego xD . Muzyka to zazwyczaj kawałki Kina, Kultu, Debauchery i Rammstein.

Miło was poznać ;p

4 godziny temu Monolitowiec Cichy napisał:

Witam. Cichy z Zielonej Góry (lubuskie). Interesuję się postapo, serią Metro i S.T.A.L.K.E.R. oraz Airsoftem. 17 lat, od czasu do czasu popiszę jakiegoś fika, ale kończy się zazwyczaj na 10 rozdziale. Lepiej mi idzie ich tłumaczenie z angielskiego xD . Muzyka to zazwyczaj kawałki Kina, Kultu, Debauchery i Rammstein.

Miło was poznać ;p

Czołem, Wolność czy Powinność?

• 1 month later...

Witam wszystkich i pozdrawiam. Mam na imię Maciek. O miejscu zamieszkania nic nie mówię bo to  zabita dziura dechami. Lubię dobrą muzykę jakiś specjalnych rodzajów to nie mam. Ważne by miała fajny tekst i dobry rytm. Mój ulubiony owoc to pomarańcz.Moja ulubiona postać z MLP to Sansed Shimer , Flutershay i Apjack. Lubie grać na kompie czytać dobrą książkę przygodową  z motywem fantastycznym i famfiki i uprawiać amatorsko piłke nożną. Lat 15 dla jasność. Lubię oglądać MLP z powodu tego że można się oderwać od szarej rzeczywistości. Mam nadzieje że  się tu odnajdę .

• +1 2

W końcu pora to zrobić więc... witajcie! 
Mówicie do mnie Deredere lub po porostu Dere. Mieszkam obok Warszawy i co jakiś czas pojawiam się na meetach. Lubię metal a szczególnie zespołu Ghost oraz Iron Maiden. W fandomie jestem od końca 2014. Nie wiem o co mogę jeszcze napisać więc jeszcze raz witajcie :)

Fan Sunset! I to mój imiennik do tego!

Jak miło^^

Tylko bym jednak prosił, naucz się pisać jej imię: Sunset Shimmer. W sumie to pozostałe dwie postacie też błędnie napisałeś te imiona pisze się Fluttershy(też ją bardzo lubię) i Applejack. (Nie traktuj tego jako atak a bardziej jako taką no przyjacielską poradę, że tak się wyrażę.)

8 godzin temu Deredere napisał:

W końcu pora to zrobić więc... witajcie! 
Mówicie do mnie Deredere lub po porostu Dere. Mieszkam obok Warszawy i co jakiś czas pojawiam się na meetach. Lubię metal a szczególnie zespołu Ghost oraz Iron Maiden. W fandomie jestem od końca 2014. Nie wiem o co mogę jeszcze napisać więc jeszcze raz witajcie :)

Jak zobaczyłem twój nick to nie mogłem przeczytać, derreddree no jakoś mniej więcej tak go przeczytałem xD

• 2 weeks later...

Cześć! Nazywam się Emilia i mam (prawie,bo prawie xd) 15 wiosen. Mieszkam na Kaszubach w Bytowie (odwiedzał ktoś tutejszy zamek krzyżacki?) i oczywiście jestem Pegasister. Gdyby nie poniacze, to nigdy nie zaczęłabym swojej pasji z rysowaniem, którą na ten moment chcę połączyć ze swoją pracą  w przyszłości^^ Nie mam ulubionej postaci, one ciągle się zmieniają i ewoluują, pojawiają się i znikają, więc to duży problem dla mnie się z nimi związać.Rany, za dużo gadam XD Tak czy inaczej, witam!

Za dużo? Niektórzy na swoich powitaniach piszą wszyystko - włącznie z ulubionym daniem czy ulubionym kolorem. Także witaj na forum i dużo fajnych znajomości życzę :fluttershy5:

Ja mam tylko jedno pytanie:

- Jak zostałaś pegasister? A czy przypadkiem pucyki pony nie są dla małych dzieffczynek? :derp6:

Edytowano przez Zexel

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...